Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bonie+2 | 28460 |
Re: hezký den7.10.2008 19:41:29
Anedz my taky chodíme do jeskyně, jakmile vidím, že na ně něco leze dáme jeskyni druhej den z nich leze hnus zelenej, ale třetí den jsou zdravý takže taky doporučuju. Mě to vždycky řádně protáhne dutiny.
|
TaJ | 81121 |
Re: hezký den7.10.2008 18:09:20
Ahojky, hezký podvečer všem, tak i když to ráno nevypadalo, tak byl nakonec hezký podzimní den A naše dítko, bylo přesně jak to dnešní počasí, ráno trochu mrzutý a uplakaný a během dne měl pořád lepší a lepší náladu - je fakt, že tohle já u něj pozoruju skoro od začátku - když svítí sluníčko a je hezky, tak je dobře naladěný, ale běda, jakmile se zatáhne a začne pršet! No, dneska byl opravdu roztomilej, dokonce po obědě 2 hodiny spal venku v kočáru a taky beze scén snědl všechno, co jsem mu dala
Jinak ANEDZ, já jsem taky měla nachystané ovoce, že mu to do toho jogurtu přidám, ale chtěla jsem nejdřív zkusit, jestli ho bude jíst i samotný - a podařilo se, ona ta Hollandia je taková jemná a není kyselá - já jsem mu dneska dala ten Jihočeský bílý ve skle, je taky bez přísad, ale je kyselejší, takže do něj dostal kousek banánu Jo a když jsi psala o té hrušce...tak jsem vypozorovala, že Jiřík má vždycky dost opruzenej zadeček, jakmile den předtím měl hruškovou přesnídávku - měli jsme od Hippu Hrušku William Christ, mě přišla slaďoučká a jemu taky moc chutnala, ale ověřila jsem si to několikrát, že to má právě z ní...nic jiného mu nevadí (zatím)...ale ještě jsme nezkoušeli třeba meruňky apod. Zatím měl banán, jablíčko, hrušku a švestky... No a jsem zvědavá, jaká bude dnešní noc, nějak si teď překopal celý režim...budí se teď ráno (nebo teda spíš v noci...) pokaždé jinak a od toho se odvíjí všechna další jídla a taky spaní... |
anedz+2/08+2/11 | 87118 |
Re: hezký den7.10.2008 14:06:27
Úterý, neúterý - to je tak, když je pátek jako svátek
Tino, my taky včera testli jogurt, bílou Holandii, já teda nic neriskovala a přidala hrušku, ale k mému překvapení to taky docela prošlo a jogurt chutnal Dneska pro velký úspšch opakujeme Jinak jsme včera vyzkoušeli solnou jeskyni, bylo to super, byli jsme tam sami a moc jsme si to užili, juniorovi se tam moc líbilo a vydržel 45 minut úplně v poho. Doporučuji |
hataika/97,02,08/ | 65090 |
Re: hezký den7.10.2008 12:24:15
Zdravím a krásné úterý/včera jsem všem tvrdila,že je úterý a našli se i tací,které jsem přesvědčila/.
Měla jsem tu dva dny mamču,příjemně jsme podrbali,poňuchňala vnoučata a před chvílí razila domů.Jinak malý se staví na kolínka a každým dnem začne lézt.Zuby ho trápí,kňourá a je ,,takový mrzuťoučký". Hezký den. |
TaJ | 81121 |
Re: hezký den7.10.2008 10:36:19
Ahojky všichni, taky gratuluju k zoubku, my zatím ještě žádný nemáme, ale čekám že už brzy snad taky bude, neuvěřitelně slintá už asi měsíc, pořád si všechno cpe do pusy, je strašně náladovej a v noci spí neklidně...jinak u nás noci pořád nic moc - včera jsme vstávali na mlíko dokonce už ve 3 ráno :-( A dneska v půl čtvrtý, pak si ještě schrupne u nás v posteli a definitivně je vzhůru nejpozději v 7 :-( Jo jo, kde jsou ty časy, kdy usnul v půl devátý večer a budil se až v 6 nebo 7 a pak jsme oba spali ještě tak do 9! Ale zase spí trošku líp přes den - asi dohání ten deficit On si člověk nevybere... Zato mi včera udělal radost - zkoušeli jsme papat jogurt a překvapil mě, že mu mooooc chutnala bílá Hollandia, ani jsem tam nic nemusela přidávat, baštil ho jen tak, samotnej... Tak přejeme všem hezký i když zamračený a uplakaný den!
