| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 9208  [Dalších 9168 >>]
Siky,Klara 6/08,David 2/10 70577
27.10.2011 21:54:39
ahoj holky...tak zase jednou nakouknu...nočníčky závidíme...dáda nočník bojkotuje... říká že čůrat nene a za pár minut to hodí do kalhot to samé s kákáním... on chce plenku...sám si ji donese když už je počůraný a řekne mami pšebal...krásně mluví... ale je hrozně tvrdohlaví takže ani ten nočník zatím neřeším....klárinka to zvládala vše líp...ale je to ženská...chlapy jsou práý pomalejší...
už jsme měsíc v kuse nemocní a měsíc jsme nevylezly za baráku...první obě děti chytlé průdošku a pak střevní chřipka... já to chytla vše naráz a ted se z toho nemůžu vyhrabat...dáda pořád teploty a taky průdušky...naštěstí malá a manža už jsou ok a můžou chodit ven...
Morry... ono to asi potřebovalo ven... akdyž máš od tchýně klid to je zase dobré ne? Mě už nebaví vycházet s každým dobře... takže já se pro změnu pohádala se švagrovou...ignorovala jsem jejího pejska dkyž po mě skákal a já se bála že mi roztrhá nové pracovní silonky.. stály mě 150 kč...a ona se na mě obékla že mi ruka neupadne když toho psa pohladím... a já se zase na ni naštvala že já zase nenutím ji aby měla ráda naše děti...taky je nikdy nepohladí... nikdy si knim nesedne a nemluví s nima.. jako by ani nebyly její krev...a je po kamarádství..a vůbec mě to nemrzí :-)~2~
Renča, Erča04/08 a Verča02/10 86959
25.10.2011 15:06:16
ahoj holky,

Anicol, jsem ráda že si nakoukla a je fajn že už je o trochu lépe, snad Ti Táďa bude dělat jen samou radost:-). Prdíkové dítoko byla taky Verunka a díky tomu má rozházené spaní a taky šíleně trpí u každého zoubku, ale každé dítko má holt něco, snad to brzo přejde a bude dobře :-).

Membri pěkná váha, Verča má 8,2kg a 78cm :-)

Hani tak to je super že do vánoc budete mít zařízený obýváček, nás čeká v létě pokojíček :-), už teď se těším, jen doufám že budou korunky :-).

Morry, jasně že si Tě pamatujeme:-). Tady je odkaz na deníček http://rodina.cz/scripts/album/album.asp?f_id=14916 . Taky by mě to mrzelo s tím jménem, já když uvažovala o jménu tak jsem taky nedávala co mají sestřenice nebo co chce do budoucna švagrová a ani jméno zesnulého brášky, tak mi to nepříjde moc pěkné, když je tolik pěkných jmen ... a jak se máte jinak?

My a nočník to nejde do kupy. Ta starší se mi začala počůrávat ve školce (přitom je od 2 a chlup bez plin), tak teď mám starostí s ní, tak tomu nechávám volný průběh. Ona příjde že kaká, tak ji nechám a pak přebalím, když jsem zkoušela na nočník tak to zadržela a vykakala se za půl hodiny do plinky, takže u nás nočník tabu.

Jinak na to že Veri chodí teprve měsíc, tak začala rovnou lítat a skákat, tak asi to fakt bylo jen v hlavičce a bála se, teď je to drak a nohách je pořád:-).

Mějte se krásně, jsem ráda že to tu zase více žije, papa

morry 53191
25.10.2011 13:47:08
Anicol,vůbec nevím,co se stalo,deníček jsem nenašla,abych se dočetla a asi o tom psát nechceš,tak se drž.
morry 53191
25.10.2011 13:44:38
Ahojky holky,
nevím jestli si mě ještě pamatujete,moc sem užn nechodím jsem spíše na FB,nějak toho času je málo.Otevřelo se u nás na vesnici mateřské centrum,tak jsem se do toho dala také,takže dost přípravy pro dětičky i maminy,snažíme se mít pestrý program,zatím se daří,tak uvidíme.Adri je báječná,vše suprově dohnala,jen nočník je pro nás horor,sedne si na něj,ví,že se tam dělá ee,ale ona se šprajcne sleze z něj a vyčůrá se do kalhot,nevím jestli to ještě nechápe,nebo zkouší mé nervy~:(
No a taky jsem byla psychicky na dně,švagrové= se narodily dvojčátka holčičky a ona dala jedné jméno Adélka,což mě dost dostalo.Myslela jsem,že bude ohleduplnější,když ví,že nám zemřela,ale bohužel,takže tchýně se mno nemluví,páč jsem si dovolila říci svůj názor,že mě to moc zaboleloa že mohli brát trochu ohled,ale byla jsem ta špatná já,takže mám klid,neleze mi sem a jsem ráda.Holt nervy povolily a já to ze sebe musela vše dostat.
Tak zase běžím a zase nakouknu
krupice. 33843
24.10.2011 23:27:10
Ahoj všem!

