Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
mandarynka | 72560 |
![]() |
5.3.2010 15:17:37
Ahojky přejeme všem k narozeninkám hodně zdravíčka
![]() ![]() ![]() |
a K | 74469 |
![]() |
5.3.2010 8:13:21
Tak já jsem dneska taky už asi 4 hodinky po porodu
![]() Taky mám takovou nostalgickou náladu, před dvěma lety to byl uzlíček, který spinkal, papal, a kadil ![]() ![]() ![]() ![]() Jinak má asi 87cm, váží tak 13kg a má 19 zubů. Dokáže se svléknout, obout pantofle i když kozí ![]() ![]() ![]() Až budou fotečky tak je sem pověsím zatím ![]() ![]() ![]() |
TaJ | 81121 |
![]() |
2.3.2010 23:48:36
Moniko, i já moc gratuluji a pocity mám taky takové...jen s tím rozdílem, že u nás je Jurášek první a taky poslední...ale vzhledem k věku a zdravotnímu stavu nás obou, si už prostě na další netroufáme...ale já to mám spíš tak, že po druhém v podstatě ani tak moc netoužím, jen bych si někdy ráda vrátila ty nádherné chvíle, kdy jsem poprvé držela v náručí toho mého krásného nového človíčka
![]() ![]() Jinak - to je Terezka šikulka, že už takhle pěkně povídá, to Jiřík zatím moc ne, ale domluvíme se a rozumí naprosto všemu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hataika/97,02,08/ | 65090 |
![]() |
2.3.2010 14:45:54
Naprosto chápu tvoje pocity,prožívám to stejně.
Velká gratulace k narozeninám ![]() |
2 | 90668 |
2.3.2010 12:20:12
Ahoj,tak naše Terezka by před 2 roky byla už dnes 6 a půl hodin na světě!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TaJ | 81121 |
![]() |
21.2.2010 22:21:54
Ahojky všem
![]() jo,jo, Hataiko - utíká to neuvěřitelně, u nás to bude už za 14 dní, Jiřík zatím moc nemluví, no tedy on si pořád něco vykládá "po svojem" ![]() ![]() ![]() Losování po Večerníčku bylo u nás taky velmi oblíbené ![]() ![]() Jinak, taky ještě většinou spí přes den taky tak plus mínus 2 hoďky, někdy vynechá úplně, ale večer chodí spát až okolo půl desáté a vstává kolem sedmé, což nám celkem vyhovuje. Ale je neuvěřitelný, že je vykoupaný v osm a klidně hodinu nebo i víc vydrží sedět v židličce mezi dveřmi obýváku (tak aby neviděl na TV, ale viděl na nás) a prohlíží si knížky, nebo si hraje s plyšákem a nekřičí, nezlobí, nic...prostě si tam sedí, ucucává mlíčko a pak nám jen dá vědět, že už chce jít nahoru, tak jdeme a spí se! ![]() No, tak já už končím s "románem" ![]() ![]() |
hataika/97,02,08/ | 65090 |
![]() |
21.2.2010 8:20:08
Zdravím,marodům přeju,ať jsou ok.
![]() Za měsíc má František dva roky......je to děsný,jak to letí/uplně slyším ty naše babičky a vidím sebe jak já kulila oči,jako že co jim tak letí,když mě se tak všechno vleče a chci už být velká a dělat si co chci,hahahah/.Náš malý člověk už pořádně rozvázal,brebentí o 106,je to šikula,jen ten nočník ho nějak nezajímá ![]() ![]() ![]() Přeju hezkou neděli. ![]() |
a K | 74469 |
![]() |
14.2.2010 17:55:08
Tak sněhuláky nestavíme, ale snažíme se být co nejvíc venku. Teď jsem byla od neděle do středy sama s malým na horách, musím říct, že jsme si to užili. Taťka si alespoň odpočinul....
![]() Taky máme mazlíčka, plyšového psíka, ale naštěstí ho vyžaduje jen v posteli. ![]() Pokoj ještě nemáme zařízený, sice už máme vybranou postýlku a nějaké doplňky ale musíme počkat na korunky. Ale malej si s tam moc rád hraje, ale stejně nejraději nosí hračky do kuchyně. |
TaJ | 81121 |
![]() |
12.2.2010 13:39:32
Ahoj, taky všechny zdravím, Moniko - tak hlavně, že už jste z toho venku a ať jste už jen zdraví
![]() ![]() Hataiko - to je fajn, že jste to tak pěkně zvládli, jinak sněhuláky moc nestavíme, je to tu hodně přemrzlé, všude to strašně klouže, s kočárkem se tu skoro nedá jezdit, jsou tu odklizené jen hlavní silnice a my navíc bydlíme blízko chráněné přírodní památky, takže přímo u nás se ani nesolí, jen sype štěrkem, pak to trochu povolilo a zase všechno zmrzlo a na to napadl sníh... už mě ta zima moc nebaví, Jiříkovi se taky většinou moc ven nechce, ale aspoň na chvíli ho většinou přemluvím - poslední dobou chodíme venčit jeho nového mazlíčka - plyšovou kočku ![]() ![]() Jinak jsme mu teď dělali pokojíček, je z něj nadšený a strašně rád si tam hraje, tak aspoň nebudeme muset pořád uklízet vláčkodráhu - máme malinký obýváček, pokojík je sice taky malinký, ale nechali jsme mu tam dost místa na zemi, ještě tam nespinká, ale má ho moc rád, stačí říct slovo pokojíček a už se žene nahoru ![]() Tak se zatím mějte hezky a buďte všichni zdraví ![]() |
2 | 90668 |
12.2.2010 12:28:48
Ahojki,tak hlásím že jsme kromě dědy měli všichni střevní chřipku,FUJ!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.