| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 43309  [Dalších 43189 >>]
ditka, agata 3/06 a tomáš 7/08 34337

re

5.10.2008 21:36:34
Zdravim po vikendu, nebyla jsem, takze jdu jen nakouknout.
Jsem v sobotu utratila na Chodove spoustu penez, sobe jsem nekoupila vubec nic, jen detem, prevazne tedaHate. Pytlik do skolky za tri stovky, to je husty. No, holt, kdyz je nekdo levej...
Pujde pristi utery, tak jsem na ni zvedava.
Tomasek byl dneska nevrlej, zacinam mit pocit, ze tezko snasi zmeny prostredi - tak to se modlim, aby to tak nebylo.
Jo a vcera jsem tu prvne byla na koupani sama, Martin nestih dorazit z prace. Bylo to husty, Tom mel zrovna koliku. Takze no comment.
Annitta 58510

Re:

5.10.2008 20:35:25
Ahoooj!

Tak koukám, že KaLBD jsem dnes neměla jako jediná...~;) Měla jsem tu zas mamku na výpomoc...ráno mi vozila, tak jsem spala a nabrala síly a odpo jsme se pustily do vyklízení budoucího dětskýho pokoje a vytřídily to haraburdí a pak zbytky porovnay...makaly jsme 4 hodinky....s Neli je těžký cokoliv udělat...jak doma jinak furt sama a ona fakt nespí, tak jsem z ní vyřízená....no a když náhodou usne na těch pár vteřin až minut, tak se bojím hnout, pže jí vzbudí i odložení sklenice na stůl...tak jsem normálně ráda za uvaření a umytí nádobí...a gruntuju o víkendech, když mamka dopo vozí...děs...už aby trošku povyrstla-hned by to bylo jednodušší...

Kety, tak zkoušej, snad to bude ok...nimra z ní vyroste~;)~:-D

jeee, jsem se zapomněla pochlubit, že jsem koupila ještě jedno lehátko na MMB...vypadá jak nový a za 500...bude u mamky...jsem tak skoro furt a Neli je fakt tíha...není tam kam odložit...tak mi paní ještě musí poslat podkladyk platbě...

v tv nic nedávaj, já se nudím a manža to zdá se zalomil...navíc mám hosip...
Pegggy+Jan(11/03)+Káča(3.7.08) 76509

Re:

5.10.2008 19:58:38
Maxi, díky za tip na homeo na rýmu! Taky si píšu!~:-D

Ostatním se omlouvám za nereakce, ale letím se věnovat žehlení a manžílkovi! Tak zítra!~;)~:-D
Ketyšák + Eliška 7/08 75713

Re:

5.10.2008 19:52:11
tak se mi dnes podařilo zjistit, že mojí maminy známá má známou laktační poradkyni.. no tak jsme nažhavily tel. a i jsem se jí dovolala.. musim se prolejvat kojičajem, meltou u kojení pít teplé nápoje a před kojením prso nahřát a u kojení prsa střídat, že se prý mlíko hned dotváří.. (no tak to jsem se dočetla i u Jiřinky) ale nelíbí se ji jak Eli špatně přibírá a když kojim tak často tak by měla přibírat daleko víc.. že nemá vyvinutý pud se "přežra" je hladová tak se po pár locích uspokojí a už pak ani nechce.. zvykla si na tu hoďku a půl.. a to taky prý není dobrý aby mi pořád visela u prsa, je na to i dost zvyklá.. mám to ještě pár dní vydržet a jít na převážení a kdyžtak jí ještě zavolat, ale je prý dost možné, že se dokrmu UM nevyhnem, když Eli moc neprospívá.. a ptala se mě jestli nemáme uřvánka! Všechno se vším souvisí a hlavně se nestresovat.. hmmm, nějaká chytrá..

Jinak jsem také měla salátek s řízečkem!!! a pak jsme jeli do globusu a Eli jsme k svátečku koupili vibrujícího Mufa.. kámoš Jů a Hele (ty tam měli taky):-)
maximin 12576

Re:

5.10.2008 18:49:05
Ja vedela, ze chci jeste neco.

