| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 50077  [Dalších 49987 >>]
balka+Marťa10/06+Marek08/08 41742

Re: Ahoj

4.10.2008 21:22:56
Wall když je mimi v růstovém spurtu tak jde do výšky a ne do váhy, navíc 150 g pořád ještě je v normě, i když na dolní hranici. Kromě toho u takových dítek jak říká moje dr. nemá cenu převažovat po týdnu, protože stačí když předtím bylo čerstvě najezené a teď není a hned je tu rozdíl 100 g. Ale říkám, vím jak ti je - vždyť já si tenkrát i kojeneckou váhu půjčila a pořád ji vážila a sledovala. Stejně jsem s tím nic neudělala, co taky, když dokrm nechtěla, ale stresy to byly pořádné. A stolička nevadí že je tekutá to my máme taky, ne moc hustou. Neměla by být vysloveně vodová jak je průjem, to vy máte? Zelená nevadí. Hladová stolička je prý hnědá a zapáchá.
wall123+Jiřík8/08 73574

4.10.2008 21:22:15
Potničky to nejsou. Červené fleky s pupínkama. Právě že to vypadá jako atop. ~;(( Když se to nezlepší, tak v pondělí naklušem k mudře. Ale za opláchnutí v heřmánku nic nedám. ~;)

4.10.2008 21:18:55
Holky ten ocet dáváte do posledního máchání místo aviváže? A není pak cítit? On myslím zneutralizuje ty zbytky prášku že jo?
Taky tu máme burčák a manža si dává - já ho tak miluju! Ale varovala mě kamarádka - když kojila tak si dala a prý horší noc dlouho nezažila! Tak se bojím. Zítra dejte vědět jak to dopadlo:-)
wall123+Jiřík8/08 73574

4.10.2008 21:18:37
Balko, já vím, že všechno, co jsi napsala, ale stejně když se pak něco objeví, tak plaším. Za týden přibral 150gr, ale zas o cm vyrostl. Jde do délky, tak šidí váhu. Přijde mi, že kadí nestrávené mléko a má stolici vodovou. Barva je Ok, ale konzistence průjmovitá. A s tou vyrážkou holt uvidíme. Ale ty zádíčka má ošklivá. K ránu se budí na zádech a jakoby vrčí. Já myslela, že ho bolí bříško a ono ho to asi svědí, když se zpotí.
ver 77409

4.10.2008 21:15:55
Pekny vecer,

tak prdiky a trapeni bricha jsou tu opet. Tentokrat diky tem ANB, ktere beru. Maly ma fakt zelenou stolici a k tomu i dost vodnatou - chudacek. Tak snad pristi tyden to bude dobry. Vydrzet jeste 5 dni. Nastesti v satku se uklidni a spokojene si odpociva nebo spi.

K vyrazce - Tonik mel taky neco. nevedela jsem, jestli je to reakce na prasek-Lovela. Tak peru v Batoleti a nic. Bylo to v obdobi, kdy mel potnicky, ale me to prislo jiny.
Potirala jsem mu to hermankovym cajem a krasne to zmizlo. Ted je zase hladky k sezrani.
Avivaz nepouzivam, ale ocet jo a je to super.

Lari - at to s praci dobre dopadne. Je to fakt neprijemny, takove nejistoty. Drzim palce.

Tak se jde koupat.
jitulda08 83642

4.10.2008 21:14:28
Hezký večer. My jsme dnes byly na vinobraní na hradě,no neodolala jsem a trochu jsem si cucla burčáku mnam.Jinak počasí se dnes povedlo .

