| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 21679  [Dalších 21599 >>]
ditka, agata 3/06 a tomáš 7/08 34337

re

31.8.2006 11:14:59
Lenuli - mozna rustovy spurtik? to tak kolem 6. mesice byva, ten posledni, ne? Hlavne jestli uz je ti lip. Taky se potykam s virozou, vcera uz jsem byla dost unavena, jako by to hade vedelo, spala docela dobre. sice jsme vstavaly trikrat, ale hned usnula a spala do pul osmy.
Leňuli 33023

Re: Re: Re: Ahojky berušky :-))

31.8.2006 11:12:29
Jimi ,
obvod nevím , zrovna spí , tak chodím kolem něj po špičkách , ale fontanelku máme po špičku prstu = skoro už zarostlou , ale Stela ta měla moc velkou fontanelu zarostla jí až v 1,5 roce a obě děti v pohodě , hlavně aby nebyla propadlá nebo vydutá :-)
Ditka bude vědět víc , určo ti pak sem taky něco připíše :-)
Leňuli 33023

Re: Re: Ahojky berušky :-))

31.8.2006 11:07:43
Ahojky ,

Barči ,
to opravdu není až tak drahý a vypadá moc pěkně .
Tak si ho přej pro Pavlíka k Vánocům, ať ti každý z rodiny přišpěje a máš hned na nový kočárek , já to tak taky řeším, než aby Marťáskovi kupovali nějaký hračky, který ho stejně za chvíli omrzí , tak alespoň bude mít supr kočár na další 2 roky :-)

dnešní noc
děs běs , 2 x jsem v noci vstávala a šla vařit mlíko a stejně mezitím malej pořád chtěl být u prsa, jsem totálně KO , nevím, jestli už je konec mému kojení nebo , jak jsem byla nemocná , tak mi Marťu nosili jen na kojo a rychle ode mne pak pryč , ať není nemocný také . Tak se teď asi bojí o maminku a chce bát pořád u mě ?!
Uvidím , co dnešní noc . Je to můj mamánek :-)
Vilda + Nikolka 9.3 06 44189

Re: Re: Re: Re: Ahojky berušky :-))

31.8.2006 11:07:39
To jsem napsala blbě,já vím že i když bude malá chodit, že se bez kočárku neobejdu, ale už v něm nebude pořád tak jako "ležák" :-)
Vilda + Nikolka 9.3 06 44189

31.8.2006 11:05:02
Ahoj Barči, já bych puntíkovanej taky nechtěla :-) !! Ta cena je v poho, a kdo s ním bude nejvíc jezdit ?? Ty, takže si ho dopřej.
Já se v těch kočárech vůbec nevyznám, spousta mi jich připadá stejná. Proto nechci drahej, a při představě že malá bude za chvilku capat, nechce se mi utrácet moc peněz.
Jimi 36798

Re: re

31.8.2006 11:04:47
Všechny zdravím,

srazík závidím, doufám, že i já se někdy přidám, ve školní rok budu mít volná dopoledne, teda budu mít jen Martínka, tak třeba se někdy s někým sejdu :-)

Barči, kočárek vypadá moc hezky a ta cena je prima. Jen bych si na tvém místě (pokud ho budeš kupovat) sehnala reference přímo na tento kočárek, protože jsem měla několik kamarádek, co měly golfky Hauck (jiné typy než je tenhle) a všechny s nimi měly problémy, reklamace, upadly kolečka, vyšisoval potah, rozvrklal se. To jen ze zkušenosti, abys pak nebyla zklamaná.

My za sebou máme třetí vakcínu, bez reakce, tak jsem ráda, akorát se Martínkovi zas udělala boulička v místě vpichu, tak rozmasírováváme. Ještě se chci zeptat maminek "udělanějších" dětí (Martin má v 5ti měsících 8,05 kg), kolik mají děti obvod hlavy a jak mají velkou fontanelu, díky.
BARČA + Pavlík 35052

31.8.2006 11:03:14
A ještě tento je moc pěkný.

BARČA + Pavlík 35052

Re: Re: Ahojky berušky :-))

31.8.2006 10:57:43
Ještě jsem našla takovej barevnej s medvídkem Pú , ale už je dražší.

ditka, agata 3/06 a tomáš 7/08 34337

re

31.8.2006 10:49:57
Barco, ja si myslim, ze mamky jsou lidi a nemaji vzdycky pravdu :-)
BARČA + Pavlík 35052

Re: Ahojky berušky :-))

31.8.2006 10:36:40
Tenhle golfáč váží tak jak náš malej :-)))))))))))))) 8,5 kg
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 21679  [Dalších 21599 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.