Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lenka-Martin4/06, Pavlínka4/08 | 83678 |
Re: pátek18.10.2008 8:47:53
Uvědomuji se, že je to nejkrásnější období - být se zdravýma dětma doma. Jak začnu chodit do práce, tak to bude hrůza
|
Re: pátek18.10.2008 8:46:38
Vím, že je to u syna období vzdoru. On je jinak šikovný. Už velmi dlouho pěkně mluví. Už si zpívá i písničky. Mám kamarádku, se kterou jsme se navštěvovali a to bylo bezva. Jenže začala nejdřív jen částečně pracovat, pak stále víc a víc a nakonec nedělá nic jiného než že ženským dělá pěkný nehty (udělala si na to kurz). Naši malou viděla, když měla 2 měsíce a přišli jsme k nim na návštěvu. A od té doby jsem ji 1x potkala na nákupu. Pak mám ještě 1 kamarádku. Jenže bydlí ve 4 patře, tak to pro mě není jednoduché. Ona musí sejít se synem dolů. Odemčít nám místnost, kam dám kočárek. Pak poberu dceru, syna, kabelu plnou věcí - co kdyby náhodou. A pak se vše opakuje, když jdeme domů. Ale co bych pro radost dětí neudělala. Zatím se snažíme být venku - dokud je pěkně. Jak začne pořádná zima, tak se budeme navštěvovat doma. Samozřejmě kamoška chodí i k nám
|
Terka Kubík06, Vašík08 | 46367 |
Sobota18.10.2008 8:46:33
jééé, tady je živo, já myslela, že tu budu jediná v sobotu
Tak to zkus nějak vydržet. Já si pořád říkám, že ted s vašíkem mě čekají snad 3 roky relativního klidu apak to začne - školka - práce - školaka - domáctnost atd. :-( A už jdu konečně něco dělat. |
Re: pátek18.10.2008 8:38:23
Ahoj Terko, koukám, že máš stejně starý děti.
Martínka občas dáme k mým rodičům. Takže si někdy i odpočinu. Teď je manžel se synem u své matky. Jenže místo pohody je malá mrzutá. Hned jak včera odjeli, začala plakat a přestala až za 4 hodiny, kdy jsem ji dala spat (večer). Dnes nanovo. Tak jsem ji po hodině dala zase spat. Jinak chodíme taky do kroužku. Martínek tam chodil už vloni a moc se mu to líbí. Protože nemám hlídání, musím brát dceru sebou. Poprvé prospala celou dobu v kočárku. Tentokrát jsem ji měla skoro celou dobu v náruči. Naštěstí si Martínek vystačil sám. Nebo se ho ujala "vychovatelka". |
jandyk+Jiřík04/06+Káťa 11/08 | 35175 |
Re: pátek18.10.2008 8:38:18
Terko, tak to tě úplně chápu. Tady je to taky samé dítko a kočárek. Ale potkat někoho na hřišti, je zázrak. Někdy mě přepadne pocit nenávisti k těm maminám, že doma pořád lítají z hadrem, než aby šli někam s dětma. Jiřik děti miluje a má takovou radost, když může s někým běhat a hrát si. No a já pak mám taky radost, že on má radost. Jinak lidi nadávají, že se pro ně nic nedělá a když teda vesnice něco pořádá, tak se nikomu nechce tam jít. Zlaté město na tohle to
|
jandyk+Jiřík04/06+Káťa 11/08 | 35175 |
Re: pátek18.10.2008 8:33:21
Ahojky,
Tak jsem zase na chvilku tady. Máme rozbitý počítač :). Ještě jsem neporodila. Dneska máme termín. Občas si vás přečtu, ale nepíšu. Tak promiňte Lenko, já jsem měla s Jiřikem stejné problémy. Taky jsem byla nervózní a Jiřik neposlouchal. Ale je to asi měsíc, co ho jako někdo vyměnil. Nevím, čím jsem si to zasloužila. Je teď milionový. A hlavně já neřeším každou blbost. Chce to hlavně se pořádně vyspat, ať máš na děti náladu. Méně uklízet a být trpělivá a trpělivá. Jo a co mateřská centra. My tam teda jsme pořád. A taky ho zkus dát třeba na dva dny k babičce Jiřik třeba hrozně nerad chodí za ruku. Vyřešila jsem to tak, že mu řeknu, že se budeme držet jen třeba k tomu autu a pak ho pustím, nechám přoběhnout a pak zase kousek. Každý den kousky prodlužuji. Prostě se snažím dělat kompromisy. A pořád ho chválím a chválím. Když neposlouchá, říkám mu, že se takhle vztekají jen hloupé děti a on je veliký a šikovný. Většinou to zabere. Tak hodně štěstí Jsem se po delší době nějak rozepsala. |
Terka Kubík06, Vašík08 | 46367 |
Re: pátek18.10.2008 8:26:43
Tak se mi to smazalo, ach jo.
