| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 21679  [Dalších 21629 >>]
Káča * Mája 28.3. 41618

Re: re

31.8.2006 21:06:20
Ditko, tak držím palečky, aby to tak bylo :o)) Já jsem na to přišla taky, prostě byla tak vysílená z toho cucání a pouštěla se a já se mylně domnívala, že už nemůže. Předtím udělala tak 30 a odpadla. Dneska klidně vysosne 90 a určo by si dala ještě, ale to jí zatrhávám. Ona je pak líná pít ode mě a většinou si jen tak cucne a už se rozhlíží po flašce. Tak to nechci zavádět, aby se to nestalo pravidlem.
ditka, agata 3/06 a tomáš 7/08 34337

re

31.8.2006 20:41:45
Lily :-) jestli ji nekdo nacpal slehacku a cokoladu, tak uz HA v zadnym pripade nezkousej. jeste ten dotycny zije? ja bych ho zakousla a roztrhala - s tim, jak travim cas vybiranim vseho /kase bez cukru, konzervy bez mlika/, tak to bych je zakopala :-).

Zendys, jo, dala jsem ji to 2 a mela to v sobe asi za 10 vterin a pripadalo mi, ze si ani nestihla uvedomit, ze ma dost. tak me jeste napadlo, jestli se vazne nebudila hlady - tou 1 byla tak unavena, ze mozna by jinak vypila vic. no uvidime.
Lily+Eliska06,Adelka09 44853

31.8.2006 20:35:07
Haha, Ditko, tak po tyhle vete jsem naprosto rozhodnuta,ze ji HA uz davat nebudu!Tim jsi to stoprocentne rozsekla:).Nenut ji HA, jsou hnusny!Haha:).

Jinak me ale dokaze nanejvejs vytocit, kdyz kazdou chvili dava nekdo Elisce neco ochutnavat!Napriklad slehacku nebo cokoladu!!!Hruuuza hruuz!!Taky se vam to stava,ze vas to tak rozhodi?Nesnasim, kdyz se to navic deje za mymi zady a pak mi nekdo prinese upatlany dite,ze ji dal neco ochutnat!!!To bych fakt pomalu davala facky...pardon...
Lily+Eliska06,Adelka09 44853

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re

31.8.2006 20:30:22
Holky, tak diky moc za uklidneni!!Konecne slova normalnich lidi:).Je to fakt,nebudu to hrotit.Tenkrat taky moc na vyber nebylo a prezily jsme vsechny:).Presto se jeste pokusim zachranit, co se da a zavadet zeleninove prikrmy postupne...Uvidime...
Ditko, mam taky pocit, ze kdyz nedostavala to HA mliko po narozeni,ted uz nema cenu ho kupovat a delat z toho kasi.( A uz stejne parkrat dostala tu kasi obyc.)
Dalido, jinak vy jste asi od zacatku pouzivali to mliko HA,vid?To ja jen tak, abych se ubezpecila,ze ted uz asi nic nezachranim a ze se stan,co se ma stat:).

Eliska se dnes poprve otocila z briska zpatky na zada...Na brisko se otaci uz asi dva mesice.Tak jsem zvedava,kdy prijde na to,ze se da nekam priblizit valenim sudu...To samozrejme taky znamena byt v pozoru a ostrazita kazdou chvili pokud nespi.Doufam,ze si na to zvyknu:).Nic jinyho mi asi nezbyde.Uz je vas tady vic takovych aktivnich valecu sudu a lezcu,ze?
Káča * Mája 28.3. 41618

31.8.2006 20:28:57
Šikulka :o)) dala jsi jí to t tý dvojky ?

Holky jsem děsný prase, teď jsem do sebe narvala půl Studentský pěčetě. Mňamka, ale takhle rozhodně nezhubnu :o((

re

31.8.2006 20:17:53
jo, a to vsechno zbouchala po kojeni!!!

re

31.8.2006 20:13:01
nekadila - 60 v lahvi je asi malo :-).

Lily, mam obavy, ze toho moc vime. Ted uz to neres, nenut ji HA, jsou hnusny.
Káča * Mája 28.3. 41618

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re

31.8.2006 19:59:07
Jo Lily, vůbec se nedeptej, ono se to radí, že tenkrát tohle děti jedly apod. Jenže ono nic jinýho nebylo. Z kaší na trhu byla jen Sunarka a o hotových jídlech ve skleničce jsme si nechali jen zdát. Taky určitě nebylo tolik alergií co dneska. Já jsem taky Lindě dávala banán a žervé s jablíčkem a pod. a jak jí to šmakovalo. To by tenkrát ty děti umřeli hladem. Dneska bych to Marjánce taky nedala. Tak neklesej na duchu a řiď se výhradně svým rozumem.

No nic holky já mám Rodinný poutka, tak jdu čučet esli Andrea přežila noc, pa :o))
Káča * Mája 28.3. 41618

31.8.2006 19:53:46
Ditko, aby Agátka za chvilku nebyla širší než delší :o)) a co, kadila ?

My už jsme do koupání neusnuly, takže byla příslušně mrzutá, ale už spí :o))

Já se taky chystám Mařenku pokřtít, ale manža křtěnej není, tak se taky bojím, že s tím budou obštrukce. Co si pamatuju, když jsme křtili Lindu, tak kolem toho bylo spoustu crcání ale myslím, že stačilo, když byla kmotra taky jen křtěná. No jestli nám to povolí, tak si vezmu za kmotru tetu, ta byla biřmovaná určitě. :o))

re

31.8.2006 19:41:57
nase male miminko sezralo - to se neda jinak napsat 120ml kase a vypilo 60ml mlika. jsem zvedava...

Lily, peru se ted s tim samym, ale myslim, ze uz to nema cenu, taky davam normalni, ne HA.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 21679  [Dalších 21629 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.