| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 377  [Dalších 217 >>]
Peťa+Dan+// 114828
6.12.2012 14:58:58
Holky tak už jsem přišla na to jak dávat články a tím pádem i měříky :-)

kdo chcete tak si udělejte na této adrese http://lilypie.com/Pregnancy_step1.php a pošlete mi to na mail. Prosím do podpisu vaši přezdívku ať je to přehledné, no a kdo chce tomu udělám,jen potřebuju údaje o TP a poslední MS ~;)
Hm koukám,že tu mám samomluvu,tak už dnes raději mlčím ~y~

Peťa+Dan+// 114828
6.12.2012 9:48:27
Mamucho přístup přidělen a album vytvořeno :-)

Renčo super Uzíky ~R^

Jsem ráda,že aspoň toto funguje ~g~

Akorát nevím jak na tu nástěnku ~a~
Peťa+Dan+// 114828
5.12.2012 15:17:21
Holky co jste se už přidali do alba,měli by jste tam mít přístup,tzv přátele,musíte se tam přihlásit,tak jako tady na rodinkce a udělala jsem vám tam už vaše alba,tak zkuste vložit nějakou fotku,at vím,že je vše v poho :-)

Gabi a ty mi prosím na sebe pošli mail,já ti pošlu hesla a můžeš mi pomoct se správcováním,vždy je lepší být ve dvou i více,kdyby něco.

No ještě bych ráda udělala nějakou nástěnku a měříky,ale bohužel ještě nevím jak,kdyby jste měli nějaký tipy ~;)

Já budu postupně pátrat a dodělávat.
gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 64138
4.12.2012 20:48:19
Ahoj holky.
Co se týče termínu, tak je to opravdu jenom termín~;) Já mám teda 14.5., ale taky očekávám, že mimušo půjde dříve. Gabča měla být 1.6. a nakonec se jí chtělo "už" 5.5., tak i mamča mi teď říkala, že to vidí na duben. No, a s těma injekcema jsem se ptala a přenášet mě nenechají, tak alespoň jedno pozitivum.
Zázvor mi teda taky nechutná, ale když je nejhůř tak se překonám.
Poradnu mám 18.12., tak aspoň před Vánoci budu vědět, jestli je všechno v pořádku. Příští týden se budu objednávat na velký utz ve 20tt, zítra začínám 18tt. Někdy mám pocit, že už mimušo cítím, někdy zase vůbec nic, tak doufám, že je všechno ok a že se brzy dočkám.
Jinak, co se týče jmen. Kluka už máme potřetí to stejné Jaroslav, ale manžel už to vzdal, že by to mohlo vyjít~b~, já si myslím, že teď to ten kluk je. A holčičku jsme zatím vymysleli Dominiku, ale ještě se to může změnit. U holky už hodně tápeme.
Opatrujte se.
Co se týče správcovství můžu taky pomoct, ale taky se v tom moc nevyznám, tak to budeme společně nějak lepit~;)
Správce květen 134113
4.12.2012 20:47:02
Ahojte holky tady Elena :-)

Tak na radu jedné dobré duše jsem vytvořila správcovský účet. Doufám,že některá z vás mi s tím píchnete :-) Kdo má zájem písněte mi sem mail adresu a já vám zašlu hesla,sem to psát nebudu pač fotoalba bych vážně raději něchala soukromá jen pro členy.

http://rodina.cz/kveten2013 ne této adrese je naše album + deníčky prosím všechny ať se přihlásí o přátelství nebo mi písněte já vás tam dám.

Tak doufám,že to dává smysl a že to bude mít využití,prosím kdyžtak o schovívavost,jsem úplný začátečník a učím se za pochodu ~t~
Peťa+Dan+// 114828
4.12.2012 19:27:25
No to je pravda, se jmény to není jen tak,pak chudáci některý děti ~a~

Ty jo jsem z toho jelen, hledám,kde se dobrat kontaktu na administrátora,ať nám udělí nějak přístuk k diskusi,ale kde nic tu nic. No tak jsem napsala na stránky přání a dotazů,tak jsem zvědavá,co se bude dít ~z~
RenčaT 22693
4.12.2012 19:17:51
No ono to také není jednoduché když si k tomu člověk kolikrát řekne přijmení~q~, tak jméno zavrhne....jelikož to nejde dohromady :-© takže i to jsme brali v potaz.
Peťa+Dan+// 114828
4.12.2012 19:04:51
No kdyby jsi chtěla mít jen Bárt,tak by ti to museli povolit na matrice tuším. Ale dle mě by to jít mohlo.JInak Bartoloměje máme na diskusi 2011

My máme zatím Sam a Elen (já se tak nejmenuju,jen tady pro rodinku,moc se mi to líbí,ale manžovi ne)

Páni Dan mi usnul,takhle brzo,to se vážně divím, asi to dnešní řádění ve sněhu zabralo,škoda jen,že i mě to utahalo ~:-D
RenčaT 22693
4.12.2012 18:52:28
Elenko podle kalendáře je to 29.5. tak uvidíme...to je jasné, že si mimčo udělá co chce...:-) nakonec samo.

Tak by mě zajímalo jaká máte zatím vybraná jména...tak kdo to moc netají, ráda se ještě nechám inspirovat...co kdyby jsme ještě uvažovali o něčem jiném. ~;)

Aby to bylo fér....tak já začnu...kluk by měl být prozatím Bárt...neboli kalendářně Bartoloměj jelikož zkrácenina asi v ČR není možná a holka Johanka.
Peťa+Dan+// 114828
4.12.2012 18:35:47
Leeno tak klidně můžem být správce všechny,ono to jde, já klidně toho prvního správce dělat budu mě to nevadí ráda se přiučím,ale vím právě prd,jak se co dělá. No to vykoumáme ~;)

Reni termín porodu si vypočítej sama,oni to tak dr stejně počítají a pak to dle UZ potvrdí,ale jak se tu už píše mimčo vykoukne stejně i bez termínu. Já ho mám na 2.6. ale myslím,že to bude dřív.

Mamucho taky máme se jmény velký problém, pro kluka už tedy vybráno máme,ale u holčičky se ještě přesně neví ~a~
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 377  [Dalších 217 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.