Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Kimik+Adélka+Míšánek | 31494 |
Re: Dobré ranko!2.10.2008 17:27:36
a pak ještě tyhle informace:
9. http://www.sporthotelpraha.cz/web/index.php?pg=home&lang=cz v případě konzumace - jídlo a nápoje - bez nájmu když neobjednáme předem uvedené jídlo nebo nápoje - pronájem 2000,- kč a také v závislosti na čas. rozmezí akce docela stroze mi odpověděli - no nevím... nevypadalo to, že by o nás měli až nějaký ukrutný zájem |
Kimik+Adélka+Míšánek | 31494 |
Re: Dobré ranko!2.10.2008 17:23:49
ahoj,
po dnešku si můžeme škrtnout tyhle varianty: 3. http://www.divadlodobeska.cz/pronajem.php - mají obsazeno 4. http://www.prorodinu.cz/nabizime-pronajem-prostor/prosotry-pro-kurzy/ - pouze všední dny 1.http://www.sbihava.cz/ - pronájem 300kč hodina; 114m2 třída s hernou, dá se si dovézt vl. jídlo. - je to ale fakt malý - potvrdila mi to sama pí ředitelka |
Zigy, Jéňa 11/05, Martin 11/08 | 35565 |
Re: Dobré ranko!2.10.2008 17:04:13
Ahojky,
tak to zní pěkně ten šneček!!!! Jen doufám, že se tedy zúčastníme. Dneska jsem byla na UTZ a kontrole a dobrý, mimčo OK, bez pár gramů 2 kilča, nález na čípku uspokojivý a taky jsme dlouze diskutovali o porodu. S tím císařem si Bram měla pravdu, kdybych chtěla, tak mě ho udělá. No tak mám brouka v hlavě, ale spíš to asi nedám. Asi se po dnešku rozhodnu pro porod s mojim doktorem s tím, že slíbil, že při jakékoliv sememenším náznaku, že by to směřovalo jako minule, tak hned císař nebo nějaká jiná akce. Ach jo už aby byl mladej venku!!! |
Kristy a Mareček 6/12/05 | 29152 |
Re: Dobré ranko!2.10.2008 15:26:37
ano, zavrou to cele pro nas!
jeste nikdy to nedelali a pan rikal, ze s tim ani nepocital to delat, ale asi jsem zapusobila tim, ze mame cca 30 oslavencu:)) on se trochu boji, ze tam prijdou lidi a budou zklamani (preci jen sobota, prijedou i prespolni) ale rikal, ze to da na web i do inzeratu a bude rozdavat volne vstupenky. sem mu rekla, ze prijedou Prazaci a budou sirit slavu dal, jestli se to povede:)) tak se musime snazit! |
Bára a kluci | 27301 |
Re: Dobré ranko!2.10.2008 15:23:01
krásné odpoledne!
Tak nejdřív nakouknu a vidím fotky...Zuuz :o))) Kristy, zní to bezvadně - mě tam akorát zajímá jedna věc - budeme to mít celé pro sebe nebo budeme mít vyloženě pro sebe jen ten koutek se stolem? Pokud to pronajme celé nám včetně toho prostoru s atrakcema, tak jsem pro všema dvaceti ;o) a samozřejmě opožděně vše nejlepší Igorkovi!!! |
Re: Dobré ranko!2.10.2008 14:55:27
A teď Šneček:
Jsem nadšená. Vrátili jsme se v jednu hodinu, Marek vydováděnej, že sám se přihlásil o spánek, nevídané. Potkala jsem tam i pana majitele, tak jsem o něco chytřejší. Vezmu to popořádku: cena za celý den 8000, - Kč - v ceně je pronájem, výzdoba toho párty koutku (víceméně balonky, takový ty spirály atd.) vstup tedy na všechny atrakce, kromě autodráhy, ta se platí zvlášť, ale to tak pro tatínky, maskot - šneček by byl pod naší taktovkou během celého dne udělá co budeme chtít, ale potřebuje pauzy, v kostýmu je vedro a vydrží tak hodinu:)) Když by nás bylo 35 rodin, je to 230 kc na rodinu na den, kdyby 20 rodin tak 400 což mi furt přijde docela ok vybavení - největší je ta prolejzací dráha - chacha boxy - marek celé prolezl, zvládl, bavilo ho, faakt super! různé skluzavky, box. pytel, roury, schůdky no foto určitě bude na netu, toto je skoro přes celou tu hernu dále pod tím a mezi tím je taková menší dráha na motokáry - mají tam tři takové tříkolky, dvě odrážedla, dvě motokáry, které spíš pro v ětší děti a dvě obr, ty by schoval, můžeme si tam vzít i svá odrážedla když budou úplně čistý balonková střelnice - zvlášť kóje, zvládnou i naše děti, střílí se tenisákama proti sobě, sranda je tam lezecká stěna, ale ta je asi na nás ještě moc , dal by před ní nafukovací skákací hrad pak je tam jeden takový menší chacha box se skluzavko a vanou s míčkama a s domečkem pro holčičky, j o a dva kočárky párty koutek je hezký je tam velký stůl - na ten by se perfektně vešel vláčkový dort!! akorát se nesmí používat svíčky, maj všude požární hlásiče mají tam dvě plasmy s pohádkama, repro soustavu v celém objektu, 4 pc