Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
*Lidka* + 3 | 11796 |
Re: Neděle16.10.2008 23:09:12
Ahoj Lenko, tentokrát je vidím všechny, nádhera!
|
Lenka, Terka 4.06,Anicka 10.07 | 28466 |
Re: Neděle16.10.2008 23:02:07
Ahoj holky,
dekujeme Vam vsem moc za prani k narozkam i svatku ! Ja se omlouvam, ze vsem zapominam prat a tak zpetne preji vsem na ktere jsem zapomnela vse nejlepsi :). Vlastne jsem tu, pac mi muj problem s fotkama dost dela vnitrni problemy :) a nemohu zaboha najit zkouseci diskuzi, takze to odnesete :). Udelala jsem comeback k rajce.net, tak se uvidi, kdo vyhraje.. google nebo rajce ? A nebo ze bych byla tupon ja ? NE, to neni mozne :) Trosku podzimni cyklo pohody :) oslavicka ponura a presto krasna mlha.. vubec nevim jak budou fotky velke a jestli budou,ale prosim prosim vydite je nebo ne ? Ptam se jak ufoun, ale ja kdyz se divam na svoje prispevky, tak svoje fotky obvykle vidim vsechny.... |
VickyP & Tadeáš & Mikuláš | 30783 |
Re: Neděle16.10.2008 20:11:33
Lidko a ostatni, rada se pridam do ZOO. Co holky, nenaplanujeme v tydnu srazik v ZOO?????????????????????? ???????????????????? ?????????????????????????????????
Co streda? |
VickyP & Tadeáš & Mikuláš | 30783 |
krásný večer!16.10.2008 20:08:39
Ahoj holky!
Jakpak se vsechny mate? Nejak zanedbavam dubnatka, moc me to mrzi, ale nejak nestiham. Trosku jsem se dala na prodej noveho zbozicka na MMB. Kdo chcete, tak juknete , mam ID 7256 Koukam na krasne fotecky! Nestacim zirat!!! VSE NEJ ANICCE K NAROZENINKAM, TEN ROK silene utekl!!! Terezkam vse nej k vcerejsimu svatku. Urcite jsme propasla toho silene moc. Takze vsem detem a i mmainkam vse nej k svatkum i narozeninkam!!! Me to za par dni cekaji 30tiny, nejak si na to nemuzu zvyknout, ze uz budu tricitka. tadeasek ma na me narozeniny svatek, tak bude velke slaveni. Objednala jsme mu pres MMB sestavu s drevenou vlackodrahou s Tomaskem, tak si myslim, ze bude nadseny. Je ze vsech hracek s Tomaskem ci Borkem "hin"! Zmercila jsem Lidku, ze je tehulka, tak gratuluji. je jeste nekdo nove tehotny??? Co u vas Simi? |
*Owls* | 35567 |
Re: Podzimní atmosféra13.10.2008 13:58:39
AHoj holky
Vůbec nevím, nač reagovat abych na někoho nezapomněla... Ale utkvěl mi v hlavě Dirtin ukradený vůz... To je sprosťárna! Uřezat zlodějům všechny údy! Jasně, že nejde o život, ale kde to žijeme? HNUS! Ješťo, to jsou krásný fotky Jste fotogenická rodina a přes mou nechuť k podzimu, vypadají fotky opravdu romanticky Kristýnka je už taky zubejda? No jasně, že už má svůj čásek, ale já mám pořád za to, že máte mít holky (Lenko, Mončo, Ješťo) ještě opravdové mrňousky Hani, prď na úklid. Jednou doma mít uklizeno zase budeš, ale tyhle chvilky s prckem a Daníkem už nezažiješ. Každý den je jen jednou My jsme byli o víkendu u příbuzných, tak to bylo docela příjemný a v pátek jsme navštívili Břevnovské slavnosti... Prostě pouť a jarmark... Jako mladá jsem nevynechala žádnou Matějskou pouť. Milovala jsem atrakce a tu atmosféru.... S přibývajícím věkem jsem to začala nesnášet, resp. nesnášet světsk. Časy se zkrátka mění. No a v pátek jsem zjistila, že se kvůli Báře dokážu