Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Katka a tři cácorky :-) |
• |
17.7.2012 19:50:39
holky nejste některá z Ústí n.L? jsem jen zvědavá, třeba se s někým sejdem v porodnici jinak ve čtvrtek jdu podruhé na srdíčko a už se těším až tu naší lásku zase uvidím, nevím jak vám, ale pokaždý se mi chce brečet ( bláznivý hormony :-D)
pomalu už chystám výbavu, ale spíš nakupuji jen abych si udělala radost, protože spoustu věcí mám po holce ale miluju okukování těch pidi věciček - vždycky si v tom představuji naší cácorku tak už zase budu končit, nebo to bude román přeji hezký večer všem |
Terka + Tonda a Jindra | 109156 |
16.7.2012 14:20:23
Ahoj děvčata, i já se hlásím do klubu s bříškem (TP 16.11.)Hrdě se hlásím k druhému klukovi. A přiznám se, že pro klid duše jsem se dobrovolně nechala připravit o překvapení z pohlaví děťátka při porodu.
Přeji vám všem ještě dlouhé chvíle bez bolesti zad, oteklých nohou a klidných nocí bez pobíhání na toaletu :) Terka |
Katka a tři cácorky :-) |
• |
16.7.2012 10:57:38
ahojky,
tak se také k vám přidávám máme termín 23.11. - to je i datum narození tatínka našeho plaváčka a já mám dva dny poté takže jsem zvědavá jak se jí bude chtít na svět. Jinak jak už jsem naznačila čekáme holčičku, máme už dvě takže trošku přebuchtováno :-D (jedna moje a jedna přítele) ale mooooc se těšíme. Těhotenství je úplně jiný a také bych řekla že malá se tak nehýbe jako moje první tak doufám že je vše v pořádku, zatím nám to vždy potvrdili. Tak třeba bude jen spavá (což doufám ) pořád mám nějaké děsy jestli je vše v pořádku a vše více prožívám ale je to asi tím, že dceři je už šest let a já jsem starší než když jsem čekala ji. Jinak přeji všem hezké těhulkování Katka |
Martinka:) | 131220 |
13.7.2012 10:05:01
Ahojky těhulky:)Přidávám se k listopadovým :) Termín máme 2-6.11. tak jsem zvědavá...:) Paní doktorka nám řekla, že to vypadá na holčičku... Tak snad budou i nějací kluci, které by mohla nahánět :) K 20-tým narozeninám dostanu krásný dárek a tím bude náš první mrňousek :)
|
TerkaK | 130942 |
27.6.2012 11:38:42
Zdravím všechny těhulky
Tak u nás je termín porodu 8-11.11.2012. V pátek jdeme na screening ve 21 týdnu, tak se trochu bojím, aby bylo vše v pořádku... Ale snad bude vše v pořádku, jestliže řak bylo doposud. Pohlaví vědět nechceme, děvčata, myslím si, že toto je to nejkrásnější překvapení v životě, které si můžete samé připravit! Jinak miminečko nám už začalo kopat, teprve před pár dny, ale konečně ho už cítím Je to moje první těhu, tak jsem nejdříve nevěděla, zdali je to už "ono", ale teď už jsem si jistá bublinky ani žaludek to není Jinak cítím se dobře, jsemi dost aktivní, pracuji a zatím mám nahoře 3 kilča. Budu se těšit na další příspěvky od Vás! |
jeldinka | 130538 |
12.6.2012 14:35:12
Ahoj maminky...taky se přidávám do klubu listopadových.....čekám druhé-kluka- termín 8-12.11.2012...přeji všem krásné těhotenství a miminkům v bříšku hooodně moc zdravíčka...Daniela
|
Barborka | 130625 |
11.6.2012 20:06:01
Ahoj mohu se mezi vas pridat? cekam moje prvni dite na listopad, konkretne na 21.11.2012
|
Sonka4 | 98784 |
16.5.2012 20:22:49
Ahoj holky...
já to má asi jasný, zatím na všechna vyšetření do Motola ale rodit v Hořovicích, mám to kousek a Evča se narodila tam...nebyl to lehký porod, ale raději půjdu tam kde už to trochu znám ;) jen jsem to zatím nějak neřešila, zda se musím zaregistrovat, vím že přetím to stačilo až v 34týdnu tam přijít...asi se na to podívám ze Zlína tedy nejsem, ale denně se kouknu a ráda pokecám! držím moc palce s prvním je to vždy jedinečný, tedy já to teď nějak nestíhám tolik prožívat jako v prvním těhu... |
Hanička32 | 129788 |
16.5.2012 15:09:32
ahojte holky,
taky čekám první dětátko v listopadu. Vypadá to zatím na 18.11.2012 Ještě nevím zda holčička či chlapeček, ale raději bych holčičku. Důležité je ale aby bylo maličké zdravé. Moc se těším. A zároveň se i bojím, snad to vše zvládnu jak porod tak pak ten maraton... Ráda bych zde potkala holky ze Zlína které mají termín stejný či podobný, prostě na pokec, protože lépe povykládat s ženou jak s mužem, ani ti partneři to prostě nějak nechápou a neprožívají jak my. Klidně se přihlašte a odpovězte mi sem, můžeme pak pokračova na emailu či na facebooku, to je fuk. Hodně zdravíčka všem. Hanka |
Harissa | 8990 |
15.5.2012 10:39:57
Ahoj, tak to držím palce dvojnásob ať se Evička dočká bráchy. Mně to řekli v Podolí na NT screeningu. U nás je zase nějak překlukováno
Co porodnice, už máš vybráno? To je děs, kdy to musí člověk začít řešit |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.