Hanouro, to je mi moooc lito, ze to mas. Ja uz mam sve poprve za sebou, 8nedel po porodu, grrrrrrrrrrr. Taky jsem rikala, ze mi to mohlo dat delsi pokoj.
maximin 12576

Re:

5.10.2008 18:47:09
Caues, tak u nas nakonec vysvitlo slunicko a me to nejak nakoplo, ci co. Zneuzila jsme toho, ze je doma tatka a nemusim litat na kazde zabeceni a dala se do uklidu. Puvodni plan byl, loznice a horni koupelny, ale nakonec se to nejak zvrhlo a mam vytreny cely dum, v loznici i prach a povleceni, sebrane pradlo.... No sama sebe nepoznavam. Ted jeste dozehlit par kosil a budu spokojena nejspokojenejsi.

Mapi, prima, ze jste si to s mamkou uzili.

Naxi, jestli se to povede, tak vyfotim.
Mapik+Betka+Fili 30798

Re:

5.10.2008 18:11:31
Ad rajzovani: vcera jsem byla po vic jak pul roce v kine - vyvedla jsem mamcu, co mi tu ted pomaha s hlidanim Betule, do kina na Mamma Mia - super film. Dojeli jsme rano na nakup do Hypernovy, manza pak vzal Betku zpatky domu a my zustaly v Olympii, skocily do biaku a pak pocouraly po obchodech, abysme nacerpaly inspiraci na Vanoce. Jo a kdyz nas manza videl, jak jsme si odpocinuly, tak se zarek, ze me pry bude poustet na "venceni" kazdy tyden, tak jsem zvedava, jak dlouho mu to vydrzi.

A kdyz jsme u toho, pristi tyden, az dodelam katalog, tak bych rada po roce zase vyrazila k nasim. Jsem zvedava, jak Betka zvladne tech 250 km - kratsi trasy zvlada zatim v pohode, vetsinou je prospi. Jake mate zkusenosti s cestovanim miminek vy? Jesteze uz je na vetsine benzinek i moznost prebaleni...Diky M.
Mapik+Betka+Fili 30798

Re:

5.10.2008 17:58:01
Pripojuju se k pranim pro Elisku, at je zdrava a stastna aspon do 100 let.

Riu, vim o cem mluvis, my uz takhle "jedeme" skoro od porodnice, mamincino mlicko pro zdravi a Beba pro plny zaludek. Taky me to trapi, zvalst kdyz si mlade vzpomene, ze pit nebude a ja se pak trapim s odsavackou. Ted uz jsme to omezili - kojim rano po probuzeni, pres den ji davam cucnout tak 1x a pak zas pred spanim.

Chtela jsem pect pernik, ale zatim nestiham, zato uz mame za sebou dve dlouhe prochazky, dneska je tady podzim jako malovany z cele palety.

Jo a vcera jsme konecne mladeti vybrali hraci deku s hrazdickou, nakonec jsme vzali tuhle:
http://www.babydirekt.eu/hrazda-s-podlozkou-noah
a Betka z ni byla uplne paf!! Navic se na ni daji na plastove krouzky zavesit dalsi veci a snad to mala na sebe nezvrhne!

Aaaaa uz se budi v kocarku, tak jdem krmit! Zatim...
Hanoura @ Ella 06/08 74629

Re:

5.10.2008 17:29:14
Holky, dnes mě přepadla přesně po roce krvavá Mery (MS), tak jsem nervózní jako prase. Přišlo to přesně po roce. Loni to byly moje poslední a potom už jen krááásné těhotenství. Co už, no, ale čekala jsem, že to příjde ještě později. hmm
~:(~:(~:(~:(~:(~:(. Salát a řízečky byly luxusní. Včera jsem upekla tvarohovou buchtíku, tak jsem si ještě dala do nosu. Mňamiky. Malá usla v kočáře a už tam spí asi 2 hod. Tak čekám, kdy se vzbudí na kójo.
Naxii M05+ K08 + J16 33633

Re:

5.10.2008 15:56:06
Hezké odpolko..

Maxi, jéé to jsem nikdá nědělala .. hoĎ pak fotoo a dolistovala jsem si k tvému dortu..Fííííííha!! Je luxusní R^R^R^ Celej bych ho sežrala....

..... tak jsem upekla 2 bublaniny.. Zase si kus dám a zbytek rozdáme.. :-)

žančí gratuluju k čtvrtroku.. :-)

Hani, tak to je idilka...
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 43309  [Dalších 43189 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.