| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 1508  [Dalších 1448 >>]
mandarynka 72560
5.3.2010 15:17:37
Ahojky přejeme všem k narozeninkám hodně zdravíčka ~s~lásky a v životě jenom spoustu krásných věcí~z~ chodím už do práce takže je to honička pa~3~
a K 74469
5.3.2010 8:13:21
Tak já jsem dneska taky už asi 4 hodinky po porodu:-) Oslava bude teda až v neděli, ale přijedou jen babičky a dědové. Moje ségry mu byli už popřát včera.

Taky mám takovou nostalgickou náladu, před dvěma lety to byl uzlíček, který spinkal, papal, a kadil :-) a dneska to je klučina, který začíná být soběstačný, domluvíme se spolu, pomáhá mi při domácích pracech~b~ má svoje nápady~5~ které já teda občas nechápu~e~

Jinak má asi 87cm, váží tak 13kg a má 19 zubů. Dokáže se svléknout, obout pantofle i když kozí:-) na nočník chodí, ale ven má ještě plínku, někdy si řekne, ale většinou se ještě zapomene~d~ Spaní je trochu horší, usíná kolem půl deváté a tak 3x se za noc budí, někdy usne hned, jindy třeba až po hodině, ale já jsem si už zvykla, no a vstává tak kolem půl osmé. přes den spí od 30min do max. 1 hodiny, takže to mám tak na polední relax a zas jedeme dál~:-D

Až budou fotečky tak je sem pověsím zatím ~3~~3~~3~
TaJ 81121
2.3.2010 23:48:36
Moniko, i já moc gratuluji a pocity mám taky takové...jen s tím rozdílem, že u nás je Jurášek první a taky poslední...ale vzhledem k věku a zdravotnímu stavu nás obou, si už prostě na další netroufáme...ale já to mám spíš tak, že po druhém v podstatě ani tak moc netoužím, jen bych si někdy ráda vrátila ty nádherné chvíle, kdy jsem poprvé držela v náručí toho mého krásného nového človíčka~s~, naštěstí tyhle okamžiky máme navždycky v srdíčku nikdy na ně nezapomeneme~s~! Taky si to vychutnávám, strašně to utíká, my už za sebou máme první oslavu - sami ve třech, potom postupně přijede moje a manželova rodina, kamarádi... máme to radši takhle postupně, aspoň se víc užijeme a taky Jiřík dostává dárky postupně a líp si je vychutná, jinak by nevěděl, co dřív...
Jinak - to je Terezka šikulka, že už takhle pěkně povídá, to Jiřík zatím moc ne, ale domluvíme se a rozumí naprosto všemu~;). Spaní se nám teď ustálilo tak, že usíná večer kolem 21h a vstává mezi 6 a 7 a po obědě spí průměrně 2 hodinky, měří asi 90cm a váží cca 15kg, nevím přesně, nechce si ani stoupnout k měřidlu ani vlézt na váhu~d~, naposled ho měřili a vážili u doktorky v 18 měsících a to je vždycky scéna~d~. Večer už baští normálně s námi, plus potom ještě tak 240ml Hami mlíčka, kaše už moc nechtěl, občas je má k obědu, to mu nevadí... Nočník ho vůbec nezajímá, stejně tak záchod, kočárek nám už asi od listopadu stojí v předsíni, knížky má taky moc rád, momentálně je blázen do letadel, takže mi pořád nosí O letadélku Káněti~t~, vydrží si hrát i sám, ale jakmile na dýl zmizím třeba nahoře, tak se taky za chvíli po mě začne shánět a vydá se po schodech za mnou - už to zkouší i bez držení a za ruku střídá i nohy, když jdeme nahoru... No, takže tak u nás... mějte se všichni krásně a užívejte se navzájem!~s~
hataika/97,02,08/ 65090
2.3.2010 14:45:54
Naprosto chápu tvoje pocity,prožívám to stejně.

