| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 10258  [Dalších 10188 >>]
Kačka + Ondrášek 3.3.08 44817

Re: :o)

29.9.2008 14:47:20
Ahojky :o)
Jo Jájo byl nohama napřed, my musíme mít vždycky něco extra :o)
My se před chvilkou vrátili od mudry, šli jsme se raději ukázat té svojí, i když léčila nás známá, ale stejně. Ondík byl výborně naladěnej, rozdával úsměvy na všechny strany, pořád něco vykládal, až jsme na sebe musely s mudrou křičet abysme se vůbec slyšely :o)
Těch viroz teď bude mraky,počasí tomu jen nahrává :o( Tak brzké udravení. Na rýmu máme taky mořskou vodu, ale ve spreji, je úžasná.
Zítra se chystáme na nákupy do Budějic, tak jsem zvědavá jestli bude malej taky samej úsměv :o) v tom je celej tatínek, taky ale řve až u pokladny :o)
No a víkend jsme měli cestovní, teda spíš neděli, vraceli jsme se od babičky a to bylo na celý odpoledne.
Jájaa3 43419

29.9.2008 11:28:23
KAčKO,budíkR^,to víš kontrola musí být~k~

Martinka má také jednu ručičku šikovnější,ale to by asi nemělo vadit,vždyť ani my nepoužíváme obě ruce stejně.
Jájaa3 43419

Re: Krásný den

29.9.2008 11:24:09
HATAIKO my také vyrábíme zábrany i když se zatím neplazíme.Malá se točí jako vrtule a válý sudy.Takže se dostane,kam potřebuje.

Dneska poprvé po dlouhé době spala v noci 6 hodin~:-D
Jinak jedla po třech.Takže se cítím alespoň trochu vyspalá.~k~
Jájaa3 43419

Re: :o) hezký den

29.9.2008 11:19:18
Ahojky,my máme za sebou také náročný víkend
V pátek a sobotu jsme pořádali s hasičema,chovatelema a zahrádkářema výstavu(ovoce,zelenina,kytičky,zvířátka),pak bylo ještě posezení s hudbou(manžel hraje na varhany a kámoš na housle)

Také jsme tady měli posvícení,takže byly koláče,řízeček,br.salátek a ještě ke všemu je syn Michal,takže přišli babičky s dědečkama popřát.

KAČKO.to jsem ráda,že si mě trochu pamatuješ:-)
Neměla jsi malého také ve špatné poloze?
TaJ 81121

Re: Krásný den

28.9.2008 23:02:45
Ahojky všichni, jen ještě nakukuju, ale koukám, že už asi všichni spí, my jsme měli víkend celkem náročný, moje drahá polovička lehla s nějakou lehčí virózou a abychom se nenudili, tak Jiřík dostal svojí první rýmičku, ale naštěstí bez teploty a jinak byl veselej, i skoro normálně jedl, takže jsme vytáhli odsávačku a kapky s mořskou vodou a snad to zaženeme....teď už dávno spí a vypadá OK...
Jinak, Hataiko, my se taky plazíme jen dozadu, on vždycky docouvá k něčemu o co se může patama zapřít a začne se zvedat a pérovat na kolínkách a má z toho vždycky hroznou srandu :-)
hataika/97,02,08/ 65090

Krásný den

28.9.2008 14:52:17
Zdravím a doufám,že marůdkům je už lípR^.My dorazili domů z návštěvy,byla příjemná,ale stejně jsme utahaní jak koťata.Spracovávala jsem úrodu ze zahrádky a tak teď všude vidím mrkev....
Hanule,jo já chodím na látkovky,v pátek jsem si udělala radost a další dvě plínky objednala,pro reprezentaci k doktorovi.
~:-D

Náš drobeček se začíná pomalu plazit,ale pozadu.Tak musím vyrábět zábrany hlavně za něj.No už to není takové to miminečko,co jenom leží
~j~~s~

