| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 42823  [Dalších 42733 >>]
Petruschka&Rostík&Jindřiška 29122

Re: Pátek

10.10.2008 10:27:29
Ahoj holky,pořídili jsme DVDčko : Finley, požární autíčko, tak mám chvíli klidu. Rostík se teď naučil koukat na Monster trucky na internetu a jak zmerčí zapnutý PC už se hrne.

Kami, děti doporučují od 5 let, myslím, že by se i bály, ten hořák je dost hlučnej.

Terko, gratuluji k zoubku.
*Owls* 35567

Re: Pátek

10.10.2008 8:53:35
Teda tady to žije!!

Petruško, s balónem je to bezva nápad. Beru si inspiraci. Nevím, zda bych tam vlezla já, ale mohla by kdyžtak letět Barborka, ne? Nebo děti neberou?;)

Leny, ty jsi teda odstřelovač! Bojím bojím;) A co potom Danda, což?:-D

Leni, co to píšeš o "géčkách"? Jen při čtení je mi blivno! Bych asi pilota na zemi zabila! Pokud bych to přežila;)

Terko, se zoubkama je to smutný, ale neboj, dostanete při nejhorším rovnátka (dnes tak moderní záležitost) a budou pak jak perličky;) Vašíkovi k zoubku gratulujeme, už je to chlap:-D Pokud jde o mluvení, tak uvidíš, jak se to po pár úrvních slůvcích rozjede:-) Když Bára zjistila, že komunikuje, tak to rozjela ve velkém a teť je s ní převeliká legrace. Někdy plácá takové perly, že by to chtělo nahrávat!:-)

Jedeme za babičkou a pak za druhou babičkou do nemocnice, tak ahoj a pěkný den.
Terka Kubík06, Vašík08 46367

Pátek

10.10.2008 8:44:27
Ahoj holky,
přeji hezké ráno.
Snad bude i to počasí lepší. Včera byla mlha a dnes je zatím zataženo. Ale myslím, že by to sluko mohlo vykoukout.

Rychle píšu, dokud si Vašík hraje v klidku pod hrazdičkou.
Už má zoubek. :-)

Za to Kuba dopadl se zubama. Byli jsme u zubaře a ten ho doporučil k ortodontovi. tak ted, abych dobře vybrala, když žádného neznám. Má předkus ze špatného vývoje. A dudlík tomu trohu pomohl :-(

Přeji všem hezký den.

Jo a Kuba začal zase víc opakovat,dokonce jsme ho už naučili jak se jmenuje příjmením :-) a cvičíme jak se jmenují babi a dědové a tety. Je to sranda. On většinou neumí to prostřední písmenko. Jirka - Jika, Lucka - Luka, Majka - manka.

Re: čau holky :(

9.10.2008 13:43:45
Já to koupila manželovi k narozkám, už loni v létě, ale pořád nám nějak nevycházelo počasí.

9.10.2008 13:42:47
Leni,zima tam není, je tam naopak trošku tepleji od hořáků.
Lenka, Terka 4.06,Anicka 10.07 28466

8.10.2008 20:56:53
Ahoj holky,

Petrushko - super, let balonem to je uchvatna romantika, nebo se tedy zda.. jen tam asi je trosinku zima vid ? Ale presto plout nad podzimni krajinou musi byt uchvatny.. jak Vas to napadlo ? Ja jsem tedy letela v akrobatickym letadle a po minute, kdy na me kamarad - ten pilot zkusil nejaky -4G a plus 3G jsem okamzite nakazala navrat na zem a kdyz jsme asi hodinu na to se stejnym typkem leteli cesnou nad Nizborem, tak jsem nevidela z krajiny vubec nic, pac jsem celou cestu mela hlavu v papirovym pytliku.. nejhorsi nejhorsi nejhorsi den meho zivota co se zvraceni tyce ... predesly alkoholy vecer me nacal, akrobacie me dodelala a vyhlidkovy let me uz jen poradne vyprazdnil :).

Dirty - to je mi lito s aute.. sakra, doufam, ze se nam taky nic takoveho nestane.. to fakt nasere !!!