Velká gratulace k narozeninám~x~.
2 90668
2.3.2010 12:20:12
Ahoj,tak naše Terezka by před 2 roky byla už dnes 6 a půl hodin na světě!!!~s~~s~~s~Dnes mám opět jako v loni v ten den smutno~n~,moc mě to mrzí jak to vše letí,stále myslím na ten den kdy se narodila a ted už má 2 roky~a~.Je mi smutno z toho že 2 děti stačí a už nikdy nebudu těhotná a mít další dítě~n~.Tak si moc vážím a vychutnávám dokud je jěště malá~s~.Oslavu jsme měli v sobotu,bylá nádherná~;),malá si to fakt užila,škoda že sem neumím dávat fotky~q~.Měla 3 dorty,dostala velké puzzlové piano,velký dům na vkládání tvarů,slepičku co tančí a hraje,sadu na uklid,.. no bylo toho dost~:-D.Taky je šikulka už řekne celou básničku(paci paci),akorát nočník stále né~a~.Pěkně si spolu povídáme a moc hezky rozumí,lítá furt jak čertík,zoubků má 12,měří 85cm a váhu zjistím o víkendu u mojí mamky(má digi váhu),před měsícem měla skoro 12kg,tak uvidím kolik přibrala nebot pokud není marod či jí netrápí zoubky tak strašně baští,musím jí někdy krotit~t~.Už by jsme potřebovali jaro,botky jsou tak tak,velikost ted má 23.Jinak doma řádí na odrážedle(motorka),ráda tancuje.Kaši stále baští,přímo miluje(hami),sama začíná jíst pomalu,spánek má stejný-chodí v 6 večer a budí se kolem 7 ráno,nechá mě spát(hraje si v postýlce)a pak vstáváme v 9 ráno.Po obědě spí 2-3 hodky.Ráda listuje v knížkách,ale stále mě musí mít u sebe,sem tam někdo jiný ale za chvíli mě hledá.Ven už chodíme pěšky,ale v létě do ZOO ho jěště využiji(kočárek).Tak se mějte moc hezky-Monča~;)
TaJ 81121
21.2.2010 22:21:54
Ahojky všem:-),
jo,jo, Hataiko - utíká to neuvěřitelně, u nás to bude už za 14 dní, Jiřík zatím moc nemluví, no tedy on si pořád něco vykládá "po svojem"~t~, ale jinak je to pořád bum, ham, napodobuje zvířátka, teď přidal nové slovo - hop!, říká to s úžasnou intonací a někdy při tom zkouší i poskakovat snožmo...~t~, jinak nočník mu neříká vůbec nic, na záchod taky nechce, my asi ty plínky budeme mít nejspíš až do léta~d~, no ale zatím ke všemu postupně dozrál, tak tohle mu taky časem snad dojde...takže se tím nijak nestresuju.
Losování po Večerníčku bylo u nás taky velmi oblíbené~t~, teď už ho to nějak pustilo, zato na Rákosníčka kouká moc rád, jsou tam totiž hvězdičky a on je úplně u vytržení z hvězdiček, měsíčků, sluníček a tak, taky se mu moc líbili Méďové, to jsem řekla, že bude večerníček a on už hned brum brum a běžel si sednout do křesla~t~. Jo a taky už dlouho miluje letadla, asi i proto, že nám často lítají nízko nad zahradou směrem na Ruzyň, tak jsme mu teď slepili modýlek Boeingu a pověsili od stropu v pokojíčku a byl na vrcholu blaha...
Jinak, taky ještě většinou spí přes den taky tak plus mínus 2 hoďky, někdy vynechá úplně, ale večer chodí spát až okolo půl desáté a vstává kolem sedmé, což nám celkem vyhovuje. Ale je neuvěřitelný, že je vykoupaný v osm a klidně hodinu nebo i víc vydrží sedět v židličce mezi dveřmi obýváku (tak aby neviděl na TV, ale viděl na nás) a prohlíží si knížky, nebo si hraje s plyšákem a nekřičí, nezlobí, nic...prostě si tam sedí, ucucává mlíčko a pak nám jen dá vědět, že už chce jít nahoru, tak jdeme a spí se!~:-D
No, tak já už končím s "románem"~;), mějte se všichni krásně a hlavně buďte zdraví!~;((
hataika/97,02,08/ 65090
21.2.2010 8:20:08
Zdravím,marodům přeju,ať jsou ok.~;((

