| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 6593  [Dalších 6433 >>]
CoMoDor+2 98985
1.1.2013 19:27:00
Zdravím vás do roku 2013!

přeji všem pohodový rok plný lásky a pohody a hlavně zdraví! A to ostatní se už nějak dostaví ~;)~;((
nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 98480
31.12.2012 23:20:18
holky chci vám popřát do nového roku hodně zdraví, lásky a pohody s dětičkama. Ať nás v tom příští roce čeká co nejvíce krásných a radostných chvil~;((
Archciba 61187
31.12.2012 5:22:15
Ahoj, Vánoce asi všude stejné :-) Tom byl celkem zaražený. Vůbec nějak nechápal - koukal na nás jestli jsme se nezbláznili ~t~. Potřeboval by aby mu tam ty dárečky chvilku leželi, ale ty starší se na ně vrhli jak piraně na prst ~t~
Teď má chudinka angínu ~n~ Naštěstí už zabrali atb, tak už je lepší.
Taky bojujem se spaním. U nás se sice vztávání na mlíko nekoná (ráno, večer a občas přes den si jen trošinku cucne), ale chodí spát okolo půl 9 a budí se po 4 ráno ~8~~4~ Přes den spí buď jednou 2 hoďky nebo 2x po hoďce ~e~ A to nepiju žádný kafe ani nic jinýho.... Nejvíc mi vadí to "ponocování". Nemám chvilku klidu pro sebe, protože jdu spát vlastně s ním, abych aspoň něco naspala. Noc většinou prospí celou, nebo se probudí jednou. To si ho vemu k sobě a hned zas spí ~R^
Tomáš teď udělal velký pokroky. Už to vůbec není miminko ~n~~t~ Hodně začal ukazovat a "povídat" (neco mezi broukáním a mluvením - nejsou to slova, ale už to má různou intonaci). Chození ho nebaví i když už umí jen za jednu ručičku. Radši stále leze. Aspoň si pořádně posílí zádový svaly ~:-D

A Šimonek od Ješty už má 1. narozeniny. Vše nej...~x~ ~;((
Ivuljenka 98698
30.12.2012 22:02:25
ahoj,
tak u nás balící papír nefrčel,ale z prskavek byla paf!
Nejlepší hračka je plastový mobil, co hrozně decentně hraje melodie, bliká a mění se mu obrázek. Blbůstka za 140 Kč,ale tolik zábavy nadělá!
pearl 110594
29.12.2012 21:37:02
Ahoj,

tak koukám, všude stejné. Vánoce hektické, u nás navíc ještě narychlo zakázky, které museli klienti mít do konce roku.

Dárky klasika - papír byl nejlepší, toho obsahu si malej ani moc nevšiml:-)

A v noci se taky pořád budí. Kojím teda, přes den tak 4x a v noci jak si řekne. Ale mám ho v posteli, tak se jen přisaje a pije v polospánku, mě to ani moc neruší.

Ale poslední dva týdny bojujem se zoubky. Pořád mu nerostly, až před měsícem jedničky dole a pak zase nic a teď má oteklou celou horní dáseň a všechny čtyři řezáky naráz. Pořád pobrekává, včera měl i horečku.
Ivuljenka 98698
29.12.2012 21:20:08
Ahoj,
vánoce jak píšete hektické, moc jsem si je neužila, nějak na mě padala jedna depka za druhou. Snad ty příští budou lepší.

Bek se mi taky v noci budí, není to tak hrozné,ale kdyby spala celou noc bylo by to rozhodně lepší ~:-D
My spíš bojujeme pořád s tím kaděním. Ale snad se to taky spraví a nebude to trvat věčně.
29.12.2012 20:41:26
Silvi, tak koukám u vás taky špatné noci..no Lucka se budila co půl hodiny až co dvě hodiny....ale to bylo max...jako hodinky...~a~
Silvie+2 121149
29.12.2012 20:03:07
Ahojky,

Vánoce fajn, trochu hektické, ale jak jinak s miminem. Snad bude příští rok poklidněji.

Karolínka se taky nejvíc líbily stužky a škubání papíru ~t~

Nancy, já jsem taky mrtvá s toho neustálého nočního vstávání a to už nekojím. Prostě se pořád hlásí co 3-4 hodiny na mlíko ~a~ no ale odstavit nemůžu, aby zas dost přibírala, protože toho ještě přes den tolik nepojí.

Jinak zase jsou holky nastydlé, letošní zimu potřetí ~8~
29.12.2012 19:39:37
ahoj holky, vidím, že nikde nikdo, užíváte vánoc.

Jak jste prožily ježíška? Lucka si to v rámci svých miminkovských možností užila, klasika největší zábava balící papír a stužky..

pořád se nám v noci budí na kojení, všichni jsou pak nevyspaní, tak jsme se rozhodli, že jí to utneme, no tak první noc za náma, hrůza děs..prořvala několik hodin a buší vzteky hlavou do postýlky, má úplně fialové čelo.
Holky taky se vám tak děti vztekají? Filip tohle začal dělat až kolem roku a půl, švihnul sebou o zem a mlátil hlavou o zem ..Lucka začala v devíti měsících..to se máme na co těšit~8~
20.12.2012 11:42:01
tak už máme taky po desetiměsíční, Lucinka má 8,7 kg a 73 cm..takže jsem vážila víceméně dobře.

Holky jak jsme měli ten štědrý den už v neděli,tak se nějak nedokážu navnadit ještě na jeden. Ten hlavní máme mít u našich, ale už to asi nebude takové. Příští rok budeme mít jen ten u našich, teď jsme to dělali jen kvůli kuchyňce, co děti dostaly, abychom ji nemuseli převážet ~j~

Předpokládám, že u vás už jsou přípravy v plném proudu a že finišujete :-))

[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 6593  [Dalších 6433 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.