Jinak dnes je prý poslední pěkný slunečný den,tak razíme ještě ven.Kdrásnou neděli.R^R^R^

27.9.2008 9:34:25
Eileen díky za tip, zkusím, já si myslím, že bude stačit víc motivovat, pro začátek jsem mu v kočárku přehodila natahovací berušku, kterou miluje z prava doleva, sice se první den vztekal, páč mu nešlo ji levou ručičkou chytit jak se houpala, o natažení nemohlo být ani řeč, tak jsem mu ji vždycky když to vzdával a raději se zajímal o krabičku na dudlík napravo podávala, natahovala a teď už ji chytí a snaží se natáhnout aby vrněla, tak snad to zvládnem sami.

27.9.2008 9:34:24
Eileen díky za tip, zkusím, já si myslím, že bude stačit víc motivovat, pro začátek jsem mu v kočárku přehodila natahovací berušku, kterou miluje z prava doleva, sice se první den vztekal, páč mu nešlo ji levou ručičkou chytit jak se houpala, o natažení nemohlo být ani řeč, tak jsem mu ji vždycky když to vzdával a raději se zajímal o krabičku na dudlík napravo podávala, natahovala a teď už ji chytí a snaží se natáhnout aby vrněla, tak snad to zvládnem sami.

27.9.2008 9:29:35
Já jsem teď kousek dočítala, tak k tomu spinkání a zabavování dětiček, Ondíka jsem spinkat po obědě naučila, byl to teror, ale zabralo to, teď spinká š, někdy i č hodiny. Je pravda, že po první půl hodině mě zkontroluje, pokud ležím vedle něj je všechno v pořádku, zavře očička a pokračuje, další kontrola probíhá tak za hodinku, takže buď ležím s ním a dospávám nebo si čtu a pokud potřebuju něco udělat tak si nastavím minutku a zhruba v půlhodinových intervalech si lehnu k němu a je to v pohodě. Ale trvalo nám měsíc než se to naučil a pochopil, že se prostě spinkat musí, kdyby bylo na něm tak spinká dopo půl hoďky a odpo taky, jenže pak byl večer nesnesitelnej, přetaženej, nemohl usnout a vyváděl třeba do půlnoci, byl to začarovaný kruh, do tří měsíců zlaté miminko a pak ze dne na den takový lumpík, tak mi mudra poradila hladit po tvářičce a zpívat, sice to ze začátku trvalo i tři hodiny než zabral, já měla křeče v ruce, ale vyplatilo se :o) takže spinká dopoledne 2x po půlhodince, odpoledne tak ty 3 hoďky a do osmi večer je v postýlce a spinká, v noci se budí na jídlo jednou a jsme spokojení všichni.
Jinak oční kontakt taky potřebuje, nevyžaduje chování, ani si s ním nemusím hrát, ale musí na mě vidět a pokud si s ním povídám je všechno v pořádku, řeším to tak, že přenáším hrací deku podle potřeby po bytě.
Eileenn 63432

27.9.2008 9:27:45
Ahoj Kačko jen ti chci napsat že jsme měli to stejné, jednu ručku míň šikovnou, šla jsem na rehabilitaci a tam mi ukazovali jak motivovat, a teď už je to úplně dobré a má ručky obě stejně šikovné.
Až mu budeš podávat hračky, tak to zkoušej jen do té míň šikovné, druhou třeba i podrž, a hlavně ať tu svoji ruku VIDÍ, jak si hračku bere, musí ji registrovat očima, a pak se ta dráha OKO RUKA jakoby prošťouchne a je to dobrý... U nás to teda byl tenhle problém, že tu ruku opomíjel, protože jí ani nesledoval očima.
Radili mi i vzít jeho prstík či ruku a ukazovat na obrázky, aby si tu svoji ruku uvědomil a cítil pak že se něčeho dotýká.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 10258  [Dalších 10188 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.