překonat a krásně jsme si to všichni užili Bára byla samozřejmě na atrakcích pro malé, ale taky si poprvé v životě užila řetízkový kolotoč... A pak přemluvila Otína, aby s ní šel na twistr Musím říct, že se to točí hodně vysoko a hodně rychle. Oťa Báře říkal, že se mu dělá špatně a že se asi poblinká a Bára mu říkala, že se nemůže poblikat, protože by jí poblinkal botičky První, co mi řekla, když slezli bylo: "Maminko, taktýnek se bááál, ha, ha, ha" Já jsem jí pak vzala na bobovou dráhu, která jede taky rychle... No zkrátím to. Bára se nebála a chtěla jít na takové ty atrakce, kde se lítá hlavou dolů!!! Docela jsem koukala, ale potěšilo mě to. Já jsem to mívala taky ráda. Nechala jsem se pustit volným pádem z 50m výšky, vystřelit v takovém tom vajíčku na gumě.... O kolotočích ani nemluvím. Dneska je vše jinak Bára mi snad usnula, tak to tu jdu trošku pofackovat. Máme zase babičina psa Pořád říkám, že zvířata mám ráda, ale... když je má někdo jiný. Domů bych už žádné nechtěla. kombinace magora psa a pošahaných koček je opravdu vražedná |
Hanka,Dan 06 Viktor 08 | 46126 |
Re: Podzimní atmosféra13.10.2008 12:56:31
Ahoj tak si baštím kuřecí masíčko ze sýrem,šunkou a smetanou a hranloky bašta veliká jo v místní jídelně vaří výborně.
Dana sem dala spinkat v noci zvracel,přišel celý mokrý a moč to nebyla a když usnul tak se za hodinu vzbudil strašně brečel asi ty zuby jinak nevím co tak dostal sirup a usnul s námi v obyváku když jsme ho chtěli přemístit tak se vzbudil začal se zase vztekat a plakat odešl do svý postele a usnul tam nakonec sám. Tak máme vesele teplotu nemá tak nevím co z toho všeho bude. Ješťo rodinku máš krásnou ! Teri čůrání nacvičíš Kuba je šikula! Jo možná taky zkusíme mini školičku jdu se kouknout na jejich stránky tak zatím pa |
Ješťa+3 | 33814 |
Re: Podzimní atmosféra13.10.2008 12:17:24
|
Ješťa+3 | 33814 |
Re: Podzimní atmosféra13.10.2008 12:16:24
Kristýnka
|
Ješťa+3 | 33814 |
Podzimní atmosféra13.10.2008 12:15:51
Ahoj holky, posílám pár fotek z podzimního výletu do lednicko-valtického areálu:
Mlha nad lednickým parkem Jáchym v hávu zbarveného listí Kristýnka na houpačce Lednický minaret a naše rodinka Kristýnka obdarovaná listem (Jáchym jí pořád do kočárku nějaké nosil, Kristýnka je škubala, to máme teď čistý kočárek!) |
Simi+Fanoušek06, Vojtíšek09 | 55844 |
Re: :-)13.10.2008 10:32:29
Ahoj holky, přeji krásný mhavý den
Terko, také tlačím kolenem , ikdyž poslední dobou si už Fanda drží pindíka sám a docela dobře Ješti, škola zatím super Byla jsem dvakrát a mám dva zápočty A mě teda zase přijde, že má víc předmětů Byby Jenom to, že je ve škole celý čtvrtek, pátek a my máme školu jen v sobotu a většinou na pár hodin. Lidko, můj gynekolog mi tenkrát říkal, že se TP vypočítává podle UTZ ve 12.týdnu, další UTZ už jsou na výpočet nepřesné, protože prostě dítě může být větší. Hani, pokud Daneček nemá ještě všechny zuby, tak mu klidně mohou lézt. Fanda měl 20 zubů už ve dvou letech, ale každé dítko je jiné . Víkend byl super, kromě školy jsme stihli 2 oslavičky, jít dvakrát na houby, nedělní návštěvu... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.