|
Jájaa3 | 43419 |
Re: hezký den6.10.2008 14:59:05
Mandarince,nebo spíš Anežce gratulujeme k prvnímu zoubkua přejeme,ať jste brzy Ok
Pepíček je šikula,že tak pěkně spinká Hataiko,maminka blízko je super,může pohlídat a i jen na popovídání. Já mám maminku tak pět minut od nás,také kdykoliv pomůže a pohlídá. Tchyni máme ve stejném baráku(naštěsí ve jiném vchodu)ale ta nepomůže s ničím, a pohlídá málokdy,spíš večer a to ještě musím malou uspat. na malou se ani nezajde podívat(spíš,když jsme venku v kočárku,tak nakoukne) A žádné z vnoučátek nevozila ani jednou v kočáru. No,už jsem si zvykla,ona se připravuje o to nejhezčí. |
Jájaa3 | 43419 |
Re: hezký den6.10.2008 14:43:12
Ahojky,zdravím po víkendu.
Tak se nám počasí zase zkazilo,ale snad se jim vydaří předpověď a bude pár dní hezky. My si neděli také užili,udělali jsme si se známými procházku kolem řeky,bylo to super všechno barevné.Jen jsem každou chvíli hledala nějaké zákoutí Asi jsem někde nastydla a mám slabý zánět močových cest.Tak doufám,že to brzy přejde. Martinka má rýmu,ale díky vám,jsme připravení Zítra jdeme k doktorce na půlroční prohlídku a na očkování,tak jsem zvědavá,jestli jí naočkuje. Rostou nám zoubky(nahoře už to má pěkně naběhlé)takže srajdí ostošest a je pěkná protivka. V noci spí ještě hůř,než jindy a ještě před půlnocí má tak půlhodinku řvavou :O(( |
Re: Dobré ráno6.10.2008 10:01:29
Jo, jo, maminky blízko jsou fakt k nezaplacení My tu naší máme 20min, vídáme se celkem často. Mamka je v důchodu, takže hlídá o stošest Jinak hlídání moc není, jednou jsem dala juniora do dětského koutku, když jsem šla cvičit a našla jsem ho po cvíču v náručí u paní hlídačky
|
hataika/97,02,08/ | 65090 |
Re: Dobré ráno6.10.2008 9:07:50
Krásný den,
tak my taky dnes spali celkem luxusně,v porovnání s předchozím týdnem,kdy jsem navíc řešila ty moje zuby.Dnes mi dorazí mamča,těšim se moc,po době,kdy jsem jí měla opravdu daleko se přestěhovala a má to hodinu,po dálnici.Vídali jsme se tak 2x do roka,teď je to tak 2x do měsíce,což je opravdu příjemná změna. |
Dobré ráno6.10.2008 8:18:54
Tak hlásím, že dnešní noc byla jakž takž, sice bylo několik výskoků k postýlce, ale jen chvilkových a nakonec jsem juniora ukecala do 5 hod, pak bylo mlíčko a velká postel, tam ale jen do 7h, probudili jsme ho, když šel manža do práce
Knihu jsem nedržela v ruce ani nepamatuji, asi naposledy v těhu Výlet - výšlp závidím, my už 4.měsíc sedíme doma, manža má zlomenou nohu, je po operaci a chodí jen o berlích |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.