Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
emanuella | 66298 |
18.10.2014 21:34:42
Vokostičko odsávej jen do pocitu,že je nemáš plné do uvolnění..postupným odsáváním se ti nezvýší produkce mléka..tahle se odstavuje mimi od kojení když by ti nesálo z prsu,ale jen by jsi odstříkávala do uvolnění tak se ti snižuje produkce..tak si zamražuj mlíko na horší časy když ho máš hodně..držím pěsti ať ta šelest nic neznamená..
|
vokosticka | 58240 |
18.10.2014 17:40:38
Šelest tam je stále,jsme objednané do HK. Dnes nás pustili domů. Momentálně mám velký problém. Malý by pořád sál takže se mi dělá hodně mléka.za den přibral téměř 200 gramů. Stačí hodina a teče mi to všude proudem. Prsa normálně velikosti G mám asi Z. Jsou nalitá,bolavá a těžká.Nevím co dělat. Trochu jsem odsála ale bojím se ze
,čím víc odsaju,tím víc se mi toho udělá. |
emanuella | 66298 |
18.10.2014 13:55:27
Vokostičko,šelest určitě nic nebude..nám se objevila asi třetí den po porodu mi dr.říkal,že tam slyší mírnou šelest,ale že se uvidí..a další den už to tam neměla..může to být jsem četla 4dny po porodu u novorozence a kdyby se to neztratilo tak vyšetření..určitě to budete mít dobré..
|
emanuella | 66298 |
18.10.2014 13:48:55
Eimo tak nemůžes odstříkávat aspon sem tam?já jsem u prvního taky jednu dobu měla rozkousanou bradavku,že mi tekla krev..tak jsem kojila jen z jednoho než se mi to zahojilo rozkousal mi to ale zubama....asi den se mi to hojilo a u druhého pak už chtěl asi od půl roku jen z levého z pravého nechtěl pít..mažeš bepanthenem?asi se ti blbe přisavá kdyz to mas až do krve,že..přisaje se ti jen na špičku..musí vzít celou bradavku...
|
Eimo | 141133 |
18.10.2014 11:13:29
Díky za rady. Budu to řešit...ale taková poradkyně když přijede k něm tak bude stát pěkný balík....ale.díky. papa
|
emanuella | 66298 |
17.10.2014 22:04:19
Vokosticko a Eimo gratuluji k miminkum ;-)hodně zdravicka a at rostou.Eimo vím jak se cítíš po císaři..ja mam tři...první po celkove narkóze byl nejhorší na hojeni..ale za pár dni uvidíš že to bude lepší..s kojením mě to mrzí sestry by si měli udělat čas..u nás byly moc ochotné a
pomáhaly všem..zkus tu laktační poradkyni fakt.. |
vokosticka | 58240 |
17.10.2014 9:36:52
Eimo ani nevíš jak ti rozumím. Já mám hodně velký prsa takže nevidím ani malému hlavu. Jsem celá bolavá a zoufalá. Já se bohužel trápila sama. Včera jsem to řekla sestře a už kojíme,ale nejdřív jsem se nechala zřídit,vodnaté puchýře na bradavce. Včera jsem malého chtěla vykoupat a začal zvracet kakat i čůrat. No to byla spoušť.
|
Dorkas | 55918 |
17.10.2014 8:41:19
Eimo gratuluji k chlapečkovy.Zavolej si na laktační ligu,oni ti někoho pošlou a budete se to učit spolu a zvládnete to!!! Nenech se odradit-já jsem to u dcery udělala a pak mně to bylo líto u syna už jsem zatla a šlo to. Sestry v nemocnici nemají čas se maminám věnovat-takže jedině vyškolená laktační poradkyně. Ať ti taky někdo koupí ricinus komunis-na tvorbu mléka(jsou to homeopatika). Škoda že jste tak daleko-hned bych se na vás přišla mrknout.
|
Eimo | 141133 |
17.10.2014 5:16:17
Zacinam silet. Malý nechce sat mlicko a jen kouše. Jednu bradavku mám odstavenou, protože z ni doslova valí krev. Vůbec nám to nejde..jsem z toho nešťastná. A také jsem stále nepohyblivá. Je to zoufale.
|
Eimo | 141133 |
16.10.2014 17:55:41
Je to teda zoufalství. Rána po císaři bolí jak prase. Nezvladam peci o sebe..natož o dítě....
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.