Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
agatha2 | 74661 |
Re: Hezký páteční večer4.10.2008 18:24:09
Jenomže dodržuj to, když přes den člověk neví co dříve - malá, domácnost, vaření, Luki, chlap, pes - takže večer, jak malá usne, tak já nevím, co dříve bych do té huby narvala...no hnus, co Ti budu povídat....
|
agatha2 | 74661 |
Re: Hezký páteční večer4.10.2008 18:22:07
Máš pravdu, to je ta pravidelnost - to je základ všeho - já když jsem byla před lety s Luki v Luhačkách v lázních celý měsíc, tak jsem tam jela zrovna v mém tlustém období a děsila se toho, jak ještě přiberu - protože tam byly snídaně, svčina, oběd, svačina, večeře a to i pro nás maminky a doto semtam zákuseček na kolonádě, po večerech grilovačka atd, atd., no a já tam zhubla osm kilo...no, nechápala jsem....
|
Sengam | 24288 |
Re: Hezký páteční večer4.10.2008 18:16:22
Tak to je jak kojenec,co?)))Každé tři hodiny papůůů
Tak to má být, kdybych tak jedla já,tak hubnu.Já celý den nic a pak jak malého v sedm umyju tak "večeřím":-( Už to musím utnout. |
agatha2 | 74661 |
Re: Hezký páteční večer4.10.2008 18:15:18
Deno, a ten můj - ten jí pravidelně cca co tři hodiny a klidně se nažere i jak přijde z odpolední v 11 večer a hned jde spát a nepřibere ani deko...já ho vždycky tááák nesnáším, když vidím, jak se cpe chvilku před spaním a já už minimálně dvě hodiny nic v hubě neměla
|
agatha2 | 74661 |
Re: Hezký páteční večer4.10.2008 18:13:28
Ahoj Larinko,
tohle je strašná situace, taková nejistota je fakt šílená, hlavně, když má člověk děti a různé další závazky, ale snad TM nebude mezi těmi propuštěnými a vše se v dobré obrátí Každopádně jedno pozitivum jsem v Tvém textu stejně našla - píšeš, že Vás to stmelilo a držítě při sobě - víš, kolik párů taková podobná situace naopak rozdělí? Je dobře, že držítě pospolu a jste si oporou, to je strašně důležité....spoustu let jsem žila sama bez partnera, jen se synem a fakt hodně mi chyběla právě ona partnerská soudržnost, že nejsi na nic sama, že jste dva....neboj, vše se v dobré obrátí, budu držet palce |
Sengam | 24288 |
Re: Hezký páteční večer4.10.2008 18:09:27
A já dnes s váma naházela do PC jeden šanon fakturJsem teda šikovnááá))
Se musím pochválit... |
Sengam | 24288 |
Re: Hezký páteční večer4.10.2008 18:08:42
Agatho a ten můj jí teda maximálně
A malý je pěkně protivný a tatínek si užívá.Už je na něm vidět, jak je unavený - myslím tatínek.Snad už nebude mít takové blbé kecy že jsem na DOVOLENÉ |
Sengam | 24288 |
Re: Hezký páteční večer4.10.2008 18:07:36
Larinko zkus se na to podívat trochu z té druhé stránky.Psala jsi, že manžel má smlouvu na dobu neurčitou.Takže ho JEN TAK propustit hned nemůžou.Byla by tam nějaká výpovědní doba, dostal by odstupné a určitě by si nějakou práci našel.Kdo chce pracovat,tak pracuje.A kort chlapi.
Takže hlavu vzhůru,určitě bez práce nezůstane! |
agatha2 | 74661 |
Re: Hezký páteční večer4.10.2008 18:03:52
Ahoj, tak jsme zpátky z procházky....je tam hnusně,a le aspoň neprší....
Deno, já to říkám pořád - že s těma chlapama jsou furt nějaké problémy - ani takovou maličkost,a by byli tlustší než my, nám nedopřejí, hadi jedni |
Larinka+3svišti | 55666 |
Re: Hezký páteční večer4.10.2008 18:03:35
Ahojda holky.Jdu se k vám tak nějak vypovídat,protože nemám už komu....už jsem tu několikrát psala,že u MM v práci nastala krize kvůli americe,no a tak to tak nějak vrcholí,že nám strejda (dělá šéfa jinýmu středisku ve stejný firmě)řekl,že dostali zezhora rozkaz,že musí začít propouštět....prý 20%zaměstnanců.....MM má od čtvrtka dovolenou,jak dostali příkazem si ji vybírat,tak se to dozvěděl až dnes a po neděli se dozví,jestli přijde o práci nebo ne........mám z toho šílenou hrůzu a depku,protože máme hypo na krku,půjčku a nic z toho nejde pozastavit.......prostě nám jde teď tak nějak o živobytí a já to asi vidím moc černě nebo nevím.....prostě se mi chce brečet.Všechno se pořád sere,připadá mi,že teď máme už 3měsíce pořád smůlu anějak se z toho nemůžem vůbec vybabrat a je to čím dál horší,pořád větší a větší pecky.Jako rodina nás to sice stmeluje-jediný pozitivum,ale jinak to je šílený!!!!!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.