| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 98975  [Dalších 98915 >>]
vendelina+Emmí+Johanka 24220

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 13:19:18
Baruško já mslela, že ot je mezonet?Tak to jsem se sekla, sorry:-)) Chápu, mě rozhodilo posunutí o 14 dní, kde je posunutí o několik měsíců:-( Jak už se na něco těšíš a pak ti to zhatí nějaká blbost, v našem případě to, že si firmy nepředávají mezi sebou peníze jak by měly, tak to je na palici. A nikoho nezajímá, že ty máš zaplaceno co máš:-( Ale abych tě uklidnila, tak ti popíšu, co tady vadí mě, to se posměješ~:-D TAkže není tady myčka. No nikdy jsem ji neměla, takže mě to zas až tak nevadí, ale horší je to, že vodovodní potrubí je tady vedeno ne ve zdi, ale na zdi a je tady tak staré zdivo, že už nic neudrží a vodovodní baterie mi drží pouze na zavařeninové sklenici, která ji podepírá~:-D~:-D Vrže tady neskutečně parketová podlaha, takže nějaký tichý přesun není možný. Blbě splachuje záchod, tak když jdeš na velkou, spotřebuje na spláchnutí asi 150 litrů~:-D Ještě do nedávna probíjela elektřina v koupelně. Je to tam asi špatně uzemněné a nebylo výjimnkou, že mě kopnul bubem odpračky nebo světlo, když jsem otírala prach. KDyž zapneš vysavač, automaticky se vyhodí pojistky,tak jdu pokaždé nahazovat. KDyž vysávám 2x denně, tak se někdy fakt rozčiluju~:-D~:-D Obýváme dvě místonosti, kde máme všechny věci, takže o nějakém estetičnu není řeč! A to nemluvím o tom, že jsem už týden bez ledničky a pračky, protože kamarádka na to dost spěchala a mě bylo blbý ji přesunovat termíny. A manžel mi řekne, "co ti tu vadí?"~:-D~:-D~:-D
Bára a kluci 27301

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 13:04:00
Vendýsku, jak jsi přišla na mezonet???? A víš, co mi tu vadí? Všechno, na co mě upozorňoval MM, že mi tu vadit bude a já nad tím mávla rukou :o))))

Vadí mi, že je to tu jak Alcatraz - musím při cestě z domova nebo domů dohromady otevírat troje dveře. Od bytu, pak z prostoru schodů ke vchodu a pak buď vchodové nebo dveře do garáží. Všechno je to tu zamčené, což je samozřejmě prima, ale ne, když má člověk plné ruce. A to já mám pokaždé.

Není tu výtah, jsme ve druhém patře. Vašek se pronese, bo je fakt těžkej a zvlášť v autosedačce. Do toho člověk velmi často táhne ještě nákup a úplně nejlíp ještě Honzíka, kterej se občas kousne a ty schody vyjít odmítá, takže ho teď nosím tak, že si ho dávám "do batohu" - mám ho na zádech pod batohem, no :o))
A teda můžu říct, že mi stačí vynášet toho Vencu a poslední schody už se mi nožky klepou jak stařence.

A pak tu není myčka - a to teda při každém mytí nádobí nadávám už jak špaček, leze mi to už krkem. Navíc je dřez tak blbě umístěnej, že se k němu nedá ani pořádně stoupnout, protože je v rohu linky a navíc tak jako trošku šouplej, takže když meju nádobí, musím stát křivě.

No zkrátka mě to tu už pekelně žere, protože už brzo mám být jinde, takže mi všechno vadí stonásobně víc.
vendelina+Emmí+Johanka 24220

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 12:55:38
Terezko,doma to nemáme, je to na severním svahu, tam kde dopadá stín kostelní věže přesně ve 12:05~:-D~:-D~:-D Jo a odpor jsme podali, prootže čím víc si o tamtom zjišťujeme, tím víc nabýváme dojmu, že je to hovadina.

BAruš gratuluju k očím!!!super, to je teda rychlost! A prosím tě, řekni mi, co ti v otm novém mezonetu v Praze může vadit?Já vím, svoje je svoje, ale kdybys viděla, v čem musím bydlet já, tak bys ještě byla ráda, že jsi kde jsi~:-D Ale nás prostě nikdo na půl roku a ještě se psem jidne nechtěl, takže jsem ráda i za tenhlehnus haus~:-©

No mě s těma penězma ještě napadlo, že když si to lidi budou nechávat doma, tak chytrý zloděj využije situace a v pár bytech si nakrade pěkné jmění!Ale my to fakt doma nemáme...jak už jsem řekla, je to pod věží~:-D~:-D
Bára a kluci 27301

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 12:37:24
Terez, dělají to ambulantně, člověk tam je asi 2-3 hodiny, operace samotná zabere asi něco kolem 20 minut (každé oko 10 minut +-), před operací dělají velmi podrobné vyšetření zraku a něco zabere i předoperační příprava a pak asi nějakej pooperační výdech, netuším.

Ta hodina je na mé přání, oni operují i večer a o víkendech, tak jsem to kvůli kojení žádala na večerní hodinu a vyšli mi takhle vstříc :o) Když to všechno klapne, měla bych se vrátit domů a Báša mi měl ještě tak hodinku vydržet bez kojení (obvykle večer tak do 19 hodiny usíná a na první kojení se budí kolem půl dvanácté).

