| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 826  [Dalších 766 >>]
perhaps... 128172
31.3.2012 18:56:50
Já mám všeobecnou pojištovnu tak nevím nevím ta toho moc neproplácí,ale bylo by to super.
Kačabíku já špinila včera po prohlídce a Dr říkala, že troška špinění je OK. Špinila jsem i před týdnem. jestli si zavádíš utrogestan to může být taky tím já ho při prvním brala orálně(taky jsem špinila).Nevolnosti nezávidím,ale přejdou!!!!!!~6~
Andrea, Maty 01/08 a mrnousek 67559
31.3.2012 17:51:45
Tak drzim palce Kacabo...to bude urco dobrý!!
Ted jsem koukala na web svojí pojišťovny a mají vernostní program pro těhule...proplácí tam i ten sreening jak jsme se o něm tady včera bavily...jukněte...nenechme se o nic ošidit :)
kacaba83 80620
31.3.2012 17:17:31
ahoj holky, já teda už týden umírám na nevolnosti. Až mě kolikrát bolí břicho z toho :-( ale neuvracím, jen se mi zvedá žaludek a nemám na nic chuť. Jinak mám pořád ty hnědé výtoky .... ach jo, dost mě to nervuje. A to si zavádím utrogestan a ještě zobu ascorutin :-/ na gyndu jdu v úterý na utz ale uvidím, ,možná půjdu v pondělí.
Jinak bych vůbec neřešila co je zprávné a co ne. To že pro jednu je kojení a spontální porod normální, pro jinou to může být noční můra. Měli by zavést, že by si žena mohla vybrat vše sama a nikdo by jí za to neměl odsuzovat!!!!
perhaps... 128172
31.3.2012 11:56:22
Lůco, já se těhu vůbec necítím, prsa jsou snad taky jako dřív už 3 den a včera bylo vše OK dokonce mimino je o 2 dny napřed. mě včera honila chuť na paštiku,ale jinak nic. Dneska uklízím a zatím dobrý.
Lůco ty jsi rodila v Pardubicích? Já pokud to dopracuju k porodu tak asi Chrudim, protože se bojím, že bych v HK narazila na jednoho z těch 3 lemplů doktorů. Minule jsem taky chytla toho koho jsem nechtěla. Ono je všude něco.
Já nevařím jedu k našim. Ani nevím kde mám hrnce.
31.3.2012 11:42:38
já dělam dneska rizoto...poslední dobou bych jedla furt jen rýži...ale fakt pořád...
Lůca+Matěj 1/05, Ela 11/12 22196
31.3.2012 11:40:19
Krásné skoro poledne všem :-)

Jaj, porod...o tom radši nemluvit, ale já budu ráda, pokud k němu vůbec dojdu :-) říkám si, že i na ten minulý šílený jsem téměř zapomněla...teda ne úplně...ale Matýsek nám to 1000násobně vynahrazuje, takže snad přežijem i tyto další :-) a budeme se jen a jen radovat z miminek !!!

Taky mám bohužel známou, co o první mimi přišla při porodu, tedy rodila již mrtvé mimi :-( ale...už má 3 zdravé dětičky :-) takže nakonec je vidět, že vše může dobře dopadnout !!!

Copak dnes vaříte??? Já dělám plněné papriky s rajskou omajdou a rýži. Mňam.

Já chutě tedy moc nemám, nemám ani moc hlad. Samozřejmě zase stresuju, protože se vůbec necítím těhu a mám pocit, že prsa mám zase menší a fakt nebolí. Perhaps, ty jsi psala, že se taky necítíš moc těhu a je vše ok viď :-))) už aby byl pátek a viděla jsem zase mimi !!! Snad bude srdíčko tlouci dál a bude líp a jen líp :-) fakt mám strach !!!

Tak já jdu dodělat oběd. Na to šíjové projasnění se taky zeptám, pokud bude vše ok v pátek. Asi bych jela taky do Pcí :-))) tam jsem minule rodila, ale pokud budu rodit, tak tentokrát chci do HK :-)
perhaps... 128172
31.3.2012 10:21:31
já se taky bojím bolesti. Kéž by se mimíš neotočil to bych měla císaře ~:-D
31.3.2012 9:46:44
mít obavy je podle mě normálmí...stresař jsem taky...nejradši bych aby mi císaře udělaly znova...protože se strašně bojim bolesti..
perhaps... 128172
31.3.2012 9:34:23
Andrej jsem nervák a stresař. Jinak u mě je divný, že jsem porodní bolesti neměla, jen malinké píchnutí prostě fakt nic a jsem z toho podělaná. jak jsem psala jsem psycho. Jinak mi dala PA prášek na spaní, protože porod se rozjížděl pomalu a možná díky tomu prášku jsem skoro nic necítila. Nevím,ale jiná ženská mít takovej porod tak rodí každou chvilku a já stresuju.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 826  [Dalších 766 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.