Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Petruschka&Rostík&Jindřiška | 29122 |
Re: Pátek10.10.2008 10:27:29
Ahoj holky,pořídili jsme DVDčko : Finley, požární autíčko, tak mám chvíli klidu. Rostík se teď naučil koukat na Monster trucky na internetu a jak zmerčí zapnutý PC už se hrne.
Kami, děti doporučují od 5 let, myslím, že by se i bály, ten hořák je dost hlučnej. Terko, gratuluji k zoubku. |
*Owls* | 35567 |
Re: Pátek10.10.2008 8:53:35
Teda tady to žije!!
Petruško, s balónem je to bezva nápad. Beru si inspiraci. Nevím, zda bych tam vlezla já, ale mohla by kdyžtak letět Barborka, ne? Nebo děti neberou? Leny, ty jsi teda odstřelovač! Bojím bojím A co potom Danda, což? Leni, co to píšeš o "géčkách"? Jen při čtení je mi blivno! Bych asi pilota na zemi zabila! Pokud bych to přežila Terko, se zoubkama je to smutný, ale neboj, dostanete při nejhorším rovnátka (dnes tak moderní záležitost) a budou pak jak perličky Vašíkovi k zoubku gratulujeme, už je to chlap Pokud jde o mluvení, tak uvidíš, jak se to po pár úrvních slůvcích rozjede Když Bára zjistila, že komunikuje, tak to rozjela ve velkém a teť je s ní převeliká legrace. Někdy plácá takové perly, že by to chtělo nahrávat! Jedeme za babičkou a pak za druhou babičkou do nemocnice, tak ahoj a pěkný den. |
Terka Kubík06, Vašík08 | 46367 |
Pátek10.10.2008 8:44:27
Ahoj holky,
přeji hezké ráno. Snad bude i to počasí lepší. Včera byla mlha a dnes je zatím zataženo. Ale myslím, že by to sluko mohlo vykoukout. Rychle píšu, dokud si Vašík hraje v klidku pod hrazdičkou. Už má zoubek. Za to Kuba dopadl se zubama. Byli jsme u zubaře a ten ho doporučil k ortodontovi. tak ted, abych dobře vybrala, když žádného neznám. Má předkus ze špatného vývoje. A dudlík tomu trohu pomohl :-( Přeji všem hezký den. Jo a Kuba začal zase víc opakovat,dokonce jsme ho už naučili jak se jmenuje příjmením a cvičíme jak se jmenují babi a dědové a tety. Je to sranda. On většinou neumí to prostřední písmenko. Jirka - Jika, Lucka - Luka, Majka - manka. |
Re: čau holky :(9.10.2008 13:43:45
Já to koupila manželovi k narozkám, už loni v létě, ale pořád nám nějak nevycházelo počasí.
|
Re: čau holky :(9.10.2008 13:42:47
Leni,zima tam není, je tam naopak trošku tepleji od hořáků.
