| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 687  [Dalších 627 >>]
pussinka 120782
7.4.2014 6:53:33
Tak přes víkend nikdo?
Já včera jen ležela a spala, tedy uvařila jsem oběd ,ale pak jsem opět zalezla do brlohu. Bylo mi tak nějak divně, unaveně...... Utíkám do školky a práce, doufám, že mi bude dnes dobře a vše zvládnu hravě.
Holky přeji vám kráááásný den :-)
Jooo a objednala jsem si kuličku BOLA , tak jsem na to zvědavá ~z~
Deny/7 14041
4.4.2014 18:23:14
holky já bych taky ráda nakupovala, ale mi připadá, že skoro všechno mám ~:-D možná ještě nějaké bodyčka, několik jsem jich vyhodila, ale dupaček a overalku mám dost. Já mám schované věci do tří let, pak jsem to dávala pryč, ale teď už asi zase začnu schovávat, mám už lyže a lyžáky na 10 let ~:-D a kolo, které jsem nestihla loni prodat ~:-D

jinak s tím šitím, kdysi jsem si taky šila všechno, dokonce ještě na první dítko třeba kalhoty, zimní bundičku, ale teď už se mi fakt nechce několik let, když se dá vše koupit
Wery+M/D/? 140651
4.4.2014 18:06:05
Zdravím,zatím nic určitého nevíme v úterý jedeme do genetu do Liberce,nový lékař ještě nemá ani kartu ,ale bez přemlouvání mi dal žádanku a zatím mám být v klidu tak se snažm ~;((
pussinka 120782
4.4.2014 15:05:22
Jitul ~s~~;((
JitulkaN 89585
4.4.2014 11:33:10
Moje dvojčátka jsou dvouvaječná. A bříško když srovnám s prvním těhu, tak je asi o 5 týdnů napřed:-)
Krabatka 140749
4.4.2014 10:07:24
Já jsem si ze zoufalství vsadila aspoň happy 10, dokonce za 80korun!!! A co myslíte?!?!
Houno!~t~
pussinka 120782
4.4.2014 9:51:02
Manžel s chlapy už vsadil sportku ~t~ Jinak to mám také tak nějak , nakupovat postupně a nepřehánět :-)
Wery+M/D/? 140651
4.4.2014 9:44:47
Jo vyhrát tak ve sportce :D Já budu nakupovat postupně,zase těch hadrů není potřeba tolik,ale určitě si pořídím nějaký nový základ,nějaké body,dupačky,polodupky,pro holčičku nějakou sukýnku,šatičky,ale nebudu to brát ve velkém jako u kluků,spíš tak při každém nákupu něco vezmu.Musím koupit sedačku,pleny,chci nové povlečení s moskytierou ,budu si nechávat šít nový ohoz na kočárek a kočárek musím poslat do servisu na seřízení,do toho starší jede na soustředění ,tak ty prachy teď budou lítat
Krabatka 140749
4.4.2014 9:19:32
Já nemám problém s novým oblečením, přičemž teda od prvního úspěšně nakupujeme mraky věcí ze sekáče a jsou po obou dětech v naprosto precizním stavu. Většina Anglie. Zatímco některé nové věci byly zrychtované po pár nošeních.
Problém vidím např. v lyžích, bruslích, kolech atd...
Já taky měla vše po sourozencích a leckdy mě to mrzelo. Když jsem si začala vydělávat, tak jsem si vše nakoupila nové. Konečně!~t~
Takže já spíš přemýšlím nad těmi dražšími věcmi, přeci jenom tiskárnu na prachy nevlastníme.
pussinka 120782
4.4.2014 9:13:40
Wery , že jo ? Také si myslím, také má právo na nové věcičky...... ~6~~s~
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 687  [Dalších 627 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.