Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
hataika/97,02,08/ | 65090 |
Re:5.10.2008 18:33:27
Holky,ať je marodům už jenom líp.Já teda Bestiář chtěla zkouknout,ale asi po hodině jsem odpadla a usnulaJinak mně se knížka líbila víc,tam jsem hlavní hrdinku chvílema chápala,ale v tom filmu mi místy šla na nervy.Ale já jsem skoro vždy spokojenější s knížkou než s filmem.
Jenomže v současné době na knížky teda vůbec nemám čas.Dnes jsem vytáhla rodinu na menší výšlap,povedlo se mi odrovnat jak tatínka,tak synáčka,ten nejmenší to celé prospal a dcerka se neúčastnila,byla na oslavě kamarádky narozenin.Když ty naše chlapy teď viděla,tak byla evidentně ráda,že s náma nešla . Jdu ,,to" naházet do vany,manžel si vzal na starost večeři,já koupání.Tak zdravím a hezký večer. |
anedz+2/08+2/11 | 87118 |
Re:5.10.2008 18:12:10
Mandarynko, držíme polce ať jste ok a gratulace k zoubku
Tino, my na dnešek taky dobrý, od 20h do 5htakže spokojenost. Hataiko, naprosto výstižné, souhlas My jsme se teď vrátili od našich, bylo krááásně, takže jsme si to užili kéž by počásko ještě vydrželo. |
mandarynka | 72560 |
Re:5.10.2008 18:12:08
Ahojky tak dneska už je nám líp zítra pojedem na kontrolu k doktorce. Haňule malou jsem pohladila. A bestiář jsem včera neskoukla byla jsem unavená a usnula jsem. Tak zatím pa a mrňouskům pusiny
|
Hanule98 & Kubula08 | 69230 |
Re:5.10.2008 10:55:42
Mandarynko, pohlad prcka za me. At je co nejdrive dobre.
Hataiko, napsala jsi to pekne |
hataika/97,02,08/ | 65090 |
Re:4.10.2008 19:53:58
Mandarynko,gratulace k zoubku.
Dásničky masíruju jenom prstem,ale taky jsem už viděla i nějaký gel.Pro dceru jsem kdysi měla kousátko naplněné vodou,dalo se to do mrazáku,nebo ledničky a ona si tím pak dásničky masírovala a okusovala to sama.Jenomže dnes mám docela hrůzu něco kupovat,protože záhy se dozvím,že to je škodlivé....nejspíš,když bude okusovat větev,tak to bude nejekologičtější....Starší syn kousátka zcela ignoroval a nejlepší kousátko byla postýlka/šprucle/.Tak uvidíme co vymyslí náš nejmladší. Jinak jsem dnes trochu zkoukla zrávy a mluvili tam o změně termínu ,,mateřská dovolená",no já myslím,že každý rozumný člověk ví,že to dovolená není,ale já bych spíš uvítala to,kdyby přibyly zkrácený úvazky a maminky by mohly podle chutě a potřeby zvládat rodinu i nějakou práci.Já tyhle humbuky kolem názvů moc nesnáším,je to takové plkání... Jinak volby mě teda zatím moc neberou,nemám v podstatě koho volit,jsem svým zaměřením spíš pravicově orientovaná,ale tady u nás není pravice,ani levice,tady je bordelKoukám,že jsem se teda rozohnila. Jinak,coby bývalý pracovník v bankovnictví,sleduju situaci v Americe a teď už i v Evropě,dobrý pocit z toho nemám,ale protože akcie žádné nemáme,tak zatím nijak nešílím.Jenom mě napadlo,jestli by lidi zpanikařili a začali hromadně vybírat své úspory,tak si tady svoje banky položíme samy a pochybuju,že nám by vláda teda ,,dala injekci".Tak a dost politiky. Dnes chci zkouknout Bestiář,mám knížku a jsem zvědavá na film.Holky krásný večer a klidnou noc,ať proťouskové chrní |
mandarynka | 72560 |
Re:4.10.2008 16:45:54
Tak jsme byli na pohotovosti pani doktorka nam dala jednu inhalaci a domu kapky tussin a pokud se jí to zhorší tak máme přijet tak doufám že už se to nezhorší a hlásíme nalezení prvního zoubku
|
Hanule98 & Kubula08 | 69230 |
Re:4.10.2008 14:26:34
Hezkou sobotu vsem
Ty dasne se daji masirovat vselijak. Od ruznych kousatek, pres chlebovou kurku ... nekdo zkousi prckum trit svuj prst o dasen, nebo se v DM prodava sada s kartackem na zoubky a je tam i takovy specialni na masaz dasni ... Nebo se daji koupit jantarove kulicky, ty pry odvadi bolest (nemam vyzkouseno)... pak jsou ruzne gely a taky homeopatika. U Kubika jsem nic nepouzila, bylo to v pohode, jinak receno pomalu jsem si nevsimla, ze "neco" roste .... Rymu mame taky tak odsavame a kapeme ... |
TaJ | 81121 |
Re: Zdravím4.10.2008 13:41:38
Ahojky všichni, Anedz u nás to bylo dneska lepší, večer usnul jako vždycky u mlíka a pak tam něco po půlnoci kňoural ze spaní, tak jsem podala dudlíka a spal dál, potom v půl čtvrtý byl vzhůru, ale ukecala jsem ho u nás v posteli ještě do půl šestý, dal si mlíko a vstávali jsme definitivně něco po půl osmý...takže si celkem nestěžuju, dokonce ani s jídlem nebyly žádné scény, včera jsem zkusila uvařit ty jáhly, jak mi radila Bonie a rozmixovala jsem je s banánem a malým jablíčkem na kaši a olizoval se až za ušima, tak jí dneska dostane zas Zítra mu chci zkusit dát ten jogurt, tak jsem zvědavá, co na něj řekne... Jinak my máme ještě trochu rýmu, takže ještě několikrát za den mu to odsaju, ale v noci dýchá v pohodě a ani nechrápe, takže snad dobrý... Tak všem ostatním marodům přejeme ať nemoci rychle utečou
|
mandarynka | 72560 |
Re: Zdravím4.10.2008 10:44:10
Ahojky zdravím při sobotě tak jsme pěkně nachlazení máme rýmu a kašel a bojím se aby neměla chycené průdušky asi vyrazíme na pohotovost.
|
mandarynka | 72560 |
Re: Zdravím4.10.2008 10:44:03
Ahojky zdravím při sobotě tak jsme pěkně nachlazení máme rýmu a kašel a bojím se aby neměla chycené průdušky asi vyrazíme na pohotovost.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.