| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 10258  [Dalších 10208 >>]
Bonie+2 28460

Re:

2.10.2008 11:02:11
Ahojky!
Hanule ty bezruká ti zapli net a přispíváš, kde se dá.

Jinak já se taky hlásím k vášnivím zbožňovatelům látkových plen. Já teda na doma používám klasický čtven čterce, na ven flanelový kalhotkoví BL, na noc froté BL, a k doktorkám a na cvičeníčko a tak na prezentaci bambusky sou krásný a vydrží dlouho suchý. Teď sm, že chystám, že malé koupím červenou bambo BL, je taková fakt do očí bijící

Jinak co se týče očkování sem pro názor míň znamená víc, každé očkování je strašná zátěž pro organismus a v prvním roce my těch zátěží připadne až dost a to ne jen očkování, ale vemte si jak strašně rychlej je vývoj v tak krátkém časovém období na kolik různých jídel a věcí si musí ten malinkej organismus zvyknout. Navíc prevenar my připadne moc komerční.
anedz+2/08+2/11 87118

Re:

2.10.2008 8:53:18
Dobré ráno:-)
hataiko, já teda jen papírovky, ale když si ten tvůj příspěvek čtu, tak mě to docela zaujalo, já jsem si myslela, že je to s látkovkama jak za dob našich maminek~k~ jak tak koukám, tak je to docela věda~g~

Jinak na mě hupla nějaká choroba, rýma, bolest hlavy, "knedlík" v krku a na průduškách, takže fakt super~:-©~Rv~:-© Doufám, že uchráním juniora, příští týden máme poslední hexu, tak bych byla ráda, aby byl ok. Jinak jsme kvůli mé chorobě ani nešli na plavčo~;((
hataika/97,02,08/ 65090

Re:

2.10.2008 8:24:08
Hanule,já jsem vůbec neměla tušení,že existují takovéhle látkové plínky,moje představa byly klasické bílé čtverce a to mě teda vůbec nelákalo.Starší dvě děti jsem odchovala na papírovkách,ale díky internetu a jedné kamarádce jsem narazila na látkové plenky ty moderní.No a byla jsem v pasti~:-D.Zpočátku jsem jenom okukovala a otravovala holky s dotazama a pak koupila pár plínek.Začala jsem popolínkama,ale dnes bych na novoška už kupovala jinak.Dnes mám nějaké vícevrstvé,potom kalhotkové BabyLucy a na takovou tu ,,prezentaci" k doktorce jsem koupila pár super kapsovek.Protože ráda pletu,tak vlňáčky si pletu sama,na šití jsem levá,kdybych šila,tak je řada návodů na šité plenky a holky na látkovkách vždycky rády poradí.Já si teda myslím,že je to jedna z diskuzí,kde nikdo nikoho neuráží a neprudí.Občas se tam objeví maminka,která nechápe zálibu v látkování,ale to je normální.Já jsem hlavně nadšená z toho,že se ty plenky nežehlíR^R^R^ a musím napsat,že i moje babička,dětí prababička si tyhle plínky oblíbila a je z nich nadšená.A můj důvod proč je používám?Jasně,je to ekologičtější,ale já ocením to,že se nám doma nekupí balíky plen u koše a hlavně mně to přijde zdravější pro to miminko.Ale je to zase jenom můj osobní názor.Rozhodně nejsem nějaká extremistka a když vyrážíme hdoně daleko autem,tak balík jadnorázovek mám v kufru,kdyby náhodou,ale jinak látkujeme od porodnice.

Holky omlouvám se,že jsem to tady zahrnula látkovkama,ale opravdu je to asi závislost~;),posedlost~s~
Krásný den všem maminkám ať mají mimča v látce nebo v papírovkách.~:-D~:-D
Hanule98 & Kubula08 69230

Re:

1.10.2008 21:56:18
Ahojte~:-D

Hataiko a jakou plinecku jsi poridila ?

Ahoj Mandarynko ~:-D

Nam ted nesel internet, tak jsem byla jak bez prave ruky. Jinak ten nas rarach ma dnes 7 mesicu a je to maly drak. Zadna zatarasa nepomuze. Leze, postavi se ... no certik.

