| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 10258  [Dalších 10178 >>]
Hanule98 & Kubula08 69230

Re: :o)

27.9.2008 9:05:38
Ja si Jaju, Anezd ani Tinu nepamatuju ... ~;((

27.9.2008 9:04:34
Kaci, to bude dobre, tyhle nemoci maji kratky prubeh. My zatim meli patou nemoc, ta je starsich deti, ale Hanule to zvladla dobre.
Kačka + Ondrášek 3.3.08 44817

27.9.2008 8:57:20
Haňulko ahojík :o) ráda Tě vidím :o)
Jak se máte?
Já si taky vybavuju Jáju, Andýsku znám, Bonie taky a myslím, že Tina a Anezd si žádali na březnových deníčcích o přátelství, jsou mi ty nicky nějaké povědomé.

:o)

27.9.2008 8:55:26
Dobré ránko :o)
Tak nám se vojtovo cvičení vyhnulo, ale myslím, že malej má levou ručičku míň šikovnou než pravou, používá obě, v tom problém není, ale v levé má míň síly a celkově ji nemá tak šikovnou jako pravou, tak nevím jestli je to na závadu nebo je to jen znamení, že bude pravák jako poleno, já taky v levé neudržím pomalu ani pero, natož něco napsat :o), mudra ho na půlroční chválila, že je šikovnej a vyvíjí se symetricky, tak se mi nechce hledat mouchy tam kde třeba nejsou, asi ho jen začnu víc motivovat na levou ručičku a uvidím. Jinak dělá všechno oběma, tam to poznat není, ale když máněco chytit jen levou a pravou si nemůže pomoct trvá mu to dýl.

Jinak my máme za sebou 4 dny v horečkách :o( ve čtvrtek večer ustoupili a včera se malej osypal, takže mu diagnostikovali šestou nemoc, ale už ty flíčky světlají, tak to asi budem mít brzo za sebou. A pevně doufám, že nás už dlouho žádné horečnaté onemocnění nepotká! Myslím, že jsem to snášela hůř než malej, o odběrech krve nemluvě :o(

27.9.2008 8:54:08
Ahojte pri sobote !!!

Byla jsem tady puvodne s holkama, ale jelikoz nektere duse maji prd co na praci, tak jsme presly jinam.
Celkem me i mrzi,ze jste nevytrvaly a nemely jsme moznost se vsechny seznamit. ~;((~;((

Jsou tady lidicky,ktere mam rada a tak bych obcas prispela. Snad to nebude vadit.

Ahoj Kacenko, Andysku,Bonie ~:-D~:-D

Hataiku odnekud znam ... latkovky ?
TaJ 81121

26.9.2008 20:18:23
Ahoj Andýsko,tak to je dobrý, s tím datem,jinak moje teta se narodila taky tak :-)
Jinak Jiřík se v pohodě otáčí na bříško i na záda na obě strany,plazí se a teď už i péruje na kolínkách a asi brzy poleze,zatím teda hlavně couvá,pořád ho lovím někde pod postýlkou, pod topením a tak :-)...jen tu hlavičku ještě nedotočí nadoraz doleva,ale už je to o hodně lepší...
Andýsa+Ema05+Mikulášek08 25681

26.9.2008 20:04:35
Jé a teď jsem si Tino všimla,že Jiříček má stéjné datum narození jako já:-)Téééda až na ten rok,že..~:-D
Andýsa+Ema05+Mikulášek08 25681

26.9.2008 20:02:16
Ahoj,tak my chodili taky cvičit vojtu.Protože jsem cvičila i s dcerou do jednoho roku(měla zvýšené svalové napětí),nepřipadalo mi to s malým už tak hrozné,ikdyž...~:-©Malý se stáčel taky k jedné straně..cvičila jsem ale krátce,hned co se začal otáčet,nás poslali domů.Ale doteď preferuje jednu stranu,tak nevím...Ikdyž teď je lump skoro jen na dvou~:-D
Kačko,jak to tady bylo nevím,skoro vůbec jsem nechodila,měla jsem hrozně málo času..Vyjadřovala jsem se hlavně k tomu,co tady bylo psáno o šmírování na posledních pár stránkách.A stejně si myslím,že i ty,co tady psali,že jim šmírování příjde hnusné,tady pořád nakukujou~j~
TaJ 81121

Hataiko...

26.9.2008 18:25:51
jo,jo, zploštělou hlavičku jsme taky mělí a pořádně, jak pořád ležel jen na tom jednom uchu...a doteď ještě nemá hlavičku úplně srovnanou, ale už to skoro není vidět...Já bych to bývala taky tenkrát asi neřešila,že otáčí hlavičku jen na jednu stranu, ale upozornila mě na to manželova maminka, která je dětská doktorka (dnes už teda v důchodu...), že už to trvá dýl,než je u dětí normální - prý do určité doby je to přirozené...Naše dětská dr. ke které jsme chodili ho na cvičení poslala vlastně spíš kvůli tomu, že nechtěl zvedat hlavičku a pást koníky, nakonec pást začal 2 dny před tím, než jsme šli na první cvičení :-), ale to otáčení byl větší problém a doteď to není úplně OK, ale máme skvělou rehabilitační sestřičku, takže to určitě zvládnem - říkala, že do 1 roku se s tím vždycky dá ještě něco dělat, později už to jde hůř...
Jinak s na manželovu maminku si taky nemůžu stěžovat (dokonce o ní nerada mluvím jako o "tchýni" - přijde mi, že dneska má to slovo takový spíš hanlivý podtext :-)) Dokonce si s ní v některých věcech rozumím ještě líp, než s mojí mamkou a to jí vídám tak 2x do týdne, chodí si užít malého a když potřebuju s něčím poradit, tak se většinou ptám jí a k naší dětské chodíme jen na poradnu...i když jsme jí nedávno změnili a nová je moc fajn, ale mamku mám víc po ruce :-)

:o)

26.9.2008 17:12:32
Zdravím, nějak se mi po zralé úvaze nechce žádat o přístup na novou diskusi, sice tam bylo spousty mamin naprosto super, ale nějak nevydýchávám neustálé poučování a rýpání některých, takže pokud by to vaší nové partě nevadilo zůstala bych tam kde jsem zvyklá :o)
Andýsko něco takové tam proběhlo, ale podle mě to bylo značně nadsazené, já žádné pomluvy nezaregistrovala :o(
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 10258  [Dalších 10178 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.