Akorát díky tomu, že kojím, tak nebudu moct mít nic na bolest a na spaní po operaci, ale to mi nevadí - v nejhorším to zvládnu na Paralenech a dokonce můžu i Ibalgin. A navíc po zkušenosti z loňského léta vím, co to znamená, když fakt bolí oko (kdo si nepamatuje - aplikovaná čočka vykoupaná v peroxidu), takže všechno se dá :o)) Jak říkám - šili mi bez umrtvení řiť, zvládnu i tohle :o))
Kristy a Mareček 6/12/05 29152

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 12:23:39
Terezko, taky mě pobavila představa, jak Vendy běhá s lopatou po zahradě a hledá vhodné místo~:-D~:-D promiň Vendy~;)

Báří, super gratulaceR^
Tereza+12/05+09/07 54424

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 12:22:00
Báro, to je teda rychlovka R^ To dělají ambulantně ? ta hodina je zvláštní :-)
Tereza+12/05+09/07 54424

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 12:19:01
Holky, ještě prosím o radu - jaké máte prosím ty zvlhčovače vzduchu. Já bych potřebovala něco do malého pokoje v paneláku, ale aby to v ideálním případě zlepšilo vzduch i ve vedlejším pokoji přes otevřené dveře a předsíň. Myslíte, že je to možné - dohromady plocha do 30 m2 ? A jakou značku, typ ?
Tereza+12/05+09/07 54424

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 12:04:25
Ahojky,
tak jsem náročnější půlku uložila na kutě :-), Honzík naopak nastoupil do služby :-)

Taurinko, taky jsme si "užili" pár takových adrenalinových nocí, myslím, že vám zbývá než doufat, že se to spraví co nejrychleji. Moje zkušenost - jen nepřistupovat na žádné nesmyslné požadavky, zachovat klid, moc nemluvit, trvat si na svém, že může třeba k vám do postele, ale musí být zticha ...

Bram, držím palce manžovi, ať to nic není. Jestli nešel ještě na to gastro, tak z vlastní zkušenosti doporučuju nechat si píchnout náladovku, já jí měla a i díky tomu to pro mě asi nebyl nijak hrozný zážitek.
A dík za uklidnění ohledně bank, taky myslím, že není nic horšího než panika :-)

Vendy, teda popravdě mě představa milionů v matraci děsí víc než finanční krize :-) Já jsem asi deformovaná tím, co jsem viděla u soudu :-), tak prosím aspoň o jedno, nepiš na net, kam jste si ty prachy schovali ~;)
A podali jste ten odpor proti PR ?
Emmiččiny hlášky R^, myslím, že jsou v normě ~;) Mě už někdy přechází sranda, když mi třeba Péťa třeba řekne: maminko, nech si ty kecy a poslouchej mě ~;((, je to papoušek, tak si musím dávat pozor na jazyk.

Kimíku, to je škoda, že je Adélka nemocná. Honzík má od soboty taky rýmu, tak nevím, jestli by byl do středy OK. Tak snad jindy :-)

Ondatro, ještě jsem chtěla pochválit ten dokument, na mě jsi působila upřímně a pravdivě, narozdíl od exondatry, který mě trochu štval, jak mlžil ohledně nějakých tvých chyb, které měly být důvodem rozchodu. A chyběl mi tam epilog, že dneska už máš svého prince R^ Myslím, že to bylo přínosné i pro ostatní - vidět, že i náročná situace jako rozchod jde řešit pro dítě co nejmíň bolestně, když rodiče zůstanou kamarády R^

A ještě chválím krásné fotečky Božiny smečky R^R^R^
Taurík 33076

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 12:01:21
Díky holky za reakce,ono je nedá stejně moc poradit,spíš můžete napsat své zkušenosti a možná přispět nějakou obecnou radou,ale řešit to musíme my,to vím.
Kristy,to je dobrý nápad s těmi plyšáky,zkusím to.Možná máš pravdu o té duševní pohodě a nepohodě,sice se u nás nic novoho neděje ve smyslu změn,ale tím jak toho máme s Pavlem plné kecky se to odráží i na našem soužití,člověk je prostě podrážděnej,občas se pohádáme.Ale to tak nějak normálně.My máme průchozí pokojíček s ložnicí,celou noc má otevřené dveře a vidí na nás.Dříve problém nebyl,jen vždy s usínáním to jo.Až teď je to asi 3 týdny byl u tchánů na víkend a pak to začalo.Spojitost s tím pobytem ale nevidím,byl tam i dříve a nikdy problém nebyl.
Spojitost vidím možná s tím koktáním a teda že by byl v nepohodě?Snažím se mu všechno vysvětlovat,ale občas holt člověk ujede,zařve nebo dostane na zadek,ale vždycky po zásluze.
Přes den je v pohodě,uklízí se mnou,vyhraje si sám i je mezi dětma,ale v noci se prostě asi bojí sám.Když si k nám přeleze po postele,tak ale pořádně nespí nikdo,to se celou noc převaluje,takže vyřízený jsme všichni.Do hlavičky mu nevidím,ale chtěla bych se pokusit mu tu jistotu zase dát.
Bára a kluci 27301

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 11:57:39
no tak to mě pos* - holky, já jdu 12.11. v 19,45!!!!!!!!!!!~:-DR^
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 98975  [Dalších 98915 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.