| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 98975  [Dalších 98925 >>]
Farah 15396

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 14:01:50
Vendy - krásná vzpomínka ~s~ Což mi ovšem připomnělo, že dodnes nemám ten balík fotek od zúčastněných. ~;(( Hola hola - kdo bude tak moc hodný a pošle mi je???

Báro - jsem moc zvědavá, co budeš po operaci říkat. :-) Jorgos o tom už několik let taky mluví, ale nějak se nedokáže odhodlat. Já osobně si ho tedy bez brýlí neumím představit, ale tu touhu "svobodě" chápu...
vendelina+Emmí+Johanka 24220

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 14:01:50
TAk dneska kecám sama..
Tuhle tapetu chci pro Emču do pokojíčku. No nejvíc by se mi hodila do ložnice,protože přesně takovo bambusovou mám postel, ale to by se tam místo té opice musel houpat tarzan~:-D
vendelina+Emmí+Johanka 24220

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 13:55:19
Nedávno jsem si náhodou vzpomněla na ED, jak jsem tam terorizovala svoji holčičku u ohniště, že si má nechat pláštěnku. Ona ji nechtěla, protože ji měla dlouhou a já trvala na to, že ji prostě mít bude a hotovo. Až mi Andru taktně říká "Ty Vendy,ale ona je z ní fakt neštěstná, pořád o ni zakopává" Holky mě vám to teď po půl roce přišlo najednou tak děsně líto!!!A donutilo mě to mrknout na fotky a ona je tam fakt bobísek táák smutná:-((Mrkněte co matka tyranka způsobí svému milovanému dítěti


Chudinka moje hned jí jdu dát do postýlky pusinku. Myslíte, že naši rodičové řešili, jestli se na násdopustili nějaké křivdy?~:-D~;)
vendelina+Emmí+Johanka 24220

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 13:48:42
Ježiš prd v únoru v červnu...~:(
vendelina+Emmí+Johanka 24220

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 13:47:18
Já se snad užeru!!!!!čekám TO a teda 4 dny cpu horem spodem a pořád nemám pocit zahnání chuti ale ani naplnění!!dokonce jsem si po cestě z obchodu, kde jsem šla pro kysanou smetanu zašlado cukrárny na zákusek!!!A tohle já opravdu nejím!!!!Já měla zákusek naposledy v ED v ůnoru!!!
vendelina+Emmí+Johanka 24220

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 13:42:02
Linduš, měla jsem jednu známou v předchozím bydlišti a ta ke svým rodičům a rodině vůbec chovala nesmírnou úctu a o svých rodičích nemluvila jinak než v superlativech. A pak se mi přiznala, že když je jí smutno, nebo když se s ní třeba rozešel dlouholetý přítel, tak chodí spát k rodičům do postele a spí mezi nima~:-D~:-D~:-D Já si to teda neumím představit. Umím když je jeden rodič sám, že mu na manželské posteli dělám společnost, ale představa dvacetiletého klacka u nás v posteli..no dej pokoj~:-D
Lindusa+ Samuel 15512

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 13:35:00
Vendy, já jsem sice nadšená ze školky,ale nevím, jak to Samáš zvládne, ale snad jo.
A je to státní školka, ale je tam jen 16 dětí a fakt je to znát - dneska jich bylo 12 a to je fakt prima počet. A učitelky je super, už jsem viděla i tu druhou - tak snad to bude dobrý - mimochodem - paní učitelka se hned ráno ptala, jestli Samík spí s medvídkem, se kterým přišel - a on že ne - že s maminkou - a p.uč mě dostala, protože řekla, že to je nejlepší a k ní že chodí její dcera občas spát i ted - v devatenácti :-) Tak to mě naprosto nadchlo a taky to, že děti pohladí, pochová - no, snad se tam Sámulemu bude líbit.
vendelina+Emmí+Johanka 24220

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 13:34:47
Aktuální info o krizi
http://www.britske-listy.cz/
vendelina+Emmí+Johanka 24220

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 13:31:21
Holky já vám tak závidím ty školičky! Až mě mrzí, že jsem Emmu kvůli vidině stěhování nepřihlásila sem, mohla tady ten měsíc v klidu chodit:-(

Linduš kdybch měla vybrat všechny peníze, tak to byhc do "matrace" fakt nedávala. No nic, asi ho pošlu ať je tam vrazí zpátky, pod věží není bezpečno~;)
Lindusa+ Samuel 15512

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 13:21:23
Ahojka,
tak máme za sebou první den ve školce! Ráno byl Sámule v pohodě, hezky si hrál, rozloučil se se mnou, v pohodě. A prý ještě svačina v pohodě, ale na cestě na vycházku se rozplakal, pak fňukal a snad dobrý . No a na obědě fňukal znovu, ani moc nejedl. A když jsem přišla, tak seděl u paní učitelky na klíně, nebrečel, ale měl uslzené oči. Když jsem se ho ptala, jestli jde zítra, tak prej jo- a bylo to prý prima, hráli na piano, zpívali písničku o babičce a dědečkovi, hráli si s autama.
Tak nevím, ale snad to bude OK, p.uč je naprosto zlatá - objímá dětičky, když jsou smutná, je fakt milá. Tak uvidíme zítra. Snad to bude dobrý, já jsem z toho nervozní jak pes :-)

Baruš, super termín operací očí! Snad to taolik nebude bolet, hele řiť je jistě horší.

Finanční krize mě sice hodně znepokojuje, páč máme v bankách peníze na barák, ale do matrace fakt nejdu :-) Navíc si myslím, že české banky jsou celkem OK, zjišťovala jsem to hodně, máme i dva kamarády, kteří sedí na místech divizních ředitelů dvou různých bank- a oba říkala, že je to OK - tak jim to věřím.

Taurinko, teda vstávání, to by mě zavraždilo. Ale snad se to spraví, taky to může být vedlejší efekt rychlého vývoje, což je i koktání!



[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 98975  [Dalších 98925 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.