Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
anedz+2/08+2/11 | 87118 |
Re: Zdravím4.10.2008 10:38:27
Hataiko, jak masíruješ dásničky? Používáš nějaký ten gel?
Tino, co dnešní noc? U nás zase nic moc, junior zkončil zase u nás, asi budu mít jednu postýlku na prodej |
hataika/97,02,08/ | 65090 |
Re: Zdravím3.10.2008 15:57:18
No my máme dneska nějakou krizi.Malej je tak nespokojenej,to ještě snad tak nebyl.Spí jen tak na půl oka a je takovej ukňouranej,snad nás nečeká nějaká nemoc.Když mu dásničky masíruju,tak je vidět,že mu to dělá dobře,asi ty zuby
Zdravím a přeju krásný víkend. |
TaJ | 81121 |
Re: Zdravím3.10.2008 13:23:58
Anedz, tak to jsi mě uklidnila, že v tom nejsme sami On Jiřík má navíc k tomu ještě trošičku tu rýmu, tak je to asi od všeho kousek...Jinak jak začne takhle v noci pofňukávat, tak taky vždycky končí u nás v posteli, protože se mi nechce pořád vstávat k postýlce...manžel nedávno prohodil, že jsme tu postýlku ani nemuseli kupovat
|
Bonie+2 | 28460 |
Re: Zdravím3.10.2008 13:22:39
No já třeba malé rospouštím do ovoce burizonky takový ty bez příchuti a jí to strašně chutná tak možná trošku ovoce, třeba banánu a ty burýky. Štěpkovi sem pak pozdeji přidávala i kornflejky a taky se olizoval až za ušima.
|
Re: Zdravím3.10.2008 11:00:08
Tino, tak ten scénař je jak když jste to okoukali u nás My to měli podobný předevčírem, taky jsem nevěděla jestli zuby nebo břicho, už jsem koupila nějaká probiotika, včera noc super od 20 di 5.30, ale dneska zase mizérie, jak jsem nemocná, tak pořád zkoumám, jestli to junior nechytl ode mě, ale vypadá že ne, ale nakonec zkončil v 1.30 u nás v posteli, už jsem neměla sílu pořád vstávat a běhat k postýlce Asi jsou to fakt ty zuby.
Moje nemoc už je jakž takž, teď frčíme k našim, tam bude alespoň chvilku mamka hlídat, tak si lehnu Tak holky, kdybych se sem už nedostala, tak hezký víkend |
TaJ | 81121 |
Re: Zdravím3.10.2008 10:32:05
Ahojky, taky všechny zdravím při pátku
BONIE - díky za radu, něco vyzkouším, ten jogurt určitě, akorát tipuju, že samotný mu asi moc chutnat nebude :-( takže mu tam asi budu muset něco přidat, co by se tak dalo kromě ovoce ještě použít? ANEDZ - tak co, už je ti líp? My jsme teda dneska měli dost příšernou noc - od osmi do půlnoci spal v pohodě, ale potom, zrovna když jsem si šla lehnout, tak začal strašně brečet - nejdřív ze spaní a pak ho to vzbudilo, no nosila jsem ho tu víc než hodinu, nezabíralo vůbec nic - dudlík, napít, houpat, chovat...prostě řval a řval - asi po hodině se trochu uklidnil, tak jsem se s ním natáhla dole v obýváku na pohovku a nakonec jsme tak i usnuli - ale před čtvrtou ráno, když vstával manžel, tak už se zase s řevem vzbudil, tak jsem mu dala mlíko, usnul a spal do půl osmý, ale i pak byl strašně protivnej...teďka naštěstí usnul venku v kočáru, tak doufám, že mu to aspoň hoďku vydrží, jsem úplně hotová :-( Jen teď přemýšlím, jestli už mu konečně leze nějaký ten zub a nebo jestli ho bolelo bříško po té rýžové kaši včera - ale měl jí už kolem půl šestý, tak nevím...přitahoval nožky k bříšku, kroutil se, ale taky si šmejdil rukou pořád v puse - tak fakt nevím, co z toho to bylo.... |
Re: Zdravím3.10.2008 9:40:25
Tak s třemi dětmi to chápu, že jídlománie nemá u tebe šanci. Já s jedním dítětem, sice s dost vedlejšíma aktivitama prostě trpím, nejdříve papám a pak dřu při sportu
Zuby jsou mrchy, celý život, nejdříve rostou a bolej, pak se kazej a bolej, pak padaj a bolej. Tak držím palce, ať je to ok. S recepty jsem na tom mizerně, jen si pamatuju, že mamka jablka čistila, krouhala a pak zavařovala, pak byli super na všechno, štrůdl, zemlbába, buchta, pyré... Jé, já bych si dala štrůdl |
hataika/97,02,08/ | 65090 |
Zdravím3.10.2008 9:33:01
Holky zdravím a přidávám se ještě k té úchylce na nošení.Máme manducu,na šátek jsem levá,ale manduca se nám osvědčila jak na dovolené/hory,voda,.../tak normálně ve městě.
No jídlománie u mně taky je,ale díky kolotoči kolem tří dětí a ještě řady mých vymyšlených akcí to nemá až tak tragické následky.Já vždy měla spíš opačný problém,potřebovala jsem přibrat a při nemoci jsem hrozně rychle hubla.Babičky byly nadšené,když jsem byla těhu,to jsem ,,byla taková pěkná..." a na návštěvách jsem stále jedla a to bylo to ono. Jinak jsem dorazila od zubařky,týden jsem přemlouvala zub aby přestal bolet a dnes jsem tam přece jenom musela,byla jsem ráda,že existuje nějaká injekce ,kterou mi mohla dát,když kojím,opravdu jsem to nechala dojít do dost bolavého stádia/uááááááá/.Jinak malému rostou zuby,našemu prvňáčkovi padaj zuby/pro změnu/,tak doufám,že to už,co se zubů týče,naše rodina má vybráno. Krásný den.A taky uvítám nějaké receptíky pro prťousky.Já vařím přesnídávky,polévky a zavařuju směs maso zelenina.Příští týden mi dorazí hodně jablíček,tak jestli máte tipy,tak sem s nima |
Re: A ještě pro Bonnie....3.10.2008 9:28:59
Nazdárek při pátkuTak úchylku na jídlo mám taky, ale trochu jinou Ani nevakuju ani nešátkuju, i když jsem o tom přemýšlela, když jsme chtěli jít na houby, ale můj kočár na to není ideální.
Jsem taková "konzumní" matka |
Bonie+2 | 28460 |
Re: A ještě pro Bonnie....3.10.2008 7:30:40
JO a jogurt pokus máte nutrilon tak si myslím, že můžeš klidně dát,ílí a nejlépe ale určitě bílý a nejlépe holandii. Skus lžičku dvě a počkej do druhého dne, když to projde hurá na něj
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.