| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 10258  [Dalších 10218 >>]
Bonie+2 28460

Re: A ještě pro Bonnie....

3.10.2008 7:25:29
Ahojky! No skoušela si třeba jáhli jako takové uvařit můžou být na sladko i na slano a chuťově sou výborné, dá se i pohanka kupuji pohankové vločky, mě teda chuťově moc neoslovila ale malé chutná. Jinak dýně hokaido je výborná koupíš ji ve zdravé výživě. Dělám z ní malé polívku a olizuje se až za ušima.
TaJ 81121

A ještě pro Bonnie....

2.10.2008 22:24:00
Prosím tě, Bonnie, když jsi přes to jídlo, nedala bys mi nějaký tip, jak obohatit Jiříkovi jídelníček něčím sytivějším a rychle hotovým? Teď jeho jídelníček vypadá takhle : ráno kolem 4.hod 260ml Nutrilonu, kolem 8.hod taky Nutrilon, okolo 12.hod sklenička masozeleniny s rozmixovaným brambůrkem, v 15 hod Nutrilon, okolo 17:30 rýžová kaše s ovocnou přesnídávkou nebo ovocem a kolem 20.hod před spaním zase 260ml Nutrilonu. Chtěla bych mu to trochu rozšířit, ale nějak nemám inspiraci a odvahu začít :-) Zítra jdu do DM, tak se kouknu po té jáhlové kaši a třeba tam ještě něco objevím :-)
P.S. Myslíš, že bych mu mohla už opatrně zkusit dát jogurt? Třeba dopoledne na svačinu...V pondělí budeme mít ukončený 7.měsíc a stejně jsme na UM...
TaJ 81121

Re:

2.10.2008 21:53:31
Ahojky Bonnie, tak takovou úchylku jsem měla taky, než jsem otěhotněla, taky jsem na všem pořád studovala co to obsahuje, nebylo to nějak úmyslné, ale prostě mě půl roku před otěhotněním najednou začaly chutnat samé zdravé věci a byla jsem samé bio apod. No a v těhotenství mě to naopak přešlo a měla jsem pořád strašné chutě na samé nezdravé věci a zeleninu a bílé jogurty jsem nemohla ani vidět :-) Třeba jsem se hrozně těšila až nám začnou dozrávat rajčata na zahrádce a nakonec se mi z nich dělalo špatně... No a teď jsem tak něco mezi :-) Ale etikety už sleduju zase - kvůli Jiříkovi...člověk musí být pořád ve střehu - například na přesnídávce nazvané Jemný špenát s brambory od 4.měsíce se dočteš, že to obsahuje mlíko a smetanu apod.
Hanule98 & Kubula08 69230

Re:

2.10.2008 21:48:53
Jj, Bonie ma jidlouchylku a do toho jeste nosiciuchlyku~:-D~:-D Bonie vakuje a ja obcas satkuju~:-D~:-D
Bonie+2 28460

Re:

2.10.2008 20:46:56
Tím, že neustále sleduješ s čeho je všechno složeno co je do toho přidáno a čtením sadomasochystických článků o tom jak je všechno nezdravé~j~ a lezením tím svým spoludiskutovatelkám na nervy~;)
anedz+2/08+2/11 87118

Re:

2.10.2008 20:38:59
Bonie, teď jsi to odhalila, vlastně mi nejde ani o aktivity juniora, ale potřebuji mezi lidi~:-D
Jak se projevuje jídloúchylka?
Bonie+2 28460

Re:

2.10.2008 19:07:14
Anedz my chodíme cvičit a na masáže dvakrát týdně už sem doma moc dlouho musím mezi lidi.

Jo a krommě jídlo a plíno úchylky mám ještě nosící úchylku že haňule~j~~:-D
anedz+2/08+2/11 87118

Re:

2.10.2008 17:27:53
Hanule diky, dneska se mi podarilo udat na odpo juniora, přijela mamka a šli do parku, takže jsem si krááásně schrupla a snad to bude lepší:-)

Holky, vy jste úplný "látkoplínový" maniaci~:-D

Ale asi jsme každá ulítlá jinak, jak zase v sobě nacházím úchylku na aktivity a vzdělání juniora, teď chodíme na cvíčo (tam už od 4m), na plavčo a jako relax do sauny a kdyby bylo po mém, tak bych ho dala už do hudebky a na angličtinu - né že by ty kurzy pro batolata neexistovaly, ale usoudila jsem, že počkám alespoň do roku~;)

Re:

2.10.2008 16:37:48
Anedz, at jsi brzy zdrava :-)

Re:

2.10.2008 16:36:57
Ahojky ~:-D~:-D

Bonie, jen pokud stiham ~;)
Jinak diky Hataiko za tak pekny popis, nenapsala bych to tak hezky~:-D~:-D
Mam asi 80ks klasickych ctvercovek, ale pak jsem zjistila, ze se delaji uplne NOVE latkovky, ktere jak pises se nemusi zehlit, coz je super. Mam Popolinky, ale hlavne BL a konkretne bambusky jsou nase oblibene~s~~:-D
Papirovky taky pouzivam, ale jen na delsi cesty.

Co se deje? Kde jsou ostatni ?
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 10258  [Dalších 10218 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.