Anicol, zdravím, jsem ráda, že je líp!~6~

Jollajdo, máš krásnou holčičku!

Akpilif, co že se to šprtáš?~t~

Koukám, že už je tady pár dítek bez plen. My máme dneska první úspěch. Poslední dobou mi Patrik oznamuje, že udělal "ee", takže jsem si řekla, že to začneme zkoušet na nočník. Ráno byl ještě suchý, posadila jsem ho a za chvíli se vyčůral! Pak jsem mu dala plenu a opět hlásal "ee", ale bobeček už byl v plence. Ještě jednou jsem to chytla po odpoledním spaní, taky se vyčůral a malý bobeček byl! Mám z toho radost, protože Danielka ještě ve 2 letech skoro nic a až ve 2 a čtvrt jsem jí naučilajá . Nechala jsem jí doma běhat bez plen v teplácích. Za 3 dny si začala uvědomovat, co dělá a začala si říkat. Během týdne jsme byly bez plen. Tak jsem myslela, že to začneme ve 2 letech praktikovat i s Patrikem a on začal sám dřív. Je to holt estét, nechce v tom pokaděným ani počůraným být. ~t~
Jinak my jsme v další fázi zařizování bytu, kde bydlíme už přes 2 roky. Dlouho se nic nedělo, nebyly peníze a nemohli jsme se dohodnout. Teď konečně se nám vyrábí nábytek do obýváku a dnes jsme si vybrali i tapetu. Měli jsme doma párkrát půjčené katalogy, byl to horor. Ale už to máme zkrku. Na Vánoce už to tady bude zabydlený, strašně se těším!
Taky pořád lítám a sháním nějaké zimní oblečení pro děti, nebere to konce! Nesnáším chodit s Patrikem do obchodu. Vůbec nevydrží v kočárku, pořád mi utíká, já ho honím aby se mi neztratil. 100x zvednu zmítajících se 12 kilo, odnesu a přikurtuju do kočárku, ale za minutu mu chci zkusit svetr nebo bundu, takže ho zase sundavám a následně honím po krámu. ~8~
membri 38209
20.10.2011 9:22:40
Anicol tak s tema prdikama moc nezavidim.. ja jsem to nezazila.. Jedina dva dny v porodnici, nic jineho... JA jsem Anicku kojila plne az do 8 mesicu, a pak jsem zacala s prikrmama :-)

jinak my mame ve 20 mesicich 10,7 kg a 86 cm ~t~~t~
Anicol 108690
19.10.2011 22:29:09
Ahoj holky,

teď mám nějaké lítostivé období, ale to je normální. Máme se celkem dobře. To nejhorší je asi za námi. Táďa už není tak tiché mimi. Usne jedine u mě, s tátou nikdy. Leze po 4, staví se ne kolínka a už chybí jen trochu a vypadá, že si stoupne, prostě šikulka. Vladánek sice touto dobou obcházel už nábytek, ale vůbec mi nevadí, že ho mrňous nepředběhl. I tak se událo hodně změn, Táďa začal být tak podobnej Vladánkovi, že si až říkám, který nám odešel. Poslední dobou i hodně pláče, až bývám vystrašená. Ale jsou to jen prdíky, máme potvrzeno z nemocnice. Ale má jich fakt hodně, zatím tak zaplynované dítko neviděli. Holky ten Táďula je teda váha. Má 8,5 kg a 70cm, pěkně se pronese. A to těm příkrmům moc nedá, všechno je z kojení ~a~

Jinak gratulace ke prvním krůřkům ~R^

Lea je krásný mimčo. Ať prospívá a jste spokojené obě~x~
akpilif 99435
18.10.2011 11:53:17
jÉÉÉ, TAK TO JSEM RÁDA, ŽE JSEM SE NESPLETLA~:-Dje to sluníčko usměvavé...no a fakt to leí..děckka už budou mít za chvíli dva roky~:-Dno a vánoce...něco mám, ale jsme šíleně velká rodina, takže už nervačím~t~tak se mějte stále dobře a zase se ukaž~:-D
Jollajda+ Lea 98439
18.10.2011 8:05:38
akpilif, trefa! a to i do jmen. To jsi mě fakt překvapila:-) Dávala jsem pár fotek do deníčku na květen 2011,tak jsem si říkala, že se ukážu i tady. Máme se dobře, Lea je zlatíčko a moc šikovná. Včera jsme byli na půlroční prohlídce a má 63cm a 6600g,takže sice prcek, ale to ničemu nevadí. Krásně se staví na kolínka a péruje a já si jen říkám,jak ten čas šíleně letí.

A jak se máte,vy? Už se chystáte na Vánoce? Já nemám ještě ani jeden dárek~f~
akpilif 99435
17.10.2011 18:23:00
ale asi néééé, ta by se nám ukázasla jménem..to bude nějaká těžká hádanka, tak šup já chci rozluštění~:-D~:-D
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 9208  [Dalších 9168 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.