Za měsíc má František dva roky......je to děsný,jak to letí/uplně slyším ty naše babičky a vidím sebe jak já kulila oči,jako že co jim tak letí,když mě se tak všechno vleče a chci už být velká a dělat si co chci,hahahah/.Náš malý člověk už pořádně rozvázal,brebentí o 106,je to šikula,jen ten nočník ho nějak nezajímá~y~.Už od rána chodí s botama a chce jít kupovat ,,hama"~t~.Spinká ještě tak dvě hodiny přez den,někdy míň,jindy víc,podle toho,jak je znaven....Je to dokonalá opička a naprosto kopíruje staršího brášku....Miluje pohádku Budulínek/tu vyprávníme/ a dokonale vede losování šťastných deset/po Večerníčku/~t~.Ač nesázíme,tak na to koukáme a teprva potom jde na zoubky.

Přeju hezkou neděli.~3~
a K 74469
14.2.2010 17:55:08
Tak sněhuláky nestavíme, ale snažíme se být co nejvíc venku. Teď jsem byla od neděle do středy sama s malým na horách, musím říct, že jsme si to užili. Taťka si alespoň odpočinul....:-)

Taky máme mazlíčka, plyšového psíka, ale naštěstí ho vyžaduje jen v posteli.:-)

Pokoj ještě nemáme zařízený, sice už máme vybranou postýlku a nějaké doplňky ale musíme počkat na korunky. Ale malej si s tam moc rád hraje, ale stejně nejraději nosí hračky do kuchyně.
TaJ 81121
12.2.2010 13:39:32
Ahoj, taky všechny zdravím, Moniko - tak hlavně, že už jste z toho venku a ať jste už jen zdraví~;((, on je tam na to očkování docela dlouhý interval do kdy má být ta druhá dávka, myslím 6 až 12 měsíců, takže to určitě stihnete:-).
Hataiko - to je fajn, že jste to tak pěkně zvládli, jinak sněhuláky moc nestavíme, je to tu hodně přemrzlé, všude to strašně klouže, s kočárkem se tu skoro nedá jezdit, jsou tu odklizené jen hlavní silnice a my navíc bydlíme blízko chráněné přírodní památky, takže přímo u nás se ani nesolí, jen sype štěrkem, pak to trochu povolilo a zase všechno zmrzlo a na to napadl sníh... už mě ta zima moc nebaví, Jiříkovi se taky většinou moc ven nechce, ale aspoň na chvíli ho většinou přemluvím - poslední dobou chodíme venčit jeho nového mazlíčka - plyšovou kočku~:-D, tak to se většinou nechá ukecat~;).
Jinak jsme mu teď dělali pokojíček, je z něj nadšený a strašně rád si tam hraje, tak aspoň nebudeme muset pořád uklízet vláčkodráhu - máme malinký obýváček, pokojík je sice taky malinký, ale nechali jsme mu tam dost místa na zemi, ještě tam nespinká, ale má ho moc rád, stačí říct slovo pokojíček a už se žene nahoru~t~, ještě zbývají dodělat nějaké dekorace a budu mu vyrábět vlastnoručně hodiny, protože se mi nikde žádné nelíbily, teď jsem mu dělala slupovačkama obrázky letadýlek a vrtulníku na střešní okno, tak jsem zvědavá, co tomu řekne až se probudí...
Tak se zatím mějte hezky a buďte všichni zdraví~x~
2 90668
12.2.2010 12:28:48
Ahojki,tak hlásím že jsme kromě dědy měli všichni střevní chřipku,FUJ!!!!~o~~o~Jěště že je to za námi,u nás ted dost řádí,i v okolí.~q~Stále čekáme na očkování,tak doufám že se dočkáme.~d~Zítra jsou u nás ostatky,nejdem,manželovi jěště není nejlíp,tak příště.:-©Za týden je u nás dětský maškarák,syn jde za kovboje,malá proncezna,tak pro ni seženu šatičky.~:-DPáni za 2 týdny jsou Terce už 2 roky,toto uteklo!!~n~~n~Budou 2 dorty a jasně že oslava,syn má v dubnu 10 let,tak další oslava!!~t~U nás furt sněží,je zima,at už je jaro!!~;)~s~Tak se mějte hezky,Monika~;)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 1508  [Dalších 1448 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.