| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 98975  [Dalších 98775 >>]
Zuuz, Luciška 12/05 9385

Re: Dobré ranko!

2.10.2008 11:38:42
už končím ale musím vložiť ešte túto - tá je pokračovanie tej predch...

títo dvaja mladí gentlmeni sú nenormálne fotogenickí s tou fialovou pusou :-) ~s~
Zuuz, Luciška 12/05 9385

2.10.2008 11:36:43

táto je tiež dokonalá foto! R^
Zuuz, Luciška 12/05 9385

2.10.2008 11:34:09
a dostala som sa práve k vašim ED fotkám..
niektoré sú tam úplne do fotosúťaže....!!!

napríklad táto "čučoriedková"

copyright bara :)
Zuuz, Luciška 12/05 9385

2.10.2008 11:31:35
noo, vendy tu chýba, renny sa tu už neukázala sto rokov...
a czeperka... čítaš to tu? šak sa prinúť naťukať do tej klávesnice pár písmenok pre nás... pri tých tvojich xls tabuľkách o pár ťukov viac... to dáš :-)

...písať finančníkom na prelome mesiaca je iná odvaha, čo? :-)
aj na ondatrin skype vtedy padá pavučina :-)

hmmm, ja teraz tiež plánujem, ale ja teda musím mať od tých tabuľiek prestávky typu rodinka.. ja sa na to teda v kuse sústrediť neviem... ~g~
Bram+Matyášek 11/05+Maxík 1/09 26421

2.10.2008 10:54:02
ještě k Šnečkovi, já myslím, že se tam vlezeme, nepotřebujeme mít pro každého místo na sezení, to je stejně naprosto nereálné, že bysme všichni ve stejný okamžik seděli, v Karlíku bylo v sále podle mě taky max. 35-40 židlí a bylo nás mnohom více, posedávalo se na zemi, postávalo, hrálo se s dětmi, takže to bych jako problém neviděla a ty zázemí a možnosti se mi tam moc líbí, podle toho s čím si Matýsek vyhraje v Beckilandu, tak by tam využil úplně všechno. Naopak bazének s klouzajdou a kuličkama už je u nás trošku "out".

2.10.2008 10:50:45
pardon, trne mi ta ruka tak mi vypadávají písmenka...

2.10.2008 10:49:20
Jo a Bářiku, tabulka super! Jen mi tam chybí ještě kolonka "miminka v bříšku", Maxíka beru určitě taky sebou~:-D ...to myslím samozřejmě ze sradny, tu tam nedodělávej!

Kimi, nebylo by možné domluvit tři druhy vagonků - tři příchutě (např. čokoládový, pudinkový, šlehačkový), ty nějak "natylizovat" a každý si pak vybere pro své dítko a dopíše se to taky do tabulky - dort typ A, B, C a ty pak prostě jen zadáš kolik od každého typu (samozřejmě Adélka bude mít svůj samostatně, ten je jasný). Myslím si že to bude i jednodušší pro toho kdo je bude péct, nějak si nedovedu předstvit, že by dělal např. 40 různých vagonků dle speciálního přání každého.

2.10.2008 10:34:26
Dobré ráno...

dneska bez smajlíka, spadla jsem ráno ze schodů~;((~;(( Pud sebezáchovy naštěstí zase zafungoval, takže jsem padala dozadu, né na bříško, ani jsem se do něj nebouchla, mám naraženou nohu, natažený lýtkový sval, naraženou bederní páteř a pravou ruku. Nohu i ruku jsem si přisedla pod sebe. Ale ve finále dobrý, nic není zlomený, jen kulhám a nemůžu se narovnat a blbě se mi píše...

Ale potřebovala jsem jet do práce, tak jsem ani nezůstala doma. V zelenině mě taky paní prodavačky moc potěšili, kupovala jsem si jalbka, viděli že tam jsem s tím břišounem a přesto se velmi nahlas bavili o tom, je chudák kamarádka "o to" přišla v sedmém měsíci, jaká to musí být hrůza a druhá kamarádka potrat v 26 týdnu a nechali jí to normálně porodit to mrtvé dítě...no jablka jsem tam nechala, dneska se bez nich určitě obejdu, na takové řeči fakt nemám~;((~;((

Funy ahooj a díky moc, pozdrav od Honzíka MM určitě vyřídím, bude moooc rád~s~

My taky konečně našli fotku prosincovek, nějak jsem nevěděla kde je a u nás teda vede teta Gliss, teda Linda a Honzík od Báry, protože ten je se svým tatínkem pro Máťu od ED srdeční záležitostí~:-D

Dneska ráno volá na MM, prý táto už vstávej, jedeme na dovolenou... chudáček pořád tam chce jet zpátky a MM mu včera slíbil, že jedou na bezén a on si myslí, že do ED...

Jo a od včera už mám své nové autíčko, je super, mám z něj radost, ale bojím se v něm jezdit, raději jsem jela do práce Omegou~:-D Musím si ho první v klidu ošahat no~:-D~:-D

Kristy a Mareček 6/12/05 29152

2.10.2008 10:07:52
Dobré ráno na rodince,
vyrážíme do Šnečku obhlídnout terén. Už jsem mluvila s majitelem, sympaťák, ochotný ... říkal ať si to nejdřív omrkneme, zda to bude vhodné a pak se sejdeme (zítra). Prý prostor pro děti dostatečný, taktéž atrakce vidí jako věku přijatelné, jediné co si myslí, že bude malý prostor pro rodiče - je tam občerstvení cca 20 míst a párty koutek cca 20 míst. No uvidím kolik prostoru navíc tam bude pro rozptýlení se např po zemi nebo na přidání židlí .. i když my toho moc nenasedíme, co?:))

budu informovat
Severka + P 14 + L 10 + N 8 9207

Dobré ranko!

2.10.2008 8:59:57
U nás sluncí svítíčko a je azůro, paráda!

Vendo, neflákáš nějak ty ranní příspěvky??? Kde jsi vůbec zalezlá, už balíš? ~;)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 98975  [Dalších 98775 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.