Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ivuljenka | 98698 |
10.2.2013 22:13:58
Ahojte,
tak naše malá beruška bude na světě za 5 hodin Touto dobou jsme intezivně pracovali na jejím vystrnadění z maminčina lůna což se povedlo. Je to krásná vzpomínka. U nás také vede vkládání do domečku a pak také nasazování vršků na mastičku, vršku na lahvičku apod. U nás se teda stále neleze, ale po svým způsobu se dostane kam potřebuje, ale dnes su začala vstávat na kolínka a pouštět se opory,tak to vypadá,že se za chvíli postaví. Lezení prostě přeskočila a hotovo. Pusinka jí taky jede - ukazuje na světla a volá BIK BIK tedy blik blik, tak pořád rozsvěcujeme a zhasínáme. Fascinují ji ségřiny brýle takže dnes poprve zahulákala BRYLE. Když chce někam tak řekne DEM |
pearl | 110594 |
7.2.2013 21:49:40
nancy,
tak takhle dobrý není, aby dával správné tvary. jenom má prostě hromádku drobností, které se do těch otvorů vejdou a vhazuje je dovnitř. Celkem se nevzteká, ale už nás pěkně komanduje. Aktuálně, pokud něco chce, říká "DÁM" (papouškuje po mě, že mu to dám) a pak si ukazuje, kam ho máme odnést "TAM" je to s nima legrace. |
nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
7.2.2013 14:24:50
Renčo, to je hrůza, chudák malá....určitě se tady ukaž , snad už to máte za sebou
Pearl to je šikulka...nás čekají narozeniny příští týden , budeme dělat takovou malou oslavičku pro pár dětí a rodičů. Jak píšeš vhazování předmětů do domečku, tak to u nás teď taky vede, najde ten správný tvar a šupne to tam, slovíček má zatím pět, začali jsme se znakováním. Sama taky nechodí jen popoběhne mezi nábytkem, udělá pár krůčků od někud někam. ale co teda je boj je jídlo...chce se krmit sama a nedej bože ji nakrmit, rveme se o lžičku, hrozný ...máme zachlístané zdi od jídla..jako ona se docela pěkně nakrmí,ale když už nechce tak začne házet misky po zdi..a já ten konec jídla ne vždy časově vychytám...potfůrka a teda nevím jestli je to možné, ale mám pocit, že u ní začalo období vzdoru, neskutečně se vzteká, mlátí hlavou o zeď kvůli každé blbosti ...u Filipa si to pamatuju o půl roku pozdějc, na tohle jsem se fakt netěšila |
*Renata* | 32782 |
6.2.2013 11:11:55
Máme za sebou čtyři operace, snad už poslední. Až přijdeme, napíšu víc, nemám ted nějak sílu.
|
pearl | 110594 |
5.2.2013 22:38:14
Ahoj,
tak si sem jdu zavzpomínat, přesně před rokem jsem touhle dobou držela v náručí 3hodinové miminko) je neuvěřitelné, jak to rychle letí. Zatím se nepustil nábytku, ačkoli kolem lítá jako drak. Umí spoustu slovíček, ukazuje si v knížkách, naučil se vhazovat věci do plastového domečku dírou ve střeše, dneska mi poprvé přinesl na požádání věc z druhé strany místnosti, je to šikula. Až na to spaní v noci pomalu po hodině vzhůru, přes den v lepší dny 1x hodina, v horší dny 1-2x 20 minut... ALe to zvládnem!! |
Hugo z hor | 22723 |
30.1.2013 13:23:04
Taktéž zdravím po dlouhé době. My jsme na tom naštěstí dobře - žádné nemoce, úrazy atd. jen prostě nestíhám - děti, moje babička, babička o kterou se starám, barák, zahrada atd, bolavá ruka, ....
Za pár dní je únor, tak jsem všem našim děťátkám chtěla popřát k narozeninám hlavně to zdraví, hodné sourozence a milující rodiče. Mějte se krásně a přeji hodně zdraví |
CoMoDor+2 | 98985 |
29.1.2013 11:55:45
Po dlouhé době zdravím
byla jsem na operaci s kotníkem mám ho po zlomenině a už jsem potřebovala vyndat dlahy a šrouby. Tak vás jdu pozdravit a koukám co to tu! Renčo tak se držte! No hlavně, že se ví už o co jde a určitě bude brzo dobře Efko a vám přeji a´t už jste v pohodě taky jsi si užila! |
Ivuljenka | 98698 |
28.1.2013 21:47:15
Reni to je mi líto? A jaké měl příznaky? Hlavně ať mu pomůžou a je vše dobré!
My máme po zápise se starší. A ta malá prdelka asi fakt nikdy nepoleze, zato si ale bezproblémů sedne Tak já nevím. Myslím,že lezení přeskočí a rovnou se postaví |
*Renata* | 32782 |
27.1.2013 19:21:00
po operaci určitě, ale tred jsemse dizvěděla, že se bude muset asi operace odložit malej má plnou pusu aftů, tak se jich ootřebuje nejdřív zbavit. ráno mi řeknou, co dál
|
Efka-Luca02/2009+Maty02/2012 | 98504 |
27.1.2013 17:53:14
A půjde malý na jipku?Držim palečky at to dobře dopadne.Dej pak vědět.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.