Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Sněženka+T§T | 61400 |
7.6.2011 19:52:47
Nency, klidně to mohly pohyby být.. navíc, jestli jsi štíhlá a bříško nemáš.. já je tedy cítila později, ale moje kolegyně z práce taky věděla, že jsou to pohyby a byla myslím kolem 15-16.týdne
|
nency+ježeček | 109605 |
7.6.2011 19:51:22
Samiko, mi to taky ještě příjde divné mluvit na bříško (zvlášť), když skoro žádné ještě nemám.....
ale co se mi dnes holky stalo....měla jsem takhle ruce na břiše a přišlo takové šimrání, takové bublinky...byla jsem si jistá, že to je mimi, jenže na pohyby je ještě brzo, takže to byly nejspíš střeva... |
Sněženka+T§T | 61400 |
7.6.2011 19:51:14
Girili neboj, těmi vlnami štěstí se ještě zaplavíš až až (i bez hlasité komunikace a zpívání )
|
Girili | 117849 |
7.6.2011 19:49:59
samiko, proto jsem mu taky chtela radsi zpivat, abych si nepripadala jak tak velky idiot.
S tim souznenim... Ja tyhle mimosmyslove veci moc intenzivne necitim, kdovi, jak hormonalne pracuju, i toho zatroleneho tehotenskeho proteinu mam malo, tak jsem si rikala alespon trochu aktivne na te komunikaci popracuju, kdyz se o tom vsude tak pise, jak je to dulezite a ma nas to zaplavovat vlnama stesti... |
Sněženka+T§T | 61400 |
7.6.2011 19:48:38
Nency, pořád koukám na to Tvé číslo 15 , Ty se máš No stačil by mi pro začátek už alespoň čtvrtek odpoledne, kdy budu mít po tom screeningu (ať vím, na čem jsem)...
|
Sněženka+T§T | 61400 |
7.6.2011 19:47:31
Samiko, já to mám taky tak
|
nency+ježeček | 109605 |
7.6.2011 19:47:30
Girili....zrovna jsem chtěla napsat, ať mu, nebo ji pouštíš vážnou hudbu.
Přítel by mimi mohl slyšet jedině fonendoskopem, nebo jsou takový blbosti (sluchátka, prodávají to na netu, ale nevím, jak se to jmenuje) na poslouchání . |
Sněženka+T§T | 61400 |
7.6.2011 19:46:46
Girili, to si stejně asi nenakážeš Jsou ženské, které opravdu na miminko v bříšku mluví už od začátku, jiné s ním v té době nekomunikují (hlasově) vůbec a určitě to neznamená, že bys pak byla nějaká špatná maminka nebo byste si nerozuměly To mimčo Tě vnímá stejně a nemusíš mluvit přímo na něj (Tvůj hlas zná i tak :o)). Já tedy nikdy taky nijak zvlášť takhle nahlas nekomunikovala.. možná pak později, když jsem věděla, že to je chlapeček a byl větší, tak už to bylo takové konkrétnější.. ale nahlas jsem na něj nikdy moc nemluvila :o) Jo akorát jsme mu pak domlouvali ke konci, když byl pořád otočený, složený s nožičkama podél těla a s patami na ouškách, hlavou mi tlačil na žaludek To jsme zkusili snad všechno (chtěla jsem normální porod a on se ne a ne otočit). Kdyby mě někdo sledoval, asi by se nasmál.. byli různé "cviky" na otočení, lezla jsem tu jako kočka, dělala kočičí hřbety , večer jsme na břicho svítili baterkou /to nám poradila jedna maminka, která tak otočila svojí dceru/... atd. a nic.. prostě se Tom rozhodnul, že na svět přijde jinak a bylo
|
Samika | 28149 |
7.6.2011 19:44:35
Girili, já si ani nedovedu představit, že nahlas mluvím na své břicho, mluvím s ním max. v duchu, je to souznění, ne Tvůj hlas pozná, protože vždycky když mluvíš, je u toho.
|
Girili | 117849 |
7.6.2011 19:42:33
Snezenko, to je fakt. Proste musi byt ta spravna nalada a v te jsem zjevne nebyla.
Svagrova mi zas psala, ze mu mam poustet Mozarta, ze neteri se to libilo. A ja tu jako na potvoru mam jenom Vivaldiho a Cajkovskeho. Jo a Jablkon. Ty mam rada, maji napadite texty. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.