Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lefija | 61980 |
Re: nova25.9.2008 19:57:51
Ahojky Pavlo, vítej
|
beruska 13 | 87323 |
nova25.9.2008 10:07:11
Ahoj jmenuji se Pavla je mi 28 mam 8mesicni holcicku Sylvu.
|
Lefija | 61980 |
Re: Co dáváte mimčam jíst?24.9.2008 20:24:07
Ješťo, Kristýnka je moc hezoučká. Tak už jste se přestěhovali? A kde teď bydlíte?
|
človíčkovi a Klárka 8.12.07 | 70716 |
Re: Co dáváte mimčam jíst?24.9.2008 14:59:46
Jééé ahoj holky, to jsem ráda, že to tu trochu zase žije)
Klárka asi patří mezi ty děti co nelezou a budou rovnou chodit. Vůbec totiž neleze a ani se nějak nenamáhá. Jinak má dva spodní zoubky a včerá jsem jí koukla do pusinky a leze jí šest zoubků najednou) Řekla bych že to nese dobře. Jen trochu kňourá a slintá. A ráno kojím, svačina je ovoce - banán, jablko, hruška, nektarinka, borůvky, ostružiny. Kombinuju jí to a vždy jí do toho dán asi šest piškotů. Oběd jí vařím - maso, žloutek, brambory, mrkev, květák, brokolice, štenát, trochu celeru,......... Nedávám vše najednou ale tak tři věci. Svačina - také ovoce, Jogurt halandia odmítla ale na dnešek jsem koupila ovocnou holandii, tak jsem zvědavá. A večeři kojím. Kojila jsem ještě minulý týden i svačiny ale ty už sama odmítla. Ty snídaně a večeře bych chtěla vydržet určitě do roka. Vůbec mě nenapadlo jí dělat to jídlo na větší kousky. Zkusím to. Zadušení se bojím taky) Jinak jí dávám kousat rohlík a ten jí jede. A taky křupky ze zdravé výživy. |
Ješťa+3 | 33814 |
Re: Co dáváte mimčam jíst?24.9.2008 13:17:13
Lenti, Kubík má v obličeji kus z Tebe, že? Znám Tě tedy jen z fotek, ale rozhodně vidím podobu!
A s tím kojením je to u nás čím dál horší :-( Už mi to i dost vadí, jak se na mě Kristýnka sápe. V noci se vzbudila třikrít na kojení, zkusila jsem ji "uhladit" k spánku, ale řvala jak tur, že jsem to nevydržela. Přes den jsem jí zkusila dát Sunar (inspirovala mě Zuzík), ale nejde jí o mlíčko, Sunar vypila, ale i tak se skoro agresivně dožadovala kojení, nejspíš jí jde hlavně o kontakt se mnou. Mně nevadí samo kojení, ale ona je jak posedlá svým pudem, až je mi to lecky nepříjemný :-( Zuzíku, dobrá svačinka pro Matýska není žádný troškař - hned celou štangli matýsek vypadá na fotce hrozně velký, asi tím světříkem a těmi vlásky (které mmch závidíme, Kristýnka jich moc nemá). Fotka od nás: Kristýnka před měsícem a půl (aktuálnější nemám, stěhovali jsme se a nebyl čas na focení...) |
Zuzik,Kubajs 05/05, Gugí 12/07 | 32317 |
Re: Co dáváte mimčam jíst?23.9.2008 19:33:58
Ahojky, my dopoledne předsnídávka k obídku mu vařím, nejraději má bramborovou kaši s masíčkem a špenátkem, snažím se dávat kousky, zatím je zvládá no aby taky ne, když je jak krokodýlek.(dnes se prořízl 9. zub) odpoledne mívá jogurtík, nebo chlebíček, k věčeři kaši. No a mezi jídla UM nebo vodu, čajíky mi odmítá, vypije kolem 2l, je to průtokáč. Banákem mi nejí od dobyco měl střevní chřipku a poblinkal s epo něm, asi si to pamatuje, nejí ani banánovou kaši.
Leze staví se, nemá pud sebezáchovy, jako měl Kuba, takže dnes šel kolem stolu stůl skončil a Mates pochodoval dál, samo že hned spadnul, protže ještě neumí držet rovnováhu. takže taky podle toh to vypadá. a tady fotečka |
Lefija | 61980 |
Re: Co dáváte mimčam jíst?23.9.2008 19:25:51
A tady jedna fotka našeho 9měsíčního raubíře
|
Lefija | 61980 |
Re: Co dáváte mimčam jíst?23.9.2008 19:22:29
Omlouvám se za dvojitý příspěvek, navíc se mi to odeslalo dřív, než jsem chtěla
Kuba už taky leze po čtyřech, u všeho si stoupá a obchází kolem nábytku. Dneska stál, pustil se všeho, chvíli vydržel a pak spadl na zadek Kaši na noc taky dáváme asi od půl roku, pak ho ještě dokojím |
Heluš+Ondra 28.12.07 | 67074 |
Re: Co dáváte mimčam jíst?23.9.2008 19:21:36
A kojit chci jak to půjde třeba aspon ráno a večer do toho roku a půl.
|
Lefija | 61980 |
Re: Co dáváte mimčam jíst?23.9.2008 19:20:06
Ješťo, právě dneska se nám prořezal 6. zoubek Dlouho měl jen ty dva spodní a teď mu celkem rychle po sobě lezou ty horní.
Noci jsou u nás právě taky hrozný. Ale nevím, jestli je to jen zubama, spíš je to asi takovej celkovej zvyk, že se v noci budí a holt potřebuje prso. Mám hrůzu z toho, jak ho to budem odnaučovat |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.