Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Mufina + 4 rarášci | 5426 |
31.5.2014 8:43:07
zástěrku potřísněnou chi chi, to my abychom se po jídle kolikrát převlíkali a to asistuju, polívka samostatně u Matěje moc nehrozí. Máte fakt šikovné děti, ty naše by se snad nechaly krmit všechny.
Matěj včera nočník bojkotoval . Ale pak jsme stejně byli celé odpo venku, ti přišli tak špinaví ..... ale spokojení. Krásný víkend |
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
28.5.2014 11:27:19
Eminka nočník furt nic, ale už říká, že je pokakaná a občas se snaží říct to dopředu, ale to jí mozek ještě nehlásí. Nehrotím, chválím.
Jí sama už dlouho, i polévku v pohodě sní. Sice má zástěrku potřísněnou, ale její "MAMI TY NE, JÁ SAMA BUDU JÍST!!!" mi nezbývá než respektovat. |
28.5.2014 7:23:50
My potřebujeme k ochotě sedět na nočníku ty vedra, jakmile trochu polevily, vydrží jen chviličku a chce zase plínu, nevyčural se od té doby ani jednou. Ale hlavní je, že neprotestuje, když ho tam chci posadit.
A Matěj si letí pro talíř když začnu rachotit s hrncema. Teď už pochopil, že se musí i uvařit, že hned nic nedostane a talíř si jde chystat až vidí, že začínám vytahovat talíře. Smete všechno ze svého stolečku na zem jedním šmahem a uhnízdí se v židličce. No a pak sní třeba jen tři lžičky . |
Edvi+1+1 | 46083 |
27.5.2014 16:49:41
Tak u nás nočník stále nic. ale jí sám už dlouho. Většinou ještě nemám ani dovařeno a už sedí v krmící židličce a mlátí lžičkou o stůl at už to přinesu, no a pak to doslova zbagruje. a přidá si tak ještě dvakrát.
|
26.5.2014 18:05:42
U nás taky tak. Snaží se dát do pusy co má na lžičce, ale nabírám já. Když ho nechám samotného, tak si s jídlem hraje, rozhazuje, matlá a v puse nic.
|
trestidlo | 124082 |
26.5.2014 14:30:26
Mufina: je to s tím jídlem boj viď? Podle popisu mám pocit, ze to mas ještě o chloupek těžší.
Holky a už vám děti jedí samy? Šárka sem tam sousto donese do pusy, ale ze bych ji posadila k jídlu s vidličkou a jez, tak to fakt ne:D |
25.5.2014 22:09:35
Mám radost Matěj přestal řvát, když vidí nočník a sedá si na něj. Už se párkrát i vyčural, líbí se mu, že když tam načurá, objeví se autíčko. Už mě i párkrát tahal a ukazoval, že chce sedět, jinak dávám já, když už se nebrání. Myslím si, že pomohlo to vedro, bylo mu v plíně asi horko, po vyčurání šťastně chvílí lítá s holým zadečkem.
Třeštidlo, s jídlem jako by to bylo u nás, ale postupně se lepší. Někdy si myslím, že mu něco konečně chutná, ale on si to střádá pěkně ve tvářičkách a až je má plné, tak to chce vyplivnout. U něj to moc není poznat, že si to tam cpe, protože má tvářičky jak křeček i když v nich nic neschraňuje. A pusinku otvírá i když ještě nespolkl sousto. Ale už umí aspoň vyplivnout když mu řeknu, předtím chodil a dělal mmmmm, mmmmm a nechtěl pusu otevřít ani za nic a nosil si to třeba půl hodiny. |
trestidlo | 124082 |
21.5.2014 19:49:33
Mufina: to mi pobavilo, svlika se jak stripter:)
Jinak Šárka: taky skoro nejí, žádné jogurty, žádné máslo, žádné pomazánky.... Des bes, ale průběžně zkouším. Násilím ani pod tlakem to nejde, když řekne konec tak konec. Jediné co štve, že se s tím vařím. No tak to třeba dojim já. Nočník: pres den doma je v kalhotkách a posazuji. Neříká si. Občas nehoda. Na kakani si docela říká a počká. Na noc a na ven zatím plinky, to nevydrží. Spaní trošku lepší, ale stále je v noci vzhůru. Mluvení: tenhle týden začíná krásné opakovat. Nesrozumitelně, ale snaha vidět je. |
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
14.5.2014 19:52:45
Tak to Eminka je vztekloun taky. Ani jeden z kluků se mě nesnažil mlátit, kousat, kopat... na rozdíl od něžné, roztomilé holčičky. Je hysterka první třídy. Dokonce jsem se manžela ptala, jestli nejsem taky taková, jen to třeba nevidím, ale prý ne. Tak nevím, kde to vidí.
Navíc posledních pár dnů zlobí s usínáním, vyvádí, řve, skoro zvrací, že spát nepůjde a ne a ne a ne. Nakonec teda usne, ale je to škoda, už usínala tak hezky. |
14.5.2014 9:00:46
Edvi, já popisovala oblíkání Martínka, co bude mít v září 4 roky. Jsou vidět ty rozdíly mezi dětmi, o dva roky mladší Eminka chce a umí, Mart. nechce, tak dělá že neumí.
Matěj se oblíká dobrovolně když vstává, to si nachystá plínu a oblečení a když jde ven, to letí do skříně pro mikinu a tepláky. Jinak pokud ho chci přebalit přes den, taky se musím prát, přece se nenechá zdržovat od jeho veledůležitých činností. Je to vztekloun první třídy. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.