Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
agatha2 | 74661 |
Re: Hezký páteční večer4.10.2008 15:40:26
Deno, ale tys to dělala pro dobrou věc, kdežto já začala mít problémy s váhou po prvním porodu a od té doby se u mě střídají tlustá a relativně štíhlá období....ale jak píšeš, vychrtlina nebud nikdy....a chlapa mám hubeného a nejen to - na těch fotkách to nejde vidět, ale ten bídák má fakt krásnou atletickou postavu - posiluje a je to na něm vidět, takže v naší rodině jsem tlustá jen já - Zdeněk posiluje, Lukajz dělá kung-fu, takže taky vysportovaný, pes je malá vychrtlina, takže já vedle nich vypadám, jakože jim všechno sežeru
|
agatha2 | 74661 |
Re: Hezký páteční večer4.10.2008 15:35:18
Deno, málem bych zapomněla - nejenom Vám to sluší, ale sluší to i Vaší kuchyni
Razíme ven, tak se zatím mějte, snad večer dojdu....Z. má noční, tak až uspím malou, pokud nevytuhnu, tak na Vás mrknu |
Sengam | 24288 |
Re: Hezký páteční večer4.10.2008 15:29:21
Agatho a to je nejdůležitéjší, být ze sebou spokojená a to já rozhodně nejsem:-( Přibrala jsem za dobu,kdy jsem do sebe valila hormony a musím to dát dolů.Nikdy nebudu hubená,ale taková obezitka jako jsem teď opravdu nechci zůstat
A taky máš hubeného chlapa, že? Burčák si dej |
agatha2 | 74661 |
Re: Hezký páteční večer4.10.2008 15:27:25
Deno, díky za pochvalu...a jinak ad postava - určitě sis všimla, že ani já nejsem žádná Twiggy, ale hlavně že se líbíme našim chlapům....moje babi vždycky říkala, že až ti tlustí budou hubení, tak ti hubení, už budou studenía abych pravdu řekla, já jsem se sebou docela spokojená, holt jsem krev a mlíko a tak to prostě je....akorát ještě zpevnit po porodu to ochablé břicho a razím do ulic
Jo a jinak jsi posel dobrých zpráv - já kojím mezi 8 a 9 večer a pak až v 6 ráno, tak to bych si mohla dát aspoň kapku burčáku, že? Z. mi tu s ním už týden dělá chutě a já zatím statečně odolávám, ale kroutí mě to, kroutí...tááák bych si dalaa asi si teda večer dám sklínku.... |
Sengam | 24288 |
Re: Hezký páteční večer4.10.2008 15:19:07
Agatho jojo,on je prvního a vaše malá o dva dny později
Svatba pod širým nebem byla superSice jsem byla 14dní po druhém mimoděložku,nic moc psychika, o postavě ani nemluvím,ale užili jsme si to Vy jste taky krááásnííí)) Meegy nám v porodnici říkali, že kafe nevadí, že nepřechází do mlíka.Paradox tu tuším psala, že v knížce bylo,že se do mlíka přenáší. O alkoholu nám tam jasně řekli, že ne.Až když se kojí třeba jen večer a pak ráno,tak se může večer dát, že ráno už tam ty dvě-tři deci nebudou.Ale to ještě zatím není tvůj případ.To jááá už si vínko dopřávám a je výbornéPo tom celodenním maratonu si zasednout s Rulandou šedou,wooow.-) Ale kojení je určitě lepší a vzdala bych se všeho,kdybych mohla kojit jako ty naplno.Tak si to užívej,chlastat budeš pak až do smrti |
agatha2 | 74661 |
rektální rourka4.10.2008 15:19:07
holky, našla jsem to - je to pod dětičkami - kakání a čůrání a tam je téma "návyk na rektální rourku"
|
agatha2 | 74661 |
Re: Hezký páteční večer4.10.2008 15:12:38
Meggy,
závidím hubnutí při kojení, malé nevadí zatím nic, co většinou vadí, takže se tady zatím moc nehubne...ale tak deset kilo zůstalo v porodce, domů jsem si dotáhla už jen pět a teď mi zůstaly ještě dvě, ale těch se ne a ne zbavit...zatím... Jinak ad rourka - nevím, nemám zkušenosti, nepotřebujeme ji, ale tak cca před 14 dny jsem tady zaregistrovala diskuzi na toto téma, tak kdo potřebuje nějaké info, ať mrkne....určitě to tu někde ještě bude, tuším, že to bylo pod dětskou kolikou, ale nejsem si jistá... |
Staronová.luc | 34895 |
Re: Hezký páteční večer4.10.2008 15:11:03
Nedám , občas se napiju piva, tak půl skleničky, když si P. otevře k obědu. Kafe, na kterým jsem závislá, jsem měla 2x co je Vojík na světě. Je fakt, že kafe mu zle neudělalo a spal normálně, takže to si občas neodepřu.
|
agatha2 | 74661 |
Re: Hezký páteční večer4.10.2008 15:09:22
Deno, díky, už jsem jukla....jste krásná rodinka....a ta svatba pod "širým nebem"...fakt bomba!!!!A Matyáš je šikovný, tak yuž krásně reaguje na hrazdičku jako naše malá - ale oni jsou vlastně prakticky stejně staří, že? Pokud se nepletu, tak Matyáš je 1. a naše Alex 3....
|
Sengam | 24288 |
Re: Hezký páteční večer4.10.2008 15:07:54
Meegy a vínko si nedáš?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.