Simi - tak drzim palce, at se Vam spala vyhne obloukem... a o skole mi ani nemluv.. prednasky mi vychazeji prave na tento vikend, kdy jsme v Orlickych horach, tak hledam terminy jine a je to dost na hovno... zrovna budeme mit docela zajimave profesory.. achjo. uz se tessssimmm :) (Tomas taky.. hahahaah :)

Leni - teda ty jsi sniperka !!! Tybrdo, copak Marek rikal na tu blizkost s jiste pritazlivym policistou ?? Takhle se valet s cizim chlapem.. fuuuuuj a jeste s takovou obrovskou zbrani :)))

Urcite jsem na nekoho chtela reagovat a nevim na koho to sakra bylo ? No vsechny vas moc zdravim... TErezka akorat nemuze usnout, to spani pres den ji uz evidentne nedela dobre :) vecer pak nemuze spat a v noci taky ne... Ana dnes byla takova vesela a vtipna, uz mi strasne zacina rozumnet, nevim jestli je to jejimu veku adekvatni, ale nekdy me az sokuje, jak krasne dokaze komunikovat..

NO tak niiiic, proste nase deti (kazdeho z nas) jsou strasne jedinecne a uzasne :) (teda kdyz se tu zrovna nesvijim v depresich jak to jsou obe urvany potvory :)

l.
Simi+Fanoušek06, Vojtíšek09 55844

8.10.2008 20:26:14
Táni ahooj, u nás skoro nic :-) Jen jsem začala chodit do školy a právě sháním po netu nějaká skripta a odkazy :-(
Je toho trochu moc :-)
tanickaa 42142

8.10.2008 19:30:16
Ahoj holky, Dirty to je mi líto :-( ach jo...svi.ě
Simi ahooooooooooooj....jak se vede? Co novho u vás?

8.10.2008 19:26:43
Ahoj holky, jak se máte? Pořád čekáme na to pěkný počasí a ono stále nikde :-(

Dirty, tak to je mi líto. Jsou to fakt k..y :-( My jsme si teď nechali udělat pojistku proti krádeži, protože v dnešní době se fakt nedivím ničemu.

Petruš, super :-) já jsem hrozný srab na výšky, takže to obdivujiR^

Evi, od tří let můžeš dát dítě do školky buď na 4 hodiny denně nebo na 5 dní do měsíce na celý den. Do tří let to jde jen na těch 5 dní do měsíce.

Neteř i synovci mají spálu :-( tak jsem zvědavá, jestli to nechytl i Fanoušek, byl s nimi ve čtvrtek a u nich se to objevilo v neděli.

Dnes byl strašně ospalý den. Fanda teda v poledne neusnul, tak už máme te"d klídek. Nalijeme si s Míšou vínko a budeme koukat na Soukromé pasti.

Máme rozbitý notebook, takže jsem bez skypu. Míša ho do svého deutsche PC :-) nechce instalovat.

Justýnce dodatečně Vše nej k svátku a Apolenka je kočka, Táňi. Se nedivím, že jsi hrdá matka R^

8.10.2008 19:26:06
Ahoj holky, jak se máte? Pořád čekáme na to pěkný počasí a ono stále nikde :-(

Dirty, tak to je mi líto. Jsou to fakt k..y :-( My jsme si teď nechali udělat pojistku proti krádeži, protože v dnešní době se fakt nedivím ničemu.

Petruš, super :-) já jsem hrozný srab na výšky, takže to obdivujiR^

Evi, od tří let můžeš dát dítě do školky buď na 4 hodiny denně nebo na 5 dní do měsíce na celý den. Do tří let to jde jen na těch 5 dní do měsíce.

Neteř i synovci mají spálu :-( tak jsem zvědavá, jestli to nechytl i Fanoušek, byl s nimi ve čtvrtek a u nich se to objevilo v neděli.

Dnes byl strašně ospalý den. Fanda teda v poledne neusnul, tak už máme te"d klídek. Nalijeme si s Míšou vínko a budeme koukat na Soukromé pasti.

Máme rozbitý notebook, takže jsem bez skypu. Míša ho do svého deutsche PC :-) nechce instalovat.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 42823  [Dalších 42733 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.