Tak zkráceně. Přeji krásnou sobotu. u nás je právě 0. Lenko, to mě mrzí, že si neuživáš ""dovolenou"" Ale asi ti nezbývá nic jiného než vydržet blbé období s Martinkem. Potřebovala by sis odpočinout, odreagovat. Nemůžeš Martinka poslat k babi? Já už to jednou zkusila, bylo mi smutno, ale jinak jsem si krásně užila Vašíka. Akorát nám prostě dobře vycházejí okolnosti takže bylo jak převést Kubu na moravu. je to zase na úkor toho, že manžel je často pryč. Leny, krásna dýně Holky, musím vám napsat jak jsem byla ve čtvrtek zklamaná Kubíčkem. Tady na vesnici začla škola pořádat různé kroužky pro děti. No a pro Kubíčka je akorát tvořeníčko. takže jsme šli. Tak jsem se těšila jak bude Kuba něco tvořit. A hádejte jak to dopadlo? tvořila maminka a Kubíček objevil hračky - auta, traktory a bylo po akci. Hodinu si hrál a když jsme měli jet domů tak, že by jako něco dělal. No bylo to poprvé a tady je vidět co Kuba potřebuje. Pohrát si a pak něco tvořit. Uvidíme, třeba na žádost maminek to škola změní. I když ... kdoví jak dlouho to bude, zájem maminek z vesnice nulový, nekecám, nikdo tam nepřišel. Jen maminka s dvojčaty z vedlejší vesnice. Děs, jak ti lidi nemají o nic zájem :-((( Přitom tady je to kočárek jeden vedle druhého. každou chvilku tady procházejí. A bylo hnusně takže sedět doma nemusely. |
Re: pátek17.10.2008 19:19:52
Ahoj holky, ozývám se po delší době, protože moc nestíhám. Chci se vás zeptat, jestli má někdo stejný pocit z mateřské dovolené jako já. Na miminko jsme se moc těšili. Měla jsem 2x zamlklé těhotenství. Pak se nám narodil zdravý chlapeček . Nyní má 2,5 roku. Po 2 letech se nám narodila holčička (nyní 6 měsíců). A já, místo toho, abych si užívala mateřskou dovolenou, jsem z ní nešťastná. Tím nemyslím, že by mi chybělo moje zaměstnání, ale to, že neustále jen krmím, kojím, přebaluji, peru, žehlím, uklízím, vařím, uspávám. Nemám ani moc čas si s dětmi hrát a když už si se synem hraji, tak ho to moc nebaví. Ani procházky si neužívám. Nechce se mu moc chodit. Dcerku mám na kočárku. Ta je moc hodná. To si nemůžu stěžovat. Spíš mám problémy se synem. Nechce poslouchat. Můžu mu všechno říct tisíckrát a on si vše stejně udělá podle svého. Takže nakonec vypěním. Pak je mi z toho večer smutno. Poraďte, jak se dostat z depky. Každé ráno vstávám s tím, že tento den bude určitě jiný. Syn má problémy se stolicí- rok trpí na zácpy a nejsme schopni to s doktory vyřešit. Nechce jíst, pít, nechce jít spat, nechce se oblékat. Prostě hrůza. Je na tom tady někdo podobně?
|
dirty+tobík 4/06+sebík 4/09 | 33455 |
Re: pátek17.10.2008 18:51:12
čau holky, tak já pořádám halloween party u nás doma každej musí přijít v maskách, dneska jsem si kvůli tomu koupila šaty, takový athénský :) jsou teda modrý, ale fakt dobrý
|
VickyP & Tadeáš & Mikuláš | 30783 |
Re: Neděle17.10.2008 16:12:08
Ahojky všem, nikde nereagoval na ten navrh jit do ZOO. napiste prosim!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! !!!!!!!!! !!!!!!!! !!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! Navrhuji stredu
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.