Prevenar... ja ho zatim davat nebudu. Pokud ditko neni casto nemocne tak se nedoporucuje. A ted ty Hexy jsou pomerne silne ockovaci latky a deti mivaji samy se sebou co delat ...
TaJ 81121

Re: hezký den.

1.10.2008 21:43:50
Ahojky všichni :-)

Anedz, taky čekám kdy se konečně nějaký ten zoubek objeví, Jiřík neskutečně slintá už asi 14 dní, dásničky má trochu naběhlé a protivný je taky až hrůza, pořád by se jen nosil, ten můj furtnošenec :-)

Jájo, já jsem v těhu používala na rýmu Stérimar, je tam taky mořská voda - takže to bude něco podobného jako ten Physiomer, jinak taky si pamatuju, že v lékárně mi nebyli schopní poradit nic pro těhotný...

Jinak my jsme dneska byli na poslední kontrole kyčlí a už tam nemusíme, hurááá! Zas jeden doktor z krku :-)
anedz+2/08+2/11 87118

1.10.2008 19:03:28
Ahoj holky, taky zdravíme při středě, opět škaredé~:(
My Prevenar asi dáme, ale počkám až po vánocích, to budeme mít 10m, tak snad to bude OK. Ostatní očkování snášíme v poho, tak doufám, že to tak bude i dál~g~ Pořád couráme někde mezi děti, takže doktorka usoudila, že by to bylo lepší...
Physiomer dáváme taky, preventivně každé ráno i každý večer a žádná rýma - ťuky ťuk:-)
Dneska je junior stráááááááášně protivnej, nevím co se děje, ale je nesnesitelnej~;(( Asi už konečně zuby...
mandarynka 72560

1.10.2008 15:30:59
Ahojky zdravíme při středě tak už jsme taky omarodili máme rýmu a kešel jinak Anežka se narodila 8.3.~g~
Jájaa3 43419

1.10.2008 13:23:16
My jsme malou Prevenar nechali naočkovat.
Doktorka nám to doporučovala,že má kolem sebe starší sourozence a babičky a také většina maminek kolem nás děti nechávala naočkovat.
Doktorka to očkuje zároveň s Hexou,takže to bylo při jednom.
Reakci jsme měli na první,to byla protivka a druhou už zvládla dobře.
V úterý jdeme na poslední.
Jájaa3 43419

1.10.2008 13:19:13
Ahojky
MANDARINKO,tedy vy jste šikulky,kdy se Anežka narodila?

TINO,dík,zítra jedu do města,tak se v lékárně zeptám.
Já když byla těhu,tak jsem dostala takovou rýmu,že jsem ani nemohla dýchat a v lékárně mě řekli,že pro těhotné nic není.
Naštěstí jsem před tím četla na internetu o Vincentce,tak jsem se jí ptala a až když si přečetla příbalový leták,tak říkala,že to těhotné můžou.
Také mě to docela zarazilo,že ani neumí poradit.
TaJ 81121

A ještě pro Jáju...

30.9.2008 22:52:47
Tak zdá se, že chlapi už jsou skoro fit, velkej už úplně a Jiříkovi jsem ještě dneska několikrát nosík odsávala, ale už toho tam moc neměl, tak už to snad bude taky dobrý...jinak do nosánku jsme stříkali Physiomer obsahuje izotonickou mořskou vodu a dá se používat i každodenně na čištění a zvlhčení sliznice, stál asi 150,- ale je toho docela velká lahvička - myslím že asi 115 ml, takže to docela vydrží... a odsávačku jsme kupovali tu na vysavač, akorát jsme trochu nechápali - manžel v sobotu objel asi pět lékáren a měli jí až v té poslední, přičemž ve dvou neměli ani ponětí, že něco takového existuje...a to jsou na ní všude v lékárnách letáčky! A do nosu mu nejdřív nabízeli Libenar a když chtěl něco s mořskou vodou, tak ani pořádně nevěděli, musel si to v letáčku přečíst sám! Nevím, ale myslím, že aspoň v lékárnách by probůh měli pracovat lidi, kteří tomu rozumí...!
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 10258  [Dalších 10208 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.