| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 50077  [Dalších 49967 >>]
Sengam 24288

Re: Hezký páteční večer

4.10.2008 17:17:58
Wall na to přibírání kašli,prostě to je u každého jinak a jestli míň kaká,tak toho asi víc stráví,ne?
A že ho moc pozoruješ je snad normální:-)
wall123+Jiřík8/08 73574

4.10.2008 17:13:03
Deni, česání on nerad. Ale to je protože už se vidí přisátý ke koze.~:-D Zkusím ve vaničce. A na tu Linolu se dr zeptám. Já měla taky olej do koupele, ale už si nepamatuju název, ale byl výborný. Balneum nějak. Pořád jsme byli až na to spaní spokojený a teď se to začíná sr.. Vyrážka, kadění se dr nelíbí, málo přibral. Ach jo. ~;(( Hlůavně ať to jsou jen nějaké dětské běžné problémy. Ségra mi říká, že ho moc pozoruju. Ale nic jiného na práci nemám, než sledovat a zkoumat svoje dítě.
Sengam 24288

4.10.2008 17:07:11
Kartáčuju mu to při koupání ve vaničce:-)
Sengam 24288

4.10.2008 17:05:01
Wall já se těch šupinek zbavila tím,že mu každý den kartáčuju hlavu dětským hřebínkem a na něho si kapnu trochu toho oleje.Ale můžeš i bez něho.A nebát se trochu přitlačit.
Mně to říkala mamka, že nám to dělala když jsme byli malí,aby jsme neměli nějaké strupy či co:-)Tak já to dělám taky a je to už OK.
Ta Linola je fakt dobrá a teď dokonce vidím, že když je to na recept tak je tam menší doplatek.Zkus si o to říct dr.
wall123+Jiřík8/08 73574

4.10.2008 16:52:26
Deni, nejdřív jsem měla Lovelu aviváž a pak Batole. Má to asi týden, ale včera večer se mu to nějak rozjelo. Jsem si toho všimla po koupání a to zrovna včera se spršil s manžou, takže bez mýdla. Jen voda. Koukali jsme na to i s dr a ona říkala, že je to hladké, že to spíš vypadá na nějakou reakci na to´, co jsem snědla já. Ale já nic nejím. Nevím. Převlékla jsem postýlku a vymáchala nějaká bodýčka. Zkusíme být chvíli bečz chemie a uvidíme. Ten olej určitě koupím. Máme Hipp a doteď spokojenost. Jo a dělají se mu šupinky ve vláskách. Vím že to mimina mívají, ale co na to? Jen mazat?
Sengam 24288

4.10.2008 16:33:46
Jo ještě jsem ti chtěla doporučit LINOLU olej do koupele, je to právě pro děti se začínajícím ekzemem a pak je i mast.Já to malému kupovala v lékárně jak se osypal, už ho v ničem jiném neumývám a fakt mu to pomohlo.
Stojí to asi 120,- a dává se to do koupele.
http://www.linolaweb.cz/linola-fett-olbad.php
Sengam 24288

4.10.2008 16:31:48
Blbě čtu, takže ty ho máš?Čím ho mažeš?
Sengam 24288

4.10.2008 16:29:19
Wall jakou jsi používala aviváž?
Já teda používám jen Lovelu prášek bez aviváže a taky se mně malý osypal.Ale dala mně dr na to mastičku a je to OK.
To jsou spíš ty dětské ekzemy,nebo on ho má po kom zdědit?
Sengam 24288

4.10.2008 16:27:31
Agatho~:-D~:-D~:-D~:-D~:-D tak u nás doma to taky tak vypadá,že jim vše sežeru já:-( MM je voják, postava vysportovaná,štíhlá,atletická:-)
Syn je basketbalista, hubený,vysoký.
Jen Matyášek teď se mnou drží basu a vypadá škraňatý:-)

Wall mm chtěl jít ted s malým ven a prší:-( Tak ho tu vozí v kočárku doma~:-D
wall123+Jiřík8/08 73574

4.10.2008 15:54:39
Ahoj, vyhodila jsem chlapy z bytu, že budu uklízet, ale nejdřív si vypiju kávu s vámi.

Jiřík šel ven v bodýnku s dlouhým, lehkém kabátku, dupkách a zatepleném overálku. Pojede autem pak bude v kočárku a pak zas autem, tak aby mu nebylo při tom vyndavání a zandavání teplo. Má soupravu, co jsem kupovala na cestu z porodky. Teprve teď dorostl. ~g~

Rourku dávám až když vše selže a bříško bolet nepřestává.

Jídelníček mám upravený kvůli střevům. Žádné ovoce, zelenina, luštěniny, česnek, cibule, kořeněné věci atd. Bublinkové vody nemusím. Piju mléko, šťávu, vodu z kohoutku, kafe a kojočaj a fenykový čaj. Na bylinky pozor. Dr mě vyrovala, že všeho moc škodí. Když tak na to koukám, tak nevím z čeho Jiřík ty koliky má. Jen ta nezralost. Chleba jím Moskvu a tu si nechám den dva odležet.

Jiřík se nám osypal. Má červené pupínky hlavně na zádech. Po koupání mu to asi vyleze ještě víc. Mám strach, že zdědil po mě atopický ekzém. Vyhazuju aviváž a budu používat ocet a všechno 2x máchat.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 50077  [Dalších 49967 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.