| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 22350  [Dalších 22310 >>]
Katka+3 kluci 79533
28.12.2013 23:44:06
Ahojte po vánocích.
Tak jste se všichni měli? K nám málem nepřišel Ježíšek!...ti dva staršáci naši dostali k večeru takovýho rapla, že se hroutil nejen tatínek a maminka, ale i babička. No už jsem pomalu plánovala, že budou mít dárečky pod stromkem až 25. Ale naštěstí pak pobrali kapku rozumu, usmířili se a rozbalovací mánie mohla začít :-)
No holky, náš Táda teda furt moc nemluví, sice hodně opakuje slovíčka, naučil se kdekají kec od kluků (i takový, za který nejsem vůbec ráda), ale furt to není to co kdysi Maty. Ale nehrotím to, jde vidět, že každé naše dítko je fakt jiné. Matyášek už ve 2letech a čtvrt odříkal pohádku o koblížkovi, naopak Táda je dost jako Davča, ve 2a půl letech nějaké věty ano, ale spíš slovíčkaření. Takže na nějaké perličky teprve čekám, ale ti starší kdysi taky měli a ještě občas mají, říkám si dnes, škoda, že jsem si to nepsala. Ale co drahé polovičce zůstalo v paměti, když jsem jednou takhle lezla z vany a tehdy 2letý Davídek na mě upřeně kouká, ukáže prstíkem do mého rozkroku a řekne "pavouk". Ehm, tak si ze mě manžílek od té doby utahuje ~f~

Maw, sím tě, ty jako spíš normálně 4hodiny denně? A to jako ještě normálně funguješ? By mě asi švihlo. Já jak nemám těch cca 7-8hodin, tak nejsem ok. Teda fuuj, vstávat ve 4 ráno. To tě jako budí malej? Nebo jsi taková čiperka ty sama?

No jinak přeju všem pěknýho Silvestra a do nového roku jen to nej! :-)
Lei 37503
19.12.2013 9:32:23
Držím, Evi!

AsiD, no, přesně, přes den sranda a pak si sotva vzpomenu, abych to řekla večer O.
Evikno+Valerinka 110426
17.12.2013 21:55:41
Ahojík vespolek,dneska jsem měla telefonát ze zaměstnání a od 1.2 nastupuji zpět do české spořitelny.Největší problé je, že nemám pro Valču školku ani jeste.Zítra mě čeká x telefonátů tak držte palečky.
AsiD 110366
15.12.2013 13:39:45
Nepíšu, ale asi bych měla... V poslední době jsme zažili několik hodně komických chvilek a vidíš v tuhle chvíli už si nevzpomenu kvůli čemu to bylo~;)

Lei 37503
12.12.2013 9:17:27
Z jiného soudku, rodiče mluvných batolat, píšete si jejich výroky? Někdy je to fakt sranda, hlavně to, jak si vše pamatují a pak to vytáhnou...včera tu byli O rodiče, M se koupala s tatínkem a pak že ještě musí dolů dát babičce dobrou noc, vlítla dolů, řekla "dobou" a zase pelášila nahoru a O říká, to bylo rychlý, M, a ona "no, to byl teda švuňk" ~t~ (říká moje maminka).
maw 84192
10.12.2013 6:11:43
A jinak se mám výborně, spát chodík k půlnoci, vstávam po 4. ranní, takže v 8 ráno mám obvykle napečeno, vytřeno a tak. Problém je třeba včera, chleba, štrůdly, řezy, cukroví... A dneska? Je tu teda těsto na cukroví, to je všechno. Tak nevím, jestli se mám dělat s malejma cukrovíčkama, když dítě zbouchne plech.
maw 84192
10.12.2013 6:09:27
;-)
Já na Tebe/vás taky.
Podědili jsme - po chlapečkách - jakés zimní botky, ale ač mají na sobě krásné B, tak mi přijdou spíše jako dívčí kozačky, vel. 26 bude mít M tak na příští sezonu?

Včera jsem dělala hraběnčiny řezy, a byly - bohužel už byly - naprosto mňamózní, a to mám nadstandardně větší plech. Asi ty zbylé bílky navíc co jsem našlehala... Pekla jsem je několikrát, stejně, ale delikátní až ty včerejší. Možná taky jiný jabka - jako jiná vlhkost, tuhost a tak..

Co je ŠŽ?
Lei 37503
9.12.2013 20:42:22
Nazdárek maw, často si říkám, jak se máš, teto Kostějová ~;).

Já jsem teda poslední dobou diskutér naprd, ale klidně budu nakukovat jinam. Dáma nebo ŠŽ?
maw 84192
9.12.2013 8:39:06
Zdravíme!
Ať Lei netapetuje sama...

Já se teda do deníčku věčně nemůžu dostat... A jak se i nám tu stalo, že se něco někde zveřejnilo a zjistily jsme to náhodou... Co přesunout se někam na nějakou uzavřenou diskusi, ať si to tu nečte úplně každej?
Lei 37503
8.12.2013 20:02:24
...tapetace, jen mě napadlo, jestli to nechceš spíš zkopčit a dát třeba do deníčku, pokud bys o tom chtěla s námi víc diskutovat, Ty uvádíš vaše nacionále dost často a lehce vás lze identifikovat, neumím si pžedstavit, že by O zjistil, že o něm píšu takto veřejně takové detaily. Aby se to neobrátilo proti Tobě. (I když některým by naopak pomohlo, kdyby si přečetli černé na bílém, co ve vztahu skřípe.) Jen můj názor, ale já jsem trochu paranoidní ~f~.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 22350  [Dalších 22310 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.