s internetem (pro otce a větší děti), wifi všude sezení: v jídelním koutku je 16 židlí se stolky, venku mají tři plastové stolky se židlema = 12, 2 dětské jídelní židle Ikea, dva stolky ikea se šesti židličkama (dětské takové ty barevné), dvě nafukovací křesla, žíněnky asi 2x4 metry místa po zemi docela dost, já bych to viděla, že pro děti úplně super, po atrakcích se rozptýlí, v párty koutku je velký stůl a 3 lavice, cca 15 lidí - dětí nasardinkujeme víc, akorát bude asi problém všechny rodiče nacpat do koutku při předávání dárků, děti bych viděla jako ok, ale rodiče se asi nevejdou ... buď to udělat na dvě etapy nebo hlava na hlavě a třeba jen jeden z rodiny... je tam 32 menších zamykacích skříněk, místo na kočárky, wc hned za rohem, hygiena výborná, 2 dámské, 2 pánské, nočníky nemají, wc nepatří jen jim, ale celému patru (ale tam je jen puntanela, nábytek a on) jídlo: je tam klasický bar - sušenky, pití, zmrzlina kopečková, nanuky, dortíky, ovocné misky, pečivo, džusík, káva, lízátka a podobný blbiny, sortiment přizpůsoben dětem, nevidím problém. k obědu dělají smažené tzn. květák, sýr, hranolky, řízky, dinosaury, bramboráky, párek v rohlíku atd. udělali by nám pizzu. Asi by bylo nejlepší doředu nahlásit, že budem chtít třeba 20 ks pizzy a 40 řízků s hranolkama, protě vybrat dvě tři jídla a dopředu nahlásit, jíst určitě na etapy vzhledem k místům a jejich kapacitě, ale to taky nevidím jako problém každá rodina by měla své číslo a na to by si na baru objednávali a pak svou útratu zaplatili, vidím to jako rozumné a a pohodlné, každý si dá co chce, nic nezbyde, bude to bez práce... na druhou stranu to není nic moc zdravého a kreativního ale tak jeden den se to dá, ne:)) Dort si můžeme vzít vlastní, ale má katalog nějaké cukrárny z Písku co jim vozí a mají dobré nápady a zeptal by se, jeslti by udělali dle našich představ mašinku - a kolik by to stálo, měli bychom to bez starostí a bez dopravy. Dole v obchoďáku je parkoviště - dvě hodiny jsou zdarma pak asi 10 Kc na hodinu, nevím to ještě zjistím, ale s parkováním by problém nebyl. Dole je Billa, dvě hračkárny:) No dost jsem toho napsala, posuďte a dávejte názory. |
Iriska = 3 děti | 33284 |
Re: Dobré ranko!2.10.2008 14:38:29
Zdravím všechny,
jen jsem nakoukla Děkuji za pochvalu miminka. Jsem opravdu moc štastná, že je mám a taky, že mám porod za sebou. Šestinedělí si vyloženě užívám. Jen nebýt nástřihu po porodu. To se ještě musí zahojit. Jinak vše super!!!!! Mějte se všichni taky krásně. Iriska |
Re: Dobré ranko!2.10.2008 14:24:47
Bram to je hrůza s tím pádem, ještě, že jsi to vybalancovala a odnesla jsi to "jen" ty. TAk aťˇje brzy hej! A dávej na sebe pozor.
Já spadla ze schodů v 9. měsíci, podjely mi nohy a seskákala jsem asi čtyři schody po zadku, do břicha se nebouchla, ale trochu jsem byla v šoku a donutila MM jet do nemocnice na UZ a tam hned, že jakýkoliv pád v těhotenství okamžitá hospitalizace a pozorování, 3x denně monitor na 20min, páč jsem byla fakt v depresi a jednou sežrala milku a dva koblihy na posezení, naměřili mi zvýš. cukr a diagnostikovali cukrovku, i když jindy pak už jsem to neměla, ale oni to nechtěli připustit :) No já fakt současnou medicínu nesnáším a mám na ní svůj názor a toto mě jen utvrdilo, že prostě jak se dostaneš do nemocnice, tak si vždycky nějakou nemoc najdou a názor pacienta nebo jeho intuice je fakt na poslednim miste. No tak jsem po tydnu odchazela psychicky uplně rozložená. Hrůzné vzpomínky. Nechci tě ale nějak děsit jako ty báby ze zeleniny, spíš nepadat a dobře rozmýšlet jestli hlásit zdravotní vědě:) |
Zuuz, Luciška 12/05 | 9385 |
Re: Dobré ranko!2.10.2008 11:44:22
No Bram, dnes konkrétne by som radšej volila tehonosť pred tým plánovaním... ale plánovanie bude v utorok za mnou a tehotenstov trvá predsa len trochu dlhšie... no šak aj ten výsledok je o dosť krajší ako taká xls tabuľka ...
|
Bram+Matyášek 11/05+Maxík 1/09 | 26421 |
Re: Dobré ranko!2.10.2008 11:41:50
Zuuz a víš co to je pro mě za pocit když vím, že finanční plán na rok 2009 pro 30 společností už dělá někdo jiný Neskutečná pohododa
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.