Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
CoMoDor+2 | 98985 |
1.1.2013 19:27:00
Zdravím vás do roku 2013!
přeji všem pohodový rok plný lásky a pohody a hlavně zdraví! A to ostatní se už nějak dostaví |
nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
31.12.2012 23:20:18
holky chci vám popřát do nového roku hodně zdraví, lásky a pohody s dětičkama. Ať nás v tom příští roce čeká co nejvíce krásných a radostných chvil
|
Archciba | 61187 |
31.12.2012 5:22:15
Ahoj, Vánoce asi všude stejné Tom byl celkem zaražený. Vůbec nějak nechápal - koukal na nás jestli jsme se nezbláznili . Potřeboval by aby mu tam ty dárečky chvilku leželi, ale ty starší se na ně vrhli jak piraně na prst
Teď má chudinka angínu Naštěstí už zabrali atb, tak už je lepší. Taky bojujem se spaním. U nás se sice vztávání na mlíko nekoná (ráno, večer a občas přes den si jen trošinku cucne), ale chodí spát okolo půl 9 a budí se po 4 ráno Přes den spí buď jednou 2 hoďky nebo 2x po hoďce A to nepiju žádný kafe ani nic jinýho.... Nejvíc mi vadí to "ponocování". Nemám chvilku klidu pro sebe, protože jdu spát vlastně s ním, abych aspoň něco naspala. Noc většinou prospí celou, nebo se probudí jednou. To si ho vemu k sobě a hned zas spí Tomáš teď udělal velký pokroky. Už to vůbec není miminko Hodně začal ukazovat a "povídat" (neco mezi broukáním a mluvením - nejsou to slova, ale už to má různou intonaci). Chození ho nebaví i když už umí jen za jednu ručičku. Radši stále leze. Aspoň si pořádně posílí zádový svaly A Šimonek od Ješty už má 1. narozeniny. Vše nej... |
Ivuljenka | 98698 |
30.12.2012 22:02:25
ahoj,
tak u nás balící papír nefrčel,ale z prskavek byla paf! Nejlepší hračka je plastový mobil, co hrozně decentně hraje melodie, bliká a mění se mu obrázek. Blbůstka za 140 Kč,ale tolik zábavy nadělá! |
pearl | 110594 |
29.12.2012 21:37:02
Ahoj,
tak koukám, všude stejné. Vánoce hektické, u nás navíc ještě narychlo zakázky, které museli klienti mít do konce roku. Dárky klasika - papír byl nejlepší, toho obsahu si malej ani moc nevšiml A v noci se taky pořád budí. Kojím teda, přes den tak 4x a v noci jak si řekne. Ale mám ho v posteli, tak se jen přisaje a pije v polospánku, mě to ani moc neruší. Ale poslední dva týdny bojujem se zoubky. Pořád mu nerostly, až před měsícem jedničky dole a pak zase nic a teď má oteklou celou horní dáseň a všechny čtyři řezáky naráz. Pořád pobrekává, včera měl i horečku. |
Ivuljenka | 98698 |
29.12.2012 21:20:08
Ahoj,
vánoce jak píšete hektické, moc jsem si je neužila, nějak na mě padala jedna depka za druhou. Snad ty příští budou lepší. Bek se mi taky v noci budí, není to tak hrozné,ale kdyby spala celou noc bylo by to rozhodně lepší My spíš bojujeme pořád s tím kaděním. Ale snad se to taky spraví a nebude to trvat věčně. |
29.12.2012 20:41:26
Silvi, tak koukám u vás taky špatné noci..no Lucka se budila co půl hodiny až co dvě hodiny....ale to bylo max...jako hodinky...
|
Silvie+2 | 121149 |
29.12.2012 20:03:07
Ahojky,
Vánoce fajn, trochu hektické, ale jak jinak s miminem. Snad bude příští rok poklidněji. Karolínka se taky nejvíc líbily stužky a škubání papíru Nancy, já jsem taky mrtvá s toho neustálého nočního vstávání a to už nekojím. Prostě se pořád hlásí co 3-4 hodiny na mlíko no ale odstavit nemůžu, aby zas dost přibírala, protože toho ještě přes den tolik nepojí. Jinak zase jsou holky nastydlé, letošní zimu potřetí |
29.12.2012 19:39:37
ahoj holky, vidím, že nikde nikdo, užíváte vánoc.
Jak jste prožily ježíška? Lucka si to v rámci svých miminkovských možností užila, klasika největší zábava balící papír a stužky.. pořád se nám v noci budí na kojení, všichni jsou pak nevyspaní, tak jsme se rozhodli, že jí to utneme, no tak první noc za náma, hrůza děs..prořvala několik hodin a buší vzteky hlavou do postýlky, má úplně fialové čelo. Holky taky se vám tak děti vztekají? Filip tohle začal dělat až kolem roku a půl, švihnul sebou o zem a mlátil hlavou o zem ..Lucka začala v devíti měsících..to se máme na co těšit |
20.12.2012 11:42:01
tak už máme taky po desetiměsíční, Lucinka má 8,7 kg a 73 cm..takže jsem vážila víceméně dobře.
Holky jak jsme měli ten štědrý den už v neděli,tak se nějak nedokážu navnadit ještě na jeden. Ten hlavní máme mít u našich, ale už to asi nebude takové. Příští rok budeme mít jen ten u našich, teď jsme to dělali jen kvůli kuchyňce, co děti dostaly, abychom ji nemuseli převážet Předpokládám, že u vás už jsou přípravy v plném proudu a že finišujete ) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.