|
Lenka, Terka 4.06,Anicka 10.07 | 28466 |
Re: čau holky :(8.10.2008 20:56:53
Ahoj holky,
Petrushko - super, let balonem to je uchvatna romantika, nebo se tedy zda.. jen tam asi je trosinku zima vid ? Ale presto plout nad podzimni krajinou musi byt uchvatny.. jak Vas to napadlo ? Ja jsem tedy letela v akrobatickym letadle a po minute, kdy na me kamarad - ten pilot zkusil nejaky -4G a plus 3G jsem okamzite nakazala navrat na zem a kdyz jsme asi hodinu na to se stejnym typkem leteli cesnou nad Nizborem, tak jsem nevidela z krajiny vubec nic, pac jsem celou cestu mela hlavu v papirovym pytliku.. nejhorsi nejhorsi nejhorsi den meho zivota co se zvraceni tyce ... predesly alkoholy vecer me nacal, akrobacie me dodelala a vyhlidkovy let me uz jen poradne vyprazdnil :). Dirty - to je mi lito s aute.. sakra, doufam, ze se nam taky nic takoveho nestane.. to fakt nasere !!! Simi - tak drzim palce, at se Vam spala vyhne obloukem... a o skole mi ani nemluv.. prednasky mi vychazeji prave na tento vikend, kdy jsme v Orlickych horach, tak hledam terminy jine a je to dost na hovno... zrovna budeme mit docela zajimave profesory.. achjo. uz se tessssimmm :) (Tomas taky.. hahahaah :) Leni - teda ty jsi sniperka !!! Tybrdo, copak Marek rikal na tu blizkost s jiste pritazlivym policistou ?? Takhle se valet s cizim chlapem.. fuuuuuj a jeste s takovou obrovskou zbrani :))) Urcite jsem na nekoho chtela reagovat a nevim na koho to sakra bylo ? No vsechny vas moc zdravim... TErezka akorat nemuze usnout, to spani pres den ji uz evidentne nedela dobre :) vecer pak nemuze spat a v noci taky ne... Ana dnes byla takova vesela a vtipna, uz mi strasne zacina rozumnet, nevim jestli je to jejimu veku adekvatni, ale nekdy me az sokuje, jak krasne dokaze komunikovat.. NO tak niiiic, proste nase deti (kazdeho z nas) jsou strasne jedinecne a uzasne :) (teda kdyz se tu zrovna nesvijim v depresich jak to jsou obe urvany potvory :) l. |
Simi+Fanoušek06, Vojtíšek09 | 55844 |
Re: čau holky :(8.10.2008 20:26:14
Táni ahooj, u nás skoro nic Jen jsem začala chodit do školy a právě sháním po netu nějaká skripta a odkazy :-(
Je toho trochu moc |
tanickaa | 42142 |
Re: čau holky :(8.10.2008 19:30:16
Ahoj holky, Dirty to je mi líto :-( ach jo...svi.ě
Simi ahooooooooooooj....jak se vede? Co novho u vás? |
Re: čau holky :(8.10.2008 19:26:43
Ahoj holky, jak se máte? Pořád čekáme na to pěkný počasí a ono stále nikde :-(
Dirty, tak to je mi líto. Jsou to fakt k..y :-( My jsme si teď nechali udělat pojistku proti krádeži, protože v dnešní době se fakt nedivím ničemu. Petruš, super já jsem hrozný srab na výšky, takže to obdivuji Evi, od tří let můžeš dát dítě do školky buď na 4 hodiny denně nebo na 5 dní do měsíce na celý den. Do tří let to jde jen na těch 5 dní do měsíce. Neteř i synovci mají spálu :-( tak jsem zvědavá, jestli to nechytl i Fanoušek, byl s nimi ve čtvrtek a u nich se to objevilo v neděli. Dnes byl strašně ospalý den. Fanda teda v poledne neusnul, tak už máme te"d klídek. Nalijeme si s Míšou vínko a budeme koukat na Soukromé pasti. Máme rozbitý notebook, takže jsem bez skypu. Míša ho do svého deutsche PC nechce instalovat. Justýnce dodatečně Vše nej k svátku a Apolenka je kočka, Táňi. Se nedivím, že jsi hrdá matka |
Re: čau holky :(8.10.2008 19:26:06
Ahoj holky, jak se máte? Pořád čekáme na to pěkný počasí a ono stále nikde :-(
Dirty, tak to je mi líto. Jsou to fakt k..y :-( My jsme si teď nechali udělat pojistku proti krádeži, protože v dnešní době se fakt nedivím ničemu. Petruš, super já jsem hrozný srab na výšky, takže to obdivuji Evi, od tří let můžeš dát dítě do školky buď na 4 hodiny denně nebo na 5 dní do měsíce na celý den. Do tří let to jde jen na těch 5 dní do měsíce. Neteř i synovci mají spálu :-( tak jsem zvědavá, jestli to nechytl i Fanoušek, byl s nimi ve čtvrtek a u nich se to objevilo v neděli. Dnes byl strašně ospalý den. Fanda teda v poledne neusnul, tak už máme te"d klídek. Nalijeme si s Míšou vínko a budeme koukat na Soukromé pasti. Máme rozbitý notebook, takže jsem bez skypu. Míša ho do svého deutsche PC nechce instalovat. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.