Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Zuuz, Luciška 12/05 | 9385 |
Re: Dobré ranko!2.10.2008 11:38:42
už končím ale musím vložiť ešte túto - tá je pokračovanie tej predch...
títo dvaja mladí gentlmeni sú nenormálne fotogenickí s tou fialovou pusou |
Re: Dobré ranko!2.10.2008 11:36:43
táto je tiež dokonalá foto! |
Re: Dobré ranko!2.10.2008 11:34:09
a dostala som sa práve k vašim ED fotkám..
niektoré sú tam úplne do fotosúťaže....!!! napríklad táto "čučoriedková" copyright bara :) |
Re: Dobré ranko!2.10.2008 11:31:35
noo, vendy tu chýba, renny sa tu už neukázala sto rokov...
a czeperka... čítaš to tu? šak sa prinúť naťukať do tej klávesnice pár písmenok pre nás... pri tých tvojich xls tabuľkách o pár ťukov viac... to dáš ...písať finančníkom na prelome mesiaca je iná odvaha, čo? aj na ondatrin skype vtedy padá pavučina hmmm, ja teraz tiež plánujem, ale ja teda musím mať od tých tabuľiek prestávky typu rodinka.. ja sa na to teda v kuse sústrediť neviem... |
Bram+Matyášek 11/05+Maxík 1/09 | 26421 |
Re: Dobré ranko!2.10.2008 10:54:02
ještě k Šnečkovi, já myslím, že se tam vlezeme, nepotřebujeme mít pro každého místo na sezení, to je stejně naprosto nereálné, že bysme všichni ve stejný okamžik seděli, v Karlíku bylo v sále podle mě taky max. 35-40 židlí a bylo nás mnohom více, posedávalo se na zemi, postávalo, hrálo se s dětmi, takže to bych jako problém neviděla a ty zázemí a možnosti se mi tam moc líbí, podle toho s čím si Matýsek vyhraje v Beckilandu, tak by tam využil úplně všechno. Naopak bazének s klouzajdou a kuličkama už je u nás trošku "out".
|
Re: Dobré ranko!2.10.2008 10:50:45
pardon, trne mi ta ruka tak mi vypadávají písmenka...
|
Re: Dobré ranko!2.10.2008 10:49:20
Jo a Bářiku, tabulka super! Jen mi tam chybí ještě kolonka "miminka v bříšku", Maxíka beru určitě taky sebou ...to myslím samozřejmě ze sradny, tu tam nedodělávej!
Kimi, nebylo by možné domluvit tři druhy vagonků - tři příchutě (např. čokoládový, pudinkový, šlehačkový), ty nějak "natylizovat" a každý si pak vybere pro své dítko a dopíše se to taky do tabulky - dort typ A, B, C a ty pak prostě jen zadáš kolik od každého typu (samozřejmě Adélka bude mít svůj samostatně, ten je jasný). Myslím si že to bude i jednodušší pro toho kdo je bude péct, nějak si nedovedu předstvit, že by dělal např. 40 různých vagonků dle speciálního přání každého. |
Re: Dobré ranko!2.10.2008 10:34:26
Dobré ráno...
dneska bez smajlíka, spadla jsem ráno ze schodů Pud sebezáchovy naštěstí zase zafungoval, takže jsem padala dozadu, né na bříško, ani jsem se do něj nebouchla, mám naraženou nohu, natažený lýtkový sval, naraženou bederní páteř a pravou ruku. Nohu i ruku jsem si přisedla pod sebe. Ale ve finále dobrý, nic není zlomený, jen kulhám a nemůžu se narovnat a blbě se mi píše... Ale potřebovala jsem jet do práce, tak jsem ani nezůstala doma. V zelenině mě taky paní prodavačky moc potěšili, kupovala jsem si jalbka, viděli že tam jsem s tím břišounem a přesto se velmi nahlas bavili o tom, je chudák kamarádka "o to" přišla v sedmém měsíci, jaká to musí být hrůza a druhá kamarádka potrat v 26 týdnu a nechali jí to normálně porodit to mrtvé dítě...no jablka jsem tam nechala, dneska se bez nich určitě obejdu, na takové řeči fakt nemám Funy ahooj a díky moc, pozdrav od Honzíka MM určitě vyřídím, bude moooc rád My taky konečně našli fotku prosincovek, nějak jsem nevěděla kde je a u nás teda vede teta Gliss, teda Linda a Honzík od Báry, protože ten je se svým tatínkem pro Máťu od ED srdeční záležitostí Dneska ráno volá na MM, prý táto už vstávej, jedeme na dovolenou... chudáček pořád tam chce jet zpátky a MM mu včera slíbil, že jedou na bezén a on si myslí, že do ED... Jo a od včera už mám své nové autíčko, je super, mám z něj radost, ale bojím se v něm jezdit, raději jsem jela do práce Omegou Musím si ho první v klidu ošahat no |
Kristy a Mareček 6/12/05 | 29152 |
Re: Dobré ranko!2.10.2008 10:07:52
Dobré ráno na rodince,
vyrážíme do Šnečku obhlídnout terén. Už jsem mluvila s majitelem, sympaťák, ochotný ... říkal ať si to nejdřív omrkneme, zda to bude vhodné a pak se sejdeme (zítra). Prý prostor pro děti dostatečný, taktéž atrakce vidí jako věku přijatelné, jediné co si myslí, že bude malý prostor pro rodiče - je tam občerstvení cca 20 míst a párty koutek cca 20 míst. No uvidím kolik prostoru navíc tam bude pro rozptýlení se např po zemi nebo na přidání židlí .. i když my toho moc nenasedíme, co?:)) budu informovat |
Severka + P 14 + L 10 + N 8 | 9207 |
Dobré ranko!2.10.2008 8:59:57
U nás sluncí svítíčko a je azůro, paráda!
Vendo, neflákáš nějak ty ranní příspěvky??? Kde jsi vůbec zalezlá, už balíš? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.