| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 1162  [Dalších 1002 >>]
vokosticka 58240
20.9.2014 20:27:10
Mám pocit že Emanuella byla před námi a na císaře se chodí myslím před termínem ne? V každém případě na tebe budeme myslet a držet pěsti. Máš alespoň jistotu že už v úterý uvidíš své miminko~;((
Eimo 141133
20.9.2014 20:19:12
Emanuelo, budeme držet pěstičky....
Copak se stalo, že musíš na císaře... a k tomu dost před termínem, ne?

emanuella 66298
20.9.2014 13:53:05
Ahoj holky.v UT jdu na cisare tak mi drzte pesti :)odhad vahy byl naposledy v 36tt 2700g...
vokosticka 58240
19.9.2014 22:34:00
Ted Vandi,to už asi můžeš čekat každou chvilku. A hlavně když už jsi otevřená nebude to pak tak dlouho trvat. Mě když porod vyvolávali byla jsem na dva prsty snad až za 12 hodin. Já mám odhad v 36+3 3200g
Vanda+4 23027
19.9.2014 20:13:47
Ahojky, tak se ozývám, že jsem ještě celá nerodvojená :-) Ale doufám, že už se to chystá, rodit bych chtěla nejpozději za 14 dnů.

V úterý jsem byla u svého gynekologa, budu k němu chodit až do konce (asi každé úterý), má i monitor, ale vnitřně mě vůbec nevyšetřoval. Byla jsem 36+6 a konečně mi točili i monitor, ale muselo se na dvakrát, protože malá při tom prvním natáčení asi spala, nehýbala se (s pohybama se vyřádila předtím v čekárně) a srdeční aktivita byla furt stejná (mělo by to aspoň maličko skákat).

A ve čtvrtek (včera) jsem šla na kontrolu do porodnice, oni doporučují aspoň jednu prohlídku před porodem, jinak netrvají na tom, aby tam maminka chodila, tak jsem tam minulý týden volala a oni vyplašení, že mají všechny termíny obsazené, nakonec místečko našli, zrovna dva dny po mé normální kontrole.
Ale teda na monitoru v nemocnici se jim můj záznam moc nelíbil, takže o víkendu mám pro jistotu přijet do porodnice natočit další a příští týden v úterý je potřeba aby mi udělal další můj doktor, prostě každé 2-3 dny. A teda prý mám hrdlo otevřené na 2 prsty. A pak se mi podařilo i doktorku ukecat na váhový odhad (že se bojím, aby minimko nebylo moc velké, když ve 31+0 měla už 2 kila), na monitoru mi totiž zase jiná doktorka řekla, že by mé břicho typovala tak na 40.-42. týden. Ale podle měření (né na moc přesném ultrazvuku) vyšel váhový odhad 3027 g (ve 37+1), takže jsem se zaradovala, že obříka nečekám, ale je +/- 500 gramů, takže klidně i 3,5 kila mít už teď může. Tak jsem zvědavá jaká pak bude skutečnost, bylo to prý opravdu nepřesné měření, tím přístrojem většinou prý jen kontrolují kde je hlavička a zda tluče srdíčko a né biometrii, na to mají přístroje v jiné vyšetřovně. A průtoky máme naštěstí v pořádku, radši se na ně podívali, když se jim na tom minitoru ten záznam až tak nelíbil. Takže tolik od nás.

Já stále nemám vše nachystané, doprané a vyžehlené. Teď jsme byli snad víc než týden bez fotoaparátu a já celá vystresovaná, co kdybych začala rodit.

Eimo 141133
19.9.2014 9:47:25
Lakt. psy. se nebojím... na mimi se těším a věřím, že vše bude ok.... jen mám obavy z nedostatku spánku. Nebo, že budu kojit špatnou technikou, nebo si nebudu umět poradit... ale jinak si to představuji jako že to bude krásné a štastné období...
V podstatě nevím do čeho jdu a co mne čeká.... tak uvidím... no, abych se nedivila.., že?
vokosticka 58240
18.9.2014 22:49:54
Ty jo Eimo posuzovat velikost břicha to je jak za dob dávno minulých. No ale zase on je doktor tak tomu snad rozumí. Já teda břicho zase tak velké nemám. Dnes mi podle monitor říkal že už mám bříško tvrdší ale nevím co to znamená. Mě právě přijde měkké. Jo a jedna kamarádka má 3 měsíčního chlapečka a teď jí odvezli s laktační psychózou do HK. Přitom že to postihuje ženy hned po porodu. Toho se taky bojím
Eimo 141133
18.9.2014 21:54:09
A kam se nám poděla Vanda a Strejce? Snad je vše ok....
Eimo 141133
18.9.2014 18:19:31
takže - dnes u dr. vše v pořádku dle toho, že mi tam jen strčil prst. Chtěla jsem vědět, jak je mimi velké... prej mám normální velikost břicha.... tak nevím. Připadám si s prominutím jako debil. Do porodnice mne pošle na kontrolu až ve 40t. Se picnu. Prý když bude mimi velké, tak půjde císařem....
Dnes poprvé monitorig srdíčka - prý vše ok. ale nevím, zda věřit...
U nás je vinobraní, takže tu pračku budu mít asi až na vánoce.....~:(
Kocice+Tomík+Kubík+holcicka 45013
17.9.2014 22:15:29
Teda vokosticko to budeš mít pěkného macika no tak hlavně ať je vše ok já mám taky cipek otevřený mám se šetřit no s detma to moc nejde moje mimi vážilo naposled 2200 g tak bude to snad ok
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 1162  [Dalších 1002 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.