Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Kačka + Ondrášek 3.3.08 | 44817 |
Re: :o)29.9.2008 14:47:20
Ahojky :o)
Jo Jájo byl nohama napřed, my musíme mít vždycky něco extra :o) My se před chvilkou vrátili od mudry, šli jsme se raději ukázat té svojí, i když léčila nás známá, ale stejně. Ondík byl výborně naladěnej, rozdával úsměvy na všechny strany, pořád něco vykládal, až jsme na sebe musely s mudrou křičet abysme se vůbec slyšely :o) Těch viroz teď bude mraky,počasí tomu jen nahrává :o( Tak brzké udravení. Na rýmu máme taky mořskou vodu, ale ve spreji, je úžasná. Zítra se chystáme na nákupy do Budějic, tak jsem zvědavá jestli bude malej taky samej úsměv :o) v tom je celej tatínek, taky ale řve až u pokladny :o) No a víkend jsme měli cestovní, teda spíš neděli, vraceli jsme se od babičky a to bylo na celý odpoledne. |
Jájaa3 | 43419 |
Re: :o)29.9.2008 11:28:23
KAčKO,budík,to víš kontrola musí být
Martinka má také jednu ručičku šikovnější,ale to by asi nemělo vadit,vždyť ani my nepoužíváme obě ruce stejně. |
Jájaa3 | 43419 |
Re: Krásný den29.9.2008 11:24:09
HATAIKO my také vyrábíme zábrany i když se zatím neplazíme.Malá se točí jako vrtule a válý sudy.Takže se dostane,kam potřebuje.
Dneska poprvé po dlouhé době spala v noci 6 hodin Jinak jedla po třech.Takže se cítím alespoň trochu vyspalá. |
Jájaa3 | 43419 |
Re: :o) hezký den29.9.2008 11:19:18
Ahojky,my máme za sebou také náročný víkend
V pátek a sobotu jsme pořádali s hasičema,chovatelema a zahrádkářema výstavu(ovoce,zelenina,kytičky,zvířátka),pak bylo ještě posezení s hudbou(manžel hraje na varhany a kámoš na housle) Také jsme tady měli posvícení,takže byly koláče,řízeček,br.salátek a ještě ke všemu je syn Michal,takže přišli babičky s dědečkama popřát. KAČKO.to jsem ráda,že si mě trochu pamatuješ Neměla jsi malého také ve špatné poloze? |
TaJ | 81121 |
Re: Krásný den28.9.2008 23:02:45
Ahojky všichni, jen ještě nakukuju, ale koukám, že už asi všichni spí, my jsme měli víkend celkem náročný, moje drahá polovička lehla s nějakou lehčí virózou a abychom se nenudili, tak Jiřík dostal svojí první rýmičku, ale naštěstí bez teploty a jinak byl veselej, i skoro normálně jedl, takže jsme vytáhli odsávačku a kapky s mořskou vodou a snad to zaženeme....teď už dávno spí a vypadá OK...
Jinak, Hataiko, my se taky plazíme jen dozadu, on vždycky docouvá k něčemu o co se může patama zapřít a začne se zvedat a pérovat na kolínkách a má z toho vždycky hroznou srandu |
hataika/97,02,08/ | 65090 |
Krásný den28.9.2008 14:52:17
Zdravím a doufám,že marůdkům je už líp.My dorazili domů z návštěvy,byla příjemná,ale stejně jsme utahaní jak koťata.Spracovávala jsem úrodu ze zahrádky a tak teď všude vidím mrkev....
Hanule,jo já chodím na látkovky,v pátek jsem si udělala radost a další dvě plínky objednala,pro reprezentaci k doktorovi. Náš drobeček se začíná pomalu plazit,ale pozadu.Tak musím vyrábět zábrany hlavně za něj.No už to není takové to miminečko,co jenom leží Jinak dnes je prý poslední pěkný slunečný den,tak razíme ještě ven.Kdrásnou neděli. |
Re: :o)27.9.2008 9:34:25
Eileen díky za tip, zkusím, já si myslím, že bude stačit víc motivovat, pro začátek jsem mu v kočárku přehodila natahovací berušku, kterou miluje z prava doleva, sice se první den vztekal, páč mu nešlo ji levou ručičkou chytit jak se houpala, o natažení nemohlo být ani řeč, tak jsem mu ji vždycky když to vzdával a raději se zajímal o krabičku na dudlík napravo podávala, natahovala a teď už ji chytí a snaží se natáhnout aby vrněla, tak snad to zvládnem sami.
|
Re: :o)27.9.2008 9:34:24
Eileen díky za tip, zkusím, já si myslím, že bude stačit víc motivovat, pro začátek jsem mu v kočárku přehodila natahovací berušku, kterou miluje z prava doleva, sice se první den vztekal, páč mu nešlo ji levou ručičkou chytit jak se houpala, o natažení nemohlo být ani řeč, tak jsem mu ji vždycky když to vzdával a raději se zajímal o krabičku na dudlík napravo podávala, natahovala a teď už ji chytí a snaží se natáhnout aby vrněla, tak snad to zvládnem sami.
|
Re: :o)27.9.2008 9:29:35
Já jsem teď kousek dočítala, tak k tomu spinkání a zabavování dětiček, Ondíka jsem spinkat po obědě naučila, byl to teror, ale zabralo to, teď spinká š, někdy i č hodiny. Je pravda, že po první půl hodině mě zkontroluje, pokud ležím vedle něj je všechno v pořádku, zavře očička a pokračuje, další kontrola probíhá tak za hodinku, takže buď ležím s ním a dospávám nebo si čtu a pokud potřebuju něco udělat tak si nastavím minutku a zhruba v půlhodinových intervalech si lehnu k němu a je to v pohodě. Ale trvalo nám měsíc než se to naučil a pochopil, že se prostě spinkat musí, kdyby bylo na něm tak spinká dopo půl hoďky a odpo taky, jenže pak byl večer nesnesitelnej, přetaženej, nemohl usnout a vyváděl třeba do půlnoci, byl to začarovaný kruh, do tří měsíců zlaté miminko a pak ze dne na den takový lumpík, tak mi mudra poradila hladit po tvářičce a zpívat, sice to ze začátku trvalo i tři hodiny než zabral, já měla křeče v ruce, ale vyplatilo se :o) takže spinká dopoledne 2x po půlhodince, odpoledne tak ty 3 hoďky a do osmi večer je v postýlce a spinká, v noci se budí na jídlo jednou a jsme spokojení všichni.
Jinak oční kontakt taky potřebuje, nevyžaduje chování, ani si s ním nemusím hrát, ale musí na mě vidět a pokud si s ním povídám je všechno v pořádku, řeším to tak, že přenáším hrací deku podle potřeby po bytě. |
Eileenn | 63432 |
Re: :o)27.9.2008 9:27:45
Ahoj Kačko jen ti chci napsat že jsme měli to stejné, jednu ručku míň šikovnou, šla jsem na rehabilitaci a tam mi ukazovali jak motivovat, a teď už je to úplně dobré a má ručky obě stejně šikovné.
Až mu budeš podávat hračky, tak to zkoušej jen do té míň šikovné, druhou třeba i podrž, a hlavně ať tu svoji ruku VIDÍ, jak si hračku bere, musí ji registrovat očima, a pak se ta dráha OKO RUKA jakoby prošťouchne a je to dobrý... U nás to teda byl tenhle problém, že tu ruku opomíjel, protože jí ani nesledoval očima. Radili mi i vzít jeho prstík či ruku a ukazovat na obrázky, aby si tu svoji ruku uvědomil a cítil pak že se něčeho dotýká. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.