Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
hataika/97,02,08/ | 65090 |
![]() |
Re: Nazdárek26.9.2008 8:13:29
Zdravím při pátku.
Tino my taky otáčeli hlavičku jenom na jednu stranu a dokonce měl trochu zploštělou,ale cvičila jsem asi dva měíce a on udělal ohromný skok a pak už nás tam ani nechtěli ![]() ![]() ![]() Víkend strávíme u tchánovců,máme je daleko,tak jedem jednou za čas,ale oni jsou fain,já si na tchýni ani tchána stěžovat nemůžu,ale možná je to tím,že se opravdu nevidíme každý den. Krásný víken a jenom hodná miminka ![]() |
TaJ | 81121 |
![]() |
Re: Nazdárek25.9.2008 20:37:30
Ahojky Anedz, taky jsem se sem dostala až teď, na rehabku jsme dopadli docela dobře, cvičíme od 3.měsíce vojtu a teď nám jeden cvik ubrala a vypadá to, že už brzy skončíme...začali jsme tenkrát cvičit kvůli těžké predilekci hlavičky doprava a taky nechtěl dlouho pást koníky, no teď už je v pohodě, dokonce už péruje na kolínkách, jen ty krční svalíky na levé straně jsou ještě trošku ztuhlé, ale to ještě rozcvičíme... No, pak jsme taky byli nakoupit, něco uklidit doma a je večer, manža má tenhle týden odpolední, takže večer jsem tady na Jiříka sama, tak než odcvičíme, vykoupeme, nakrmíme nejdřív jeho a pak sebe...tak je to trošku fofr
![]() |
anedz+2/08+2/11 | 87118 |
![]() |
Nazdárek25.9.2008 18:53:01
Ahoj holky, jdu vás v rychlosti pozdravit, tak jsme to dneska všechno zvládli - teda ono toho zase nebylo až tak moc. Pěkně jsme si zaplavali, pak se vysaunovali - to se juniorovi mooooc líbí, jen to ochlazení po sauně je trochu šok
![]() ![]() Tino, co rehabka? Vše OK? |
Jájaa3 | 43419 |
![]() |
Re:25.9.2008 13:09:46
Tak naše slečna se také zabaví jen chvilku,moc sama být nechce,takže toho s ní moc nestíhám.Talé by dělala jen blbiny a aby se jí někdo věnoval.
Vrbička by byla super,ale my tady bohužel žádné takové stromy nemáme. Ale v lese se jí moc líbí,má alespoň na co koukat,jinak jí to v kočárku vůbec nebaví. Byla zvyklá se v něm rozvalovat,nebo být v altánku v ohrádce a teď,když musí být zabalená,tak se rozčiluje. Jo jsou to naše zlatíčka a bude hůř. |
Jájaa3 | 43419 |
![]() |
Re:25.9.2008 12:56:57
HATAIKO,já jsem také byla na amnio a to čekání bylo hrozné.
Nejhorší bylo,že když jsem si volala pro výsledky(řekli mě mezi 8-10)volala jsem až skoro v 10,jak jsem se bála a oni mě řekli,že si mám zavolat až po druhé,že je to ještě v laboratoři. Byly to nejhorší čtyři hodiny a když mě řekli,že je vše Ok,byla jsem tak šťastná,že jsem se ani nezeptala,co to bude.Ale v té chvíli to vůbec nebylo důležité. |
Jájaa3 | 43419 |
![]() |
Re: Pro Tinu25.9.2008 12:51:03
Ahojky,to mě mrzí s Tvým tatínkem a věřím tomu,že to štěstíčko,když se malý narodil nebylo úplné.
Někdy se to tak bohužel semele a malý to vycítil a snaží se vám to vynahradit. A s tm jogurtem,četla jsem,že by se dětem do jednoho roku,nemělo dávat kravské mléko.Je vysoce alergenní. |
TaJ | 81121 |
![]() |
Re: Ahoj24.9.2008 23:45:14
Jo, tak stromečky a lístečky Jiřík taky moc rád!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Re: Ahoj24.9.2008 22:27:36
Odcházím do hajan, dobrou noc. Zítra máme plavčo, tak ještě rychle posbírat věci a chrupkat
![]() |
![]() |
Re: Ahoj24.9.2008 22:01:29
Vrbička je úplně normální vrba - naši mají na zahradě takovou tu okrasnou, co má dlouhý šlahouny co padají dolů- no hezky jsem to popsala
![]() ![]() ![]() ![]() Televize - tak to je kapitola sama o sobě ![]() |
TaJ | 81121 |
![]() |
Re: Ahoj24.9.2008 21:53:07
On by se takhle čučel jedině snad na televizi a to já zas samozřejmě nechci...
![]() |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.