| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 42823  [Dalších 42773 >>]
Leny+Dany03/03+Tom04/06 30710

Re: pátek

17.10.2008 15:43:42
Leni, jen si nějakou vytvoř, je to bezva relax ;). Vydlabeš menší dýni, dáš tam "zapichovací hmotu" a do ní zapícháš, co Tě napadne ;). My budeme dělat ještě min. jednu dýni doma s klukama...vydlabanou a do ní svíčku,tato je jen dekorační.

U nás je helloween každý rok na hřišti, masky, hry, lampionový průvod a je to moc hezké. Klukům se to líbí, oni se masek nebojí. Minule jsem jim vytvořila škrabošku ve tvaru dýně :o)))

Večer, když jsem se z kurzu vracela, tak jsem uhýbala několika hasicím autům, už vím, kam se jelo hasit ;((
http://www.novinky.cz/clanek/152149-video-letecke-zabery-zniceneho-prumysloveho-palace.html
Lenka, Terka 4.06,Anicka 10.07 28466

Re: pátek

17.10.2008 10:51:06
Ahoj holky,
jdu Vas pozdravit ! Dekuji za potvrzeni, ze fotky vidite ! Chvalim fotky Janky !! Kluci jsou okati !!!
Chvalim vytvor Lenky.. nechces mi taky neco vytvorit ? :) Skoro jsi me nadchla, ze bych taky neco takoveho zkusila sakra..
Kamco ahooj !

U nas sed a vitr.. tedy slunko sem tam prosvitne, ale klada jak v zime.. Ana spinka venku, ale uz aby se vzbudila, za chvili musime jet pro Terezku, tak at se trosku vylita pred cestou... nevim nevim.. asi to bude nasilim :)

Ja mam taky obe deti jinak okaty.. Terka hnedy, Ana asi do zelena... modry nejsou a tak jsou asi zeleny... nejspis po Tomasovi, tkery je zeleny ma..

Rikala mi dnes vychovatelka ve skolce, ze delaji halloween party nebo jak se to pise.. ze deti do prevleku, dost zvazuju, jestli tam jit.. Terezku bych rada videla prevlecenou za neco srandovniho, ale bojim se, ze se bdue bat. Nema rada masky a jsou tam i starsi deti, tak jiste prijde nejaky spiderman, ze ktereho minuly rok v Jizerkach mela hruzu a des :(
Leny+Dany03/03+Tom04/06 30710

pátek

17.10.2008 10:20:41
Ahoj holky ;)

Tak já ženu do školky a po cestě zjistím, že dnes školka není...kvůli konání voleb ;((

Do toho zjistím, že jsem úplně blbá a večer jsem si vylila čočky i z roztokem do dřezu!!! :-©:-©;((. Místo, abych je zavřela a nechala stát v roztoku až do rána...asi jsem byla v mikrospánku ~g~

To nám ten den hezky začal ~k~. Ale venku je krásně, tak se půjdeme nabažit sluníčka a bude líp :-D

Včera jsem byla opět tvořit a vyrobila jsem dekorační dýni. Taky vás s ní budu otravovat :-D
Tak to je ona:

Leni, fotečky taky vidím a Terezka je...je...je???...???? nevím, nevím.....že by ta s čepicí s Bořkem??? :-D:-D:-D:-D:-D~j~~j~~j~
Chaloupka vypadá opravdu bezvadně!!!!

Janko, já mám kluky taky každého jiného...Dan světlejší vlasy a modré oči a Tom je hnědoočka ;)

Vicky, ahoj po delší době.
*Owls* 35567

Re: :-)

17.10.2008 9:00:00
TERDA MÁ ŠPIČATOU ČEPICI:-D:-D~j~ Fotky vidím všechny:-)

Ahoj, jsem ostuda. Taky jsem dlouhatánsky dlouho nikomu nepopřála. Ale jak je tu nějak mrtvo, tak zajdu jen sem tam a hlavně.... Mám v hlavě vygumováno!!! Jsem ráda, když udržím rodinné svátky a výročí;)

Přeji ze srdce všem oslavencům hodně zdraví, štěstí a rodinné pohody

JankaV+Saša 3/06+Nik 6/08 27604

Re: :-)

17.10.2008 8:37:49
Jo a Sasa ma modre oci a Nik hnede :-)
JankaV+Saša 3/06+Nik 6/08 27604

:-)

