| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 98975  [Dalších 98895 >>]
vendelina+Emmí+Johanka 24220

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 9:50:12
No nic končím s pseudomoudrama a jdu radši vařit~j~
vendelina+Emmí+Johanka 24220

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 9:35:04
Bram tady jde vidět, kdo o tom má přehled a kdo jedná zkratovitě:-) No nicméně vybráno, uloženo a brzo jimi budem platit, takže stejně je budu muset vložit zpátky, aby se mohly převést na účet. A nejsme v Praze, tady se nemusím bát, že mi vykradou byt, ikdyž náhoda je blbec.Já to brala jako jistější řešení, kdyby se cokoliv stalo. Nejsem finančník, takže si důsledky takové krize neumím odvodit, ani pořádně nechápu, jak se taková krize může vůbec přihodit, ale tohle jsem brala za jistější řešení.
Bram+Matyášek 11/05+Maxík 1/09 26421

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 9:20:55
Vendo, jestli jsi vybrala úspory z naší banky a máš je doma, tak jsi blázen!!! A to myslím vážně...běž je tam prosím tě zase hned uložit. Předpokládám, že když tu Andílek psala že stahuje peníze z účtů, tak myslela účty u zahraniční banky, ne našich českých bank. České banky jsou velmi konzervativní a neinvestují peníze klientů dále do dalších finančních institucí. Už jsme se jednou poučili a Česká konsolidační banka je důkazem. Nebezpečí hrozí pouze tehdy, pokud se jedná o investiční banku, která peníze, které tam klienti mají uložené na terminovaných vkladech či směnkách atd. investuje dále tzn. nevede je na tzv. svých nostro účtech, ale přepošle je do jiné banky a na tom vydělává. A právě tyhle banky kam se dále investuje jsou v ekonomické krizi a hrozí tam nebezpečí. Ale opět samozřejmě né všechny.


Bram+Matyášek 11/05+Maxík 1/09 26421

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 9:08:16
Dobré ráno všem~:-D

Matýsek už je taky ve školce, dala jsem mu i gumáky a pláštěnku, no nevím jestli půjdou ven, tady prší docela hustě.

Andru, je nám to jasný, že jsi plně zabraná do příprav, jen si to užij, je to fakt "snad" jednou za život, tak ať to stojí za to!!! A časopis fakt vůbec neřeš, já už se vdávat podruhé nebudu (ťuk ťuk)~:-D

Ef nemají připojení na net.

Holky díky moc za zkušenosti s tím žaludkem/žlučníkem, taky doufám, že to je jen zánět, sám říkal, že co má dietu je mu lépe, říkám si když nebylo nic na sonu a RTG, tak snad to bude ok!

Kimi já na tom byla taky, trošku více mě ten hrtan umrtvili (asi neodhadli moji váhu) a já se pak ještě hodinu neudržela na nohou. Dělali mi to v Motole a pamatuju se, že když jsem pak odcházela, tak se mi tu pruhy co mají na zemi pořád sjížděli do jednoho a musela jsem se držet pořád zdi, byla jsem úplně dezorientovaná...

Vendíku, myslím, že se Oluška chtějí stěhovat do Vídně, tak myslím, že tam to s modrookýma blondýnečkama bude úplně okR^

vendelina+Emmí+Johanka 24220

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 8:58:00
Kimi:-) No má být po kom prostořeká, že?:-)) Abych upřímně řekla (a teď mě tady asi většina odsoudí), ale mě taková zdravá prostořekost fakt nevadí. Ona používá "čuně, hovno (ale jen při popisu výkalu~;) ) prdel a včera plasata. No a co je na praseti sprostého? Jinak nepoužívá nic. To, že říká "kytka pitka" to není v jejím podání nic sprostého, protože ona neví co to je, nikdy to neslyšela (rozhodně ne od nás) a používá to jen proto, že se to rýmuje. Ale toho si nevšímáme a používá to jen když se zapomene.Ona si prostě na každý rým dává počáteční písmenko P, takže je to totéž "taška paška".Myslím, že děti v jejím věku mluví daleko hůře, já bych jí nějaké sprosťačinky nedovolila, ani my tak nemluvíme. Nedávno mi kamarádka, která máí stejně starou dceru vykládala, jak jí její holčička řekla "ty špíno" :-( Tak to už mi přijde hustý, ale ty děti to prostě nechápou, opakují jen co slyší. A jak už jsem řekla, mě zdravá prostořekost nevadí a ať si každý myslí co chce. Zároveň to v ní ale nějak nepodporuju, ale trefně zvolená nadávka jako ty Plasata, mi fakt přijde úsměvná a nevadí mi když to řekně před lidma, jen ať to slyší, že to dítě má víc rozumu a citu propořádek než oni.
Kimik+Adélka+Míšánek 31494

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 8:24:31
Jo - ekologická vložka od Vendy je taky dobrá - plasataR^

Hele, akorát teda Emí je pěkně prostořeká!!! Už jsem si toho všimla, když si něco psala minule. Ono je to roztomilý, ale nemáš strach, že když se jí směješ/smějete, tak že to jednou nepřeroste tu vtipnou hranici?
Kimik+Adélka+Míšánek 31494

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 8:21:15
Dobré ráno,

u nás je vcelku i vyspáno. Míša už se budí jenom 2x za noc (kolem půlnoci a pak až kolem 5). Zato Adélka celou noc prokašlala, chudinka. K mudře asi nepůjdeme, je to prostě nachlazení a urřitě bysme si z čekárny ještě něco přinesly. Jenom mě mrzí, že nebude moct do školičky a na cvičení a na návštěvu za Terezkou s Honzíkem a Péťou -chjo~;((

Jo, Vendy, má být krásně - já jsem chtěla jet k našim, ale teď nevím kvůli Aidě. Doma se mi teda sedět nechce.

