| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 42823  [Dalších 42743 >>]
Hanka,Dan 06 Viktor 08 46126

Re: termín porodu

10.10.2008 18:59:50
hezký večer
Tak viki byl dnes pioprvý v sokole,a ještě jsem ho měla v šátku ale pak se mi to nějak celé uvolnilo tak byl v sedačce.
Jo holky myslíte že danovi můžou růst zuby? má věčně prsty v puse a v noci se 2x vzbudil.
Jdeme si lehnout pak umyju nádobí a jdu ležet taky.

Lidko ty zmatky v TP jsou děs!
Ješťa+3 33814

10.10.2008 14:52:19
Lidko, já s tímto zkušenost nemám, takže bohužel neporadím. Jen jsem stejně jako Ty nechtěla jít na tripple test a moje dr. to brala jako mou věc, nijak to nekomentovala, bylo to moje rozhodnutí.
Miminko bude mít samo svou vlastní hlavu, až se mu bude chtít ven, dá o sobě vědět, co ty starosti hodit za hlavu?
Petruschka&Rostík&Jindřiška 29122

10.10.2008 14:44:02
Ješti, malej byl doma s babičkou.Nevěděl o tom, jinak by chtěl taky do balónu.
*Lidka* + 3 11796

termín porodu

10.10.2008 14:28:55
Ahoj, jdu k vám o radu.
Mívám dlouhé cykly a tím pádem mi vychází TP podle MS o 16dní dřív než termín podle prvních dvou ultrazvuků. Gyn. mi tvrdila, že to není problém a že bude vycházet z UZ. Jenže v 13TT mi na jiném UZ vyšel termín skoro jako ten dle MS a ona se teď řídí tím posledním UZ, a ne už těmi prvními ultrazvuky (jak bych čekala). Termín podle UZ mi do průkazky vůbec nenapsala. Jsem naštvaná, nedávno jsem se s ní chytla, když jsem nebyla ochotná jít na Tripple testy ve 14TT, už to vidím, jak budu v porodnici přemlouvat nevímkolik doktorů, aby mě to vůbec nechali donosit do termínu... (kamarádce takhle porod vyvolávali protože byla prostě "první na řadě" a potřebovali její postel). Nemáte zkušenost jak se na to dívají jiní doktoři? Předem dík.
Ješťa+3 33814

Re: Pátek

10.10.2008 14:00:03
Simi, jak jsi zatím spokojená se školou? Byby psala, že toho máš docela hodně (víc než ona-předmětů).

Peti, jste dobří, že jste letěli, já bych umřela strachy. Co na to Rostíček? Díval se ná vás?

Kam, ať je babička brzo v pořádku a zase zpátky doma.
Ješťa+3 33814

10.10.2008 13:57:23
Ahoj holky,

Hani, atˇje brzo líp, to budou nejspíš hormony :-( Jak píšou holky, trocha bince nikoho nezabije.

Teri, gatuluju Vašíkovi k 1. zoubku! A s tím Kubíkovým předkusem - vážně to může mít i kvůli dudlíku? Že se to horní patro kvůli dudlání mohlo hůř vyvíjet? Naše Kristýnka je dost závislák na dudlíku, u nás odnaučování bude jednou boj. Jáchym dudlík definitivně vyplivl v sedmi měsících a Kristýnka je (nejen v tomto) úplně jiná.

Dneska jsme byli na procházce se Sussan a Lucinkou - v našich venkovských končinách - a pěkně jsme si to užili.
Zítra nás čeká výlet do lednicko-valtického areálu, to už je taková naše každopodzimní tradice, moc se těším na podzimní zbarvené listí.
Simi+Fanoušek06, Vojtíšek09 55844

10.10.2008 12:26:13
Ahoj holky :-) Tak kde je ten krásný den, který slibovali v televizi? :-)

Fanda konečně usnul, balím na chatu a až se vyspí, jdu na nehty, vyzvedneme taťku a vyrážíme.

Hani, užívej si kluků a kašli na pklid :-) Teda znojemskou omáčku bych si také dala ~R^. Asi řeknu mamince :-)

Fanda mluví skoro pořád, už mi z toho občas brní hlava. Na všechno - počkej, moje, já, nedám, chcu (chci), nechcu apod. :-) no všechny to znáte ~j~

Zítra jsem celý den ve škole a máme počítače. Třeba nakouknu :-)

10.10.2008 11:49:46
Teri obědy už jsem vyřešila vozím si je s jedné jídelny,dá se to jíst ceny ujdou dnes byla znojemská-ňamka vařit to už nestíhám vůbec,max polévku.
v porodnici ani ne...
tak já jdu vymejšlet co podniknu venku se dere sluníčko~R^
Terka Kubík06, Vašík08 46367

10.10.2008 11:41:41
Hani, kašli na uklid, fakt, uživej si kluků, udělej jen to nějnutnější.
Co papá Daneček? Že byste vyrazili ven.
Neseznámila ses s nějakou maminou v porodnici?

10.10.2008 11:19:26
Ahoj holky
mám nějakej splín,trochu se to na mě valí doma bordel no prostě bych potřebovala vypadnout nechce někdo pokecat s uřvanou citlivou 6 nedělkou?
ještě mě manžel naštval ono to vždycky něco rozjede,ale zítra už je doma tak se dám dokupy a z postele nehnu potřebuju si zalenošit.

[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 42823  [Dalších 42743 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.