4.10.2008 21:06:52
Meegy o tom návyku jsem taky četla, ale myslím že je to nesmysl. Malou jsme rourkovali pořád protože pořád řvala, a samozřejmě se vykadila i bez ní. Malej taky, toho rourkuju jen večer a přes den si vesele kadí sám. Večer mi zatlačí do rourky a hovínka se vyderou ven rourka nerourka. To jsou jen takové doktorské varování, možná se někdy nějaké děcko takové vyskytlo a hned z toho dělají poprask. Teda to si myslím já.
Wall ekzémek má skoro každý maloch, neboj:-) a kadění je individuální, může toho zpracovat víc z mlíčka, vlastně by to mělo být dobře když kaká míň. Nám říkali v porodce že jestli má dostatek mléka poznáme podle počuraných plín, ne podle stoličky. A co se týče přibírání - jak málo ti přibral?
Martinka od 6. týdne přibírala jen 100 g týdně, dr. chtěla abych dokrmovala ale ona prostě UM nikdy do pusy nevzala - dodnes. Takže dokrm se nekonal, od půl roku bojkotovala i jídlo, v roce najednou změna a z největšího hubeňoura z vrstevníků má postavičku akorát a s váhou předčí i některé kluky. Ony se ty děcka časem tak nějak samy srovnají. Ale chápu jak ti je, taky jsem to brala dost tragicky a pořád nad tím přemýšlela, převažovala, sledovala....s prvním dítětem to tak bývá. Netrap se, ono se to časem stejně nějak poddá a dobrý to bude:-)
Larinka+3svišti 55666

Re: Hezký páteční večer

4.10.2008 20:02:21
a když jste to tu tak hezky tapetovali,tak se přidám.:-)

matýsek zachycen při blinkání~k~

takhle dokaze pokrtit mamku:-)

a takhle vsechno kolem

a tohle je dnesni ulovek-jak jsem psala,že se mu nechce pást,tak dneska se předvedl:-)

Paradox 15600

Hezký páteční večer

4.10.2008 18:32:09
Tak já jsem dočetla a ještě než půjdeme koupat, tak zareaguji.:-)
Larinko, moc a moc držím palce, ať se všechno v dobré obrátí a hlavně ať vám to rodinné stmelení vydrží navěky.R^

Deni, kočárek pochopitelně nikam netahám. Bydlíme v 1.patře, ale výtah máme až do garáže. Teď už se snad ani baráky bez výtahu nestaví, nebo o tom aspoň nevím...:-)

Evi, já jsem narozená 8.6. Docela typický Blíženec. Učím se se sebou žít, i když je to někdy hodně těžké.~k~ A mm má na tohle taky už okřídlené rčení "fakt se s Tebou nenudím". Taky vylétávám v nepravidelných intervalech jako čertík z krabičky.

A k té stravě při kojení-já jím téměř všechno, i čerstvé pečivo, malá kromě toho jediného bolení žádné trable nemá, piju i bublinkovou vodu.~g~Jen jsem vynechala luštěniny a zelí. Meegy, o tom kofeinu přecházejícím do mléka jsem četla v knížce specializované na výživu při kojení, ale nějak moc tam s kofeinem nehrozili, spíš jen upozornili na to, že by se neměly konzumovat potraviny s vysokým obsahem kofeinu.
Larinka+3svišti 55666

Re: Hezký páteční večer

4.10.2008 18:27:01
jj,on má sice na dobu neurčitou,ale už tam zbyli jen tihle......právě se bude rozhodovat mezi těma,co už jsou na neurčitou,protože ostatní už jsou venku~;((........MM snad o práci nepřijde-přeci jenom mistr když mu zavolá,tak jede makat,když nejde mašina,tak mu volá,jestli by mohl přijet a zprovoznit to (a to aŤ jsme kde jsme),tak snad tohle zohlední......a MM je naštěstí z těch,co se neválí doma a makají.......ostatně kdyby nemakal jak mourovatej,tak nemáme tak super bydlení.Relativně se máme fajn,i když mohlo by být líp,ale právě může být i hůř.Uvidíme v pondělí

Agatho,když jsem to četla,tvůj příspěvek,tak mi to vehnalo slzy do očí.....jsem teď nějaká citlivější~;((

Tak strašně ráda bych se taky přičinila a přispěla nějakou kačkou do toho rodinnýho rozpočtu,jenomže když kojím,tak to moc nejde.

Malej má zase svoji ukňouranou hodinku,tak chvilkama chovám a on brečí (teda spíš řve a řve),takže půjdem za chvíli koupat a uspávat.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 50077  [Dalších 49987 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.