| Lenka, Terka 4.06,Anicka 10.07 | 28466 |
|
|
28.2.2013 13:47:11
A vzdyt vis, ze muzete spat u nas.. mame jeden pokoj navic, ktery nepouzivame.. jsou tam matrace na spani atak... Dej kdyztak vedet....
Ana je ve skolce, vypadala aspon rano celkem v pohode :) |
| Mače | 39250 |
|
|
28.2.2013 7:14:29
Leni opravdu děkuju
. Co Áňa???????????Jo a v září Mnichov opět navštíví J. už má s chlapama zamluvené a zaplacené spaní na Oktober:)))))))))ovšem teď jedou tři, takže to bude horší:))))A náš Kubík touží vidět hrát Bayern na vlastní oči, tak se J. snaží něco vymyslet aby nás to nezruinovalo:)))))Nejhorší jsou ty noclehy v Mnichově, to je masakr když je to jedna noc |
|
|
27.2.2013 14:25:48
hmmm Ana zvracela jeste jednou rano, ale od te doby snedla skoro cely balik piskotu a nic a ted spi... tak snad dobry... jen se mi nepodraio schrastit nikoho, kdo by vyzvedl Terezu, takze tam s Anou budeme muset zajet :((((((
Mace - ale ja jsem si vazne jista, ze to tak s Lukym je.. tak se prosim nestresuj ! |
| Mače | 39250 |
|
|
27.2.2013 9:31:28
Teda Leni Terezka je strašně moc šikovná!!!!!!Jakub má školu 10 mnut chůze a jen přes jeden přechod, pak jen po své straně silnice, ale představa, že půjde sám mě děsí, jsem moc strašpytel!!!!!
Je Áně líp???držím palce! Za optimismus s Lukym děkuju:))))) |
|
|
27.2.2013 8:53:19
Mace - to vis, ze je uplne normalni a uplne v poradku... jen je to proste kluk, kterej tu pusu zas tak pouzivat nemusi a jen dost chytrej na to, aby presto dokazal vsem naznacit, co od nich chce.. .vzdyt to je jasnej znak, jak v poradku opravdu je... Je mozny, ze logopedka rekne, ze ma liny svaly v puse, ze budete procvicovat mimiku apod.. ale ja si myslim, ze je spis fakt linej a chytrej a proc by se namahal, kdyz to jde i takto...
Ama rano zvracela, tak jsem s ni doma.. ve skolce radi strevni chripka a zrovna zitra maji jet na super vylet, to bude straslive smutna... uaaaaa :((( Tereza naopak chtela byt dneska za velkou (nebo spis ji uz fakt nebavi jezdit ve snehu na kole) a zasla si sama vcera vecer za sousedkou z treti tridy, ze s ni chce jet autobusem.. fakt si to zaridila sama - jsem cumela.. rano si hlidala hodiny a pak se oblikla a pripojila k trem starsim detem a jely ! A to je to u nas trosku komplikovany, pac autobusem dojedes nekam, kde pak musis prejit velkou silnici a pak jit jeste tak 10 min. pesky... Tak Tomas radsi nastartoval kolo a snazil se je sledovat, coz se mu nepodarilo.. ale nakonec ji zahledl, jak dochazi s detmi do skoly a vypadala pry prestastne... ta holka se nam asi osamostatnuje.. jsem si jista, ze mi dnes rekne, ze chce i z druziny jezdit sama :)) |
| Mače | 39250 |
|
|
27.2.2013 6:51:24
Leni jojo občas se mis tane, že doplňuju za něj, sice se snažím hlídat, ale na rovinu je to o tolik lehčí, že:))))ale včera sjem dělalal blbou a nechápala nic...
Vzala sjem ho pro klid svědomí k naší dětské, ta ho poslechla a dala mi doporučení k logo na oficiální konzultaci a pak se prý uvidí, ale ve školce mi učitelka řekla, že prý co jssem s ním přes noc udělali, že se snažil komunikovat s nimi celý den:))))tak jsem ráda, na to vyšetření už půjdu a uvidíme leni máš pravdu, moc se tím zabývám, když já mám strach, aby byl opravdu úplně OK |
|
|
26.2.2013 11:24:00
Mace - proc se tim trapis.. doktorka ho videla a jen si mysli, ze je linej a ze nato musi prijit sam. Jediny co pro to muzes udelat je, ze kdyz na tebe bude mluvit jednodusse, nebo bude jen gestikulovat, tak delej ze mu nerozumis, aby mel motivaci... Vim, ze je to jiny priklad.. ale Ana napr. hodne mixuje NJ a CJ a kdyz to akceptuju, tak je to horsi a horsi. Tak ted delam, kdyz na me pouziva NJ slova, ze ji proste nerozumim, fakt delam blbou a ona se vzteka a neveri ze ji nerozumim, trvalo to tak tri tydny a ted se sakra snazi vic...
To je jedina cesta... taky ze ty budes min mluvit za neho.. nemas tendenci rikat co chce nebo co by mel rict ? To jsem byla ja s TErezou :).. mne ta pusa vseobecne malokdy zastavi a s ni to bylo presne tak... Takze neres to tak do hloubky, je urcite chytrej normalni kluk, jen vi, jak se dostat k cili bez pouzivani vet... tak mu to ztiz a uvidis.... Tady sneziiiiii ! |
| Mače | 39250 |
|
|
26.2.2013 7:25:17
Jojo Leni, znám to od Kubíka, začal mluvit až ve třech a půl když šel do školky, tam se rozmluvil, ale Lukášek je ve školce od října a nic moc, teda podle učitelek, podle mě dobrý, opakuje, předtím když chtěl abych šla za ním, tak mě jen tahal, teď mi řekne mami pojď (nebo jdeme), miluje když mu čtu,takže je to pořád - mami číst- já vím, že na 4 roky je to málo, ale mě udělalo radost i to, dneska mi to navíc začal vykládat i můj táta, že se nad tím mám zamyslet bylo šest ráno, fakt super, už nevím, teď sedím v práci a mám pocit bezmoci.....ach jo
![]() |
|
|
25.2.2013 18:29:12
Ahooj,
Mace - tak to je asi hlavni ukazatel, ze je tam spokojeny a nic jineho bych taky neresila... Tereza taky zacala mluvit pozdeji a dohnala to... A o mym mladsim brachovi ani nemluve, ten jeste snad ve 4ech letech mluvil tak malo a tak spatne, ze mu skoro nikdo nerozumi... do skoly to dohnal a ted fakt zadne problemy s komunikaci nevykazuje.. min. s devcaty :)))) U nas taky fajn vikend, trosku vycerpavajici.. v sobotu lyzovani, to bylo moc fajn s holkama.. a v nedeli jsem sla letos teprve podruhe na skitouru a ackoliv jsem si myslela, jak jsem v dobre kondici, tak me to dost zarazilo, jak vycerpana jsem byla a stale vlastne jsem :)) ale super a tesim se na dalsi... |
| Mače | 39250 |
|
|
25.2.2013 7:18:07
Leni nebrečí nikdy, vždy je ze školky nadšenej.
![]() |
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1
Tříkrálový průvod PrahouPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.