Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lefff | 13513 |
12.3.2016 10:29:10
Ahoj holky,
sem už nelezu vůbec, ale stejně si na vás vzpomenu. Jakmile vykouknou první hřejivé paprsky, dala bych ZOO. |
Aefik | 18295 |
6.12.2015 10:43:22
Ahoj,
Jani, tak to máte dneska krásný počasí na ZOO☺Já se bohužel opět nevykopu možná dáme výlet vláčkem a asi pojedeme za babičkou. Ale napadlo mě, že by nebylo špatný zajít zase do divadla před vánoci,vzpomínáte loni? LEFFF,doufám,že už jste zdraví,to zvracení je strašný dceru ty mojí kamarádky dr.teď v pátek kvůli zvracení málem hospitalizovali, naštěstí měla v pořádku astrupa, tak mohli domů,ale lůžko ji drží...takže ja jsem byla už 2x sama bez dr.a celkem jsem byla i užitečna,pokaždé jsem odbavila kolem 20 lidi. A chválím moc malý školáky jak jsou šikovný, taky mě to za 3/4 roku zase ceka Holky,byl u vás Mikuláš a čerti? U nás jo a kluci brečeli,bylo mi jich líto. No naštěstí to nevypadá na nějakou psych.újmu Už pečete? Ja jsem se zatím k tomu nedostala, ale tenhle týden už chci,asi jen linecky a rohlíčky, případně perníčky. Mějte se krásně a nestresujte se A se setkáním kdykoli samozřejme počítám a těším se |
Lefff | 13513 |
3.12.2015 21:48:45
Ahoj holky,
já bych se i bičla, kdyby K. nezačala dneska ve školce zvracet a neprozvracela 8 hodin v kuse (interval cca půl hodiny). Od září máme doma SBčko už podruhé. Modlím se, abych to zase nechytla. Ruce si myjeme, stříkám Sanytol, kde se dá, a stejně to tu je zase. Achjo. Jinak vše dobré, S i A nosí ze školy samé jedničky, mám z nich hroznou radost. K. je sluníčko, které mi pomáhá, kde může, a vidí a řeší i to, co sourozenci přehlížejí. Vzhledem k tomu, jaký fičák je advent, to vidím, že se s vámi uvidím po Novém roce. Doufám, že bude lepší, než byl ten letošní. Nerada bych vás ztratila z dohledu, holky |
Jáňa+tři sluníčka | 29413 |
30.11.2015 16:05:10
Aefiku, my jdeme az 6.12. , Já minila příští neděli, jako ne tuto neděli, ale az tu následující
|
Aefik | 18295 |
28.11.2015 19:44:24
Jani,zitra to zase nedame,ale casem se to urco podari
|
25.11.2015 11:28:24
Ahoj Aefíku, v ZOO jsme nakonec opravdu byli , sice jen odpoledne, ale i tak to bylo fajn. Jen se tedy Maty divil, že jsme neviděli všechna zvířata , no za ty tři hodinky to fakt nešlo stihnout. Chystáme se znovu příští neděli ráno, tak kdyby jste se někdo vybičovali, budeme rádi. Jinak co se týče školky, taky moc dobře nechápu, že to neřeší radikálněji, ale je to jejich věc a věc rodičů dětí, které tam zůstávají.
|
Aefik | 18295 |
19.11.2015 22:04:39
Jani,tak co byli jste nakonec v ZOO?Odpoledne se udelalo celkem pekne,tak tipuju,ze asi jo?
Ta sikana no commentuplne ziram,ze to ucitelky a zrejme i reditelku,nechava chladnoua rodice tech detimne by to vadilo velmia samozrejme bych o tom rada vedela a event.zjednala napravu... Jeste ze uz je Maty od tech hajzliku pryc |
16.11.2015 17:56:22
Ahoj Aefiku,
U úžasného pana učitele bbohužel nejsme, ale už se nedalo dal cekat . Ti kluci si z něj udelali boxovaci pytel a učitelka nebyla ochotna, nebo schopna ho ochránit. Dokonce ho napadli i v naší přítomnosti, rodiče absolutne nereagoval i, no mazec . Je u hodných učitelek, ve třídě lletošních deti, takže v bezpečí. Je to úleva ho vyzvedávat v dobre náladě, neuplakaneho, nepočuraneho, bez modřin. Jinak my do ZOO v dešti taky nepůjdeme, ale pokud bude jen pod mrakem, tak určite ráno vvyrážíme. Kdybyste se chtěli někdo dopolko přidat, zavolejte. |
Aefik | 18295 |
15.11.2015 13:25:33
Jani,přesně tak!!!!MD a RD = nejkrásnější roky mého životajá nejsem zvlᚍ ambiciózní...
To je paráda,že se vám podařila ta změna třídytakže jste u toho super pana učitele?Na mě úplně dělá ten jeho popis dojem,jako by to byl jeden skvělý pan učitel,který kdysi učil v MŠ u nás,zeptala byses ho,jestli nepůsobil kdysi v MŠ Nasková? Mám radost i z toho miminka vaší kamarádky A pozítří ta ZOO...bohužel předpověď počasí nevypadá moc dobřejá mám momentálně kluky u našich,ale to bych je vyzvedla.Ale upřímně se mi tam v dešti nechceA Lefff se taky nevyjádřila |
11.11.2015 13:38:31
Aefíku tak vítej ve světě matek s HPP Leff upřímně závidím, že ještě může být doma. Dokud byla Miky na RD, tak běžel život tak nějak na pohodu. Teď se každý den štvu z práce do školky, nakoupit, domů, večeře... no naštěstí ještě žádné úkoly . Dnes mám tedy volníčko, protože Miky má dva volné dny za sebou, takže jsme dopoledne byli na natáčení v bazénu a odpolko jdou ti dva spolu do cirkusu Humberto. Já si zase v klídku nadělám pár hodin, které probendím tím, že chodím každý den o půl hodiny dřív z práce, aby nebyl malý ve školce do 16,45. Jinak kámoška je fakt skvělá, včera jsem si malou odpolko užívala, dokonce jsem si zase po pár letech zkusila koupání miminka, přebalování a krmení z lahve. To krmení jsem si tedy s našimi dětmi neužila, tak alespoň teď. Malá je neuvěřitelný smíšek, prý to byla i její přezdívka v ústavu. Možná proto, že je tak pozitivně naladěná měla třeba i podvědomě víc pozornosti sester a nezdá se být deprivovaná. No ale na takové soudy je ještě moc brzy, to se uvidí časem.
Jinak my máme za sebou změnu třídy ve školce kvůli šikaně a opatrně ťukám, ťuk, ťuk vypadá to dobře. Ty tři týdny, co šikana trvala, byl každý den několikrát počůraný(klidně 4x za den ) a teď má za sebou dva dny v nové třídě a oba dva dny byl celý den suchý! Navíc usměvavý, konečně zase začal vyprávět cestou domů, smát se a dělat blbiny... už jsem skoro zapomněla, jaké je to pohodové a hodné dítě! Holky co byste říkaly na ZOO toho 17.11. ? Je svátek, budu doma s prckem a přemýšlím, co podniknout. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.