17.10.2008 8:35:22
Tak predem, vse nej Anicce k narozeninam :-) cas prcha jak mrcha ~s~

Teda reklama jak ze zurnalu :-) chata krasna, fakt bych z fleku jela...ale jeste si pockam :-)

Simi kojim, ale mlika neni zas tak moc, tak uz pomalu zkousim...kasi zvlada dobre, ze lzicky ji moc hezky...pravda nekdy plive, nebo neotvira papulu, ale oproti Sasovi hotovy andel :-) v nedeli ma ctyri mesice, tak zkusim i zeleninku. Davala bych mu na prikrm UM, ale flasku do pusy nevezme :-( to nema po tatinkovi :-)

A kluci jsou kazdy jiny...Sasa mel ve 4 mesicich uz o kilo vic, mel uplne kulatou hlavu a blondate vlasy .-)

Sasa

Nik

Re: Neděle

16.10.2008 23:21:15
jednou me tak napadlo, ze by bylo fajn udelat v takove chate mega sraz dubnatek.. treba v zime, ze by se deti mohly ucit lyzovat.. ale chalupa zase neni nafukovaci a asi je to blbost :)

tak dobrou noooc !!

16.10.2008 23:14:30
la pardon.. jsem nejaka naruziva :) Lidko ahooj ! Dekuji moc ! JSem rada, ze uz vim, ze jdou videt... aspon vas nimi budu moci pekne otravovat :)

Jeste jsem zapomnela u te spodni fotky kde je to hejno deti napsat kviz.. jestli poznate kde je Tereza ???? :))

16.10.2008 23:11:40
jo a jeste mala reklama, sem tam sem nekdo hodite zajimave linky na ubytovani, tak taky jeden pridavam.. v tech Orlickych jsme si pronajali celou roubenku v Sedlonove... www.chataroubenka.cz

Je to obr chalupa se sedmi samostatnymi pokoji, z toho dva jsou apartmany a maji svoji vlastni kuchyn.. Jinak vsechny pokoje maji svoji vlastni sprchu a zachod, coz je super. Je tam obr kuchyn s jidelnou, kde ma kazdy pokoj svoji lednici, pracovni plochu, nadobi apod. a obr spolecenska mistnost s fotbalkem, kulecnikem... nahore je pingpong myslim... a venku velky podstreseny altan na grilovacky a hriste s klouzackou pro deti... Cela ta nadhera je pod hrebenem Orlickych hor a tak je sice vse trosku do kopce, ale presto krasne...
Chata nas stala 160/os (do dvou let zdarma).. cena je to mimosezoni a taky, ze jsme si to pronajali cele... v zime super, hned tam sjezdovka pro mensi deti..
Vybaveni neni luxusni, jsou tam patrovky, ale postele pohodlny, vse cisty, bylo teplo, tepla voda, komfortne zarizene pro rodiny s detmi.. neslo nic moc slyset mezi pokoji apod.. proste vrele doporucuji !!!:-D

16.10.2008 23:11:40
jo a jeste mala reklama, sem tam sem nekdo hodite zajimave linky na ubytovani, tak taky jeden pridavam.. v tech Orlickych jsme si pronajali celou roubenku v Sedlonove... www.chataroubenka.cz

Je to obr chalupa se sedmi samostatnymi pokoji, z toho dva jsou apartmany a maji svoji vlastni kuchyn.. Jinak vsechny pokoje maji svoji vlastni sprchu a zachod, coz je super. Je tam obr kuchyn s jidelnou, kde ma kazdy pokoj svoji lednici, pracovni plochu, nadobi apod. a obr spolecenska mistnost s fotbalkem, kulecnikem... nahore je pingpong myslim... a venku velky podstreseny altan na grilovacky a hriste s klouzackou pro deti... Cela ta nadhera je pod hrebenem Orlickych hor a tak je sice vse trosku do kopce, ale presto krasne...
Chata nas stala 160/os (do dvou let zdarma).. cena je to mimosezoni a taky, ze jsme si to pronajali cele... v zime super, hned tam sjezdovka pro mensi deti..
Vybaveni neni luxusni, jsou tam patrovky, ale postele pohodlny, vse cisty, bylo teplo, tepla voda, komfortne zarizene pro rodiny s detmi.. neslo nic moc slyset mezi pokoji apod.. proste vrele doporucuji !!!:-D
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 42823  [Dalších 42773 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.