Andru, to je krásný, jak plánuješ svatbu. Já si pamatuju, jak jsem si to hrozně užívala. Tak hlavně všechno pěkně dopředu zařiď, ať pak nejsi nervozní. A kdeže to nakonec budete mít? A Ef má rozbité připojení na net, tak čeká, až jí to opraví.

Bram, řekni TM, ať se vůbec nebojí. Ono je to nepříjemné a taky lidsky nedůstojné vyšetření. Ale když se tomu člověk oddá a prostě to přijme v klidu, tak je za 10 minut venku a má klid. Já na gastroskopii byla na začátku těhu kvůli potvrzení celiakie - naštěstí jsem nebyla předem objednaná a nevěděla, že na to jdu. Než jsem se vzpamatovala, bylo to za mnou. Držím pěsti, ať to byl jen podrážděný žaludek.

Hanilko, Tvoje moudrost ... já nemám slov. Jen R^ Chtěla bych, abys jednou učila moje děti~:-D
Kimik+Adélka+Míšánek 31494

Re: Dobré ráno!!!

6.10.2008 8:13:35
No ne, dneska to Venda stihlaR^ A dokonce se samýmama smajlíkama~;)
vendelina+Emmí+Johanka 24220

Dobré ráno!!!

6.10.2008 7:43:26
Krásný den vám všem přeju, tento týden by mělo být kolem 20 stupňů, takže užívejte posledního teplíčka, pak to nastane!!

My měly s Emmí včera super den, ráno jsme šly do divadla, pak hned vedle bylo minizoo a tam jsme sei hladily krajty a králíkya želvičky a vůbec bylo nadšení veliké. Ńo a odpoledne jsme šly na houby. Našly jsme u cesty jen jeden nádherný veliký křemenáč, tak jí z toho udělám houbovou omáčku, já to nejím, ale ona už se olizovala:-) A co roste neustále, to jsou plastové lahve:-((Dvě plné tesko tašky a ještě nám to nestačilo. A Emča u každé flašky křičela s plna hrdla "PLASATA!!MAMKO TO JSOU PLASATA!!" Takže jsme se i dost nasmály~:-D~:-D~:-D~:-D

Andí já taky M. nakázala ať všechny peníze vybere. Přecejen tam máme ještě prachy na barák a nerada bych o ně přišla a brala si pak bypotéku. Tchýni se to nelíbilo, že prý v televizi říkali, že není se čeho bát~:-D~:-D Tak sjem jí osvětlila, že televize si rozhodně neveme na triko národní paniku a následné zkrachování všech bank~:-D

Bram chudák manžel, snad už je mu lépe!!!

Tomíku v noci jsem myslela na vás s Oluškou a napadlo mě s tím vaším plánovaným stěhováním. Kam jste se to chtli stěhovat do Istanbulu?Nebo tak nějak, ne? M2 totiž napadlo, že v takových zemích budou vaše holčičky fakt trnem v oku, nemáte trochu strach?Přecjen modrooké blondýnečky, ty nebudou k přehlédnutí. Já mám totiž děsnou paniku z únosců a úchylů.Jestli jsem mimo tak sorry:-)
andilek1+ Tobik 12/05 31763

Re: Hanilka a spol

5.10.2008 23:31:14
Ty jo po včerejšku co Tobík celý den řádil a spal jen v autě, jsem myslela, že to dneska dospí a nic, nespal v poledne vůbec, usnul až v 10h, neobvyklé a zítra ráno musíme brzy vstávat, jde se do školky :-) tak jsem zvědavá jak to proběhne u nás :-) první den.

Bram ty jo MP měl taky asi měsíc zpátky nějaký nakonec asi žalud. zánět nebo něco, po jídle ostřejším ho začal děsně bolet žaludek - břicho tak vše, tak ležel den, pak se to opakovalo po každém jídle, nemohl spát, nic, tak jsme nasadili dietu, zakoupili čaje, po 3 dnech to bylo lepší, ničím teda neprošel u lékaře, on je na to hrozný a byl víkend, ale pak když už si s tím zašel tak to prý vypadalo na ten zánět. Od té doby klid, tak snad jen opravdu něco jednorázového.

Andru jé zrovna jsem se tě chtěla ptát jestli už jsi byla na těch šatech :) to je krásná starost zařizovat svatbu :) ono to tak letí.

Já řeším s firmou a vším tu ek. krizi :( no tak je víc práce a hlavně jsem se rozhodla neriskovat a všechno stahnout z účtů, nerada bych pak dostala tu jejich směšnou kompenzaci :( a o vše přišla, to by mě odvezli. Takže obíhačka navíc.

Tomíku já ten článek ještě nečetla, ale jinak co píšeš občas sem, i jak reaguješ, tak se mi moc líbí tě číst, ač jsou někdy příspěvky delší, tak se čtou - tak nějak samy. A jsem pro, aby jsi občas něco pěkného napsla nám sem na diskuzi :-) když budeš mít čas a chuť, je to takové pěkné oživení.

[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 98975  [Dalších 98895 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.