| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 98975  [Dalších 98935 >>]
Kristy a Mareček 6/12/05 29152

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 14:41:22
Tyjo úplně mě rozložila zpráva o pobrekávacím Sámulkovi ve školce, když si přestavím toho klidného, velkého chlapa, "jež by se rád v klidu nasvačil" jak brečí ve učitelne na klíně je mi ho táák líto. No maminka to bere s nadhledem, tak snad to bude zítra ok:-)

Pronájem Śnečka je 8000,- Kč na celý den, uzavřená společnost. V ceně výzdoba (párty koutku), maskot, vstup na atrakce. Jídlo/pití by bylo na každém co si objedná, bar je zásoben dostatečně, možnosti oběda jsou jak už jsem psala vesměs fastfood - řízky, smažák, květák, hranolky ... ceny bych řekla přijatelné.

A znovu dávám do placu otázku: nechcete se sem některá přijet podívat??? Víc očí víc vidí a nerada bych, aby to bylo úplně mimo všeobecnou představu!
Farah 15396

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 14:30:23
Že bych si taky vybrala účty? No to by asi banky položilo. :-) Na jednom jsou 4 tis. a na druhém tak tak na zaplacení IVF. Jo a ještě vlastně skoro 2 mil. hypotéka - no bylo by vlastně docela fajn, kdyby banka krachla... ~j~
andilek1+ Tobik 12/05 31763

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 14:23:22
Jé já zapomněla hlasovat, jsem pro šnečka, musím se k tomu taky dostat, Tobík dneska nechce spát, včera taky ne, radost :-) zívá :(

Taurinko tak to neporadím.
andilek1+ Tobik 12/05 31763

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 14:20:57
Vendy ty tyranko :-D

U nás školka v poho, jak jsem očekávala, bych se fakt divila, kdyby ten můj raubíř někde kuňknul. Odešla jsem to už zmizel si hrát a pak i hezky šel se mnou pryč, namaloval krásný obrázek, prý hodný, občas trošku fyz. vydoluje něco, ale holt chlap no :) líbí se mu tam, vše mi vyprávěl a těší se znovu a zrovna dneska mi volal pan ředitel, že naší školku budou otevírat v lednu, tak super, jsem se bála, aby to nebylo pak až na jaře.

Báro, škoda, ale vydrž, pak už budeš jen užívat, i když chápu asi jak jsi se těšila. A gratuluju k operaci, to je fofr, já to chci koupit mamce tu operaci, tak pak povyprávíš, musím jí o tom vše pozjišťovat, prý by na to šla, má jedno oko teď horší ke stáří.
A tam se chodí nejdříve na nějakou kontrolu, kde zjistí zda to lze a tak?

Bram ať to manžovi dobře dopadne!

Nicky držíme palečky ať vše probíhá bez komplikací!

Fin. krize, no není to samozřejmě ani černé ani bílé, nebudu to tady rozebírat, ale samozřejmě situace je taková, že ač jsou naše banky vesměs opatrné v obch. s klient. prostředky, tak dost jich obchoduje na fin. trzích. I z těch co byly jmenované, nemusí to být vysloveně inv. banka. Jsou bezpečné, ale né 100proc. v téhle situaci bych řekla, že je vše hodně o spekulacích a nikdo opravdu neví co vše se může stát.
To co se děje v bankách za investice - to by občas člověk koukal.
Stačí kauza ČSOB a zneužívání klient. kontaktů k vl. ziskům.
Nejhorší na té situaci u nás jinak bezp. bank je, že lidi jsou opatrní, i vzhledem k té krizi před 10lety, ač od té doby je bank. systém na uplně jiné úrovni, tudíž začnou vybírat, přesouvat.
Média, vláda se samozřejmě snaží lidi uklidnit, aby přesně nedošlo k tomu, že všichni začnou vybírat.
Banky už tak nelikvidní tím hodně ohrozí! Dneska hlásí krizi pár bank v zahraničí, u kterých to vypadalo ještě v pátek dobře, lidi tak nějak již panikaří, bojí se.
Ale tenhle národ je takový, takže já peníze ač z veř. bezp. bank zajišťuji na bezp. místa - ne do matrace :) myslím, že se u nás nic nestane, ale kdyby,nechci, aby to odnesl. moje život. úspory a pak jsem si to vyčítala :)
K tomu jsem stejně před výběrem a konverzí, takže to akorát trochu uspíším, pro mě je holt teď důležitá jistota, nemám důvod riskovat, už jsem na akc. trhu zažila šílené věci :(

Kimik+Adélka+Míšánek 31494

hlasování v deníčkách

6.10.2008 14:19:24
ahoj, jenom připomínám, že v deníčkách je Bárou založeno nové téma "tříleťácká party", kde máte možnost hlasování, zda jste pro nebo proti pořádání akce v www.snecek.cz - tak se prosím vyjádřete. díky

Kristy, kolik je tam ten pronájem?
Kimik+Adélka+Míšánek 31494

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 14:14:23
Terezko,

my máme tenhle zvlhčovat a spokojenost - má to i měřič vlhkosti, takže víš, na čem seš:
http://www.kasa.cz/bila-technika/koupit/362944/philips/philips-sch-580-20/

a rozhodla jsem se, že k našim pojedeme. Zítra ještě s Míšou skočím na UTZ kyčlí a ve středu vyrazíme: nakažlivá Adélka je totiž super obrana proti tý naší šílený švagrový - tak si snad jednou v klidu užiju rodičů - hurá!!!

Vendo, já mám dneska taky naprosto rozežráno: já dopoledne nejedla nic, protože jsem řešila něco ohledně našeho SVJ, ale od 12 jenom žeru - snědla jsem chleba se slaninou, pak párky, teď jsem po Adí dojídala brambory s lososem a teď tady dlabu rizoto od včerejška - a pořád nemám dost~;((
Zuuz, Luciška 12/05 9385

Re: Halo, halo...

6.10.2008 14:11:18
jeeeeej vendy dala fotky!!!
to je ako na objednávku!!! :)
emička určite zabudla hned potom čo si jej ju vyzliekla, netráp sa :)

...a nožnice si nemala? ja tak rada všetko strihám... minule som s nadšením odstrihla lucii polovicu takého nafukovacieho skákacieho hradu :)
(sme jej nechali len ten základ a polofunkčný zvyšok odstrihli... to bola slasť... :)

tá emičkina pláštenka by sa určite hrozne dobre strihala ~:-D
ale už určite vyrástla a nič jej neplantá...
Zuuz, Luciška 12/05 9385

Re: Halo, halo...

6.10.2008 14:07:36
ahojte po víkende,
musím to tu hned skritizovať - rýchločtenárom to moc neuľahčujete!!!! - prvé fotky asi až po 100 príspevkoch...~f~
no kde je víkendový foto-update???

...ale za odmenu potom tie fotky stáli za to!!!
Bóži, edík je krásny ale ja som mohla oči nechať na Tvojej Mili... Je tam nádherná, má krásne vlásky, a na tej fotke kde je s Edíkom sama úplne tú jej lásku cítiť... je to už fakt veľká slečna...a nádherná...



Kimik+Adélka+Míšánek 31494

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 14:05:54
Taurinko, u nás noční vstávání vyřešilo světýlko. A hlavně v noci nic nevyjednávat, neřešit, nedávat pít .... Adélka to 2x ořvala, ale od té doby klid. Ano vím - docela drastická metoda, ale za ten klid to stáloR^
vendelina+Emmí+Johanka 24220

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 14:02:52
FArah já fotky taky nemám:-))
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 98975  [Dalších 98935 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.