Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Trojmatka | 143963 |
12.2.2015 22:52:52
Qwertz,
Gratuluju moc ! Krasne miry. A tedy - asi to boli jeste, ze? Tak drzim palce at je brzy dobre. Mylsim ze Modrinka uz ma taky mimiska na svete, uvidime kdy se ozve, mozna je jeste v porodnici. U nas nic noveho, termin naplanovany nemam, zitra jen dalsi kontrola. Mejte se krasne s miminky !!!! Jeste mne napadlo ze tu dlouho nebyla Edimaxik, ta uz by take mozna mohla mit miminko |
qwertz | 50213 |
12.2.2015 17:11:06
Ahoj maminko a těhulky, omlouvám se že nějak nestíhám psát....Holčička se jmenuje Natálka a narodila se mi přirozenou cestou bez vyvolání v úterý 3.2. brzy ráno. Měla při porodu 3315g a 49cm. Jak jsem psala dřív - jsem opět "šitá až za ušima" a malá mi dala zabrat i když jsem nerodila poprvé a i když to bylo menší dítě než prvorozená dcera. Už máme za sebou i první návštěvu u pediatra a vše OK. Držím Vám pěsti a těším se které miminko teď vykoukne na svět jako další
|
........ | 64599 |
6.2.2015 22:01:33
Trojmatka - jehee naše Karinka je nedělňátko tak to by odpovídalo bude to pohodová holka Jinak udělala jsem palačinky, zejtra jedeme na kontrolu do porodnice , protože malá má žloutenku a jelikož jí berou jako nedonošenou.... neměla ještě 37 týdnu.. tak musíme na kontrolu... takže zítra možná udělám to kuře na paprice... ptáčky se mi nechce je to složité
Jinak na to, železo se každej tvářil jinak... u porodu byla ztráta krve 300 ml což je normal a nikdo to nějak nehrotil, jen mi v nemocnici dával dr zase železo a doporučuje užívání do konce kojení.... |
Trojmatka | 143963 |
6.2.2015 19:06:23
Ahoj Modřinko,
jj, tak koukam že n ás obě čekají miminka přes čtyři kila .... To můžeme Wendy jen závidět - užije si miminečko malinké . Dej mu šanci, zejména když odešla zátka, já myslím že v neděli to dáte, kdysi jsem četla nějaký článek že nedělní děti/lidé jsou nejšťastnější (jasně že je to sranda, ale přišlo mi to vtipné tenkrát...). Wendy - kuře na paprice, na tom teď ujíždím, vařím minimálně jednou týdně. A ještě ty španělské ptáčky, co jsme tu minule řešily kvůli železu. A jestli něco rychlého pro děti, tak palačinky, dělala jsem je včera Já bych tedy naopak ještě potřebovala tak minimálně týden vydržet... Pak už je mi to jedno |
........ | 64599 |
6.2.2015 16:50:03
inspirujte mě, co uvařit k večeři.... nějak nemám nápad
|
........ | 64599 |
6.2.2015 16:49:07
Držim palce a čekám kdo bude další My jsme už doma a to je tak hodný dítě brečí malinko jen když má hlad, jinak nic! Je fakt hodňonká i v porodnici, celej pokoj řval a moje malá spala jak dudek :D neuvěřitelnej poklad z porodky šla a měla 2,5 kg tak si dovedete představit toho drobečka :) aspon si užiju dlouho miminko
|
Modřinka | 37246 |
6.2.2015 14:10:27
Ahoj, jsi moc hodná. V porodnici zjistili, že miminko prospívá dobře, nález zatím k porodu není (a to mi v noci odešla hl. zátka), průtoky ok, akorát ho změřili na 4.2kg. Zeptali se, jestli chci nastoupit na vyvolání hned, nebo počkat přes víkend- ráno v pondělí nastupuju na indukci. Nervy mi pěkně tečou, byla jsem hodně v pokušení tam zůstat a mít to za sebou, ale nakonec jsem se rozhodla mu ještě ty tři dny dát šanci vylézt dobrovolně. Držím palce, ať tvůj prcek taky ještě drží .
|
Trojmatka | 143963 |
6.2.2015 10:52:28
Ahoj Modrinko,
Tak jak? Od rana na Tebe myslim a drzim palce. |
Trojmatka | 143963 |
4.2.2015 20:26:35
Modřinko,
tak držím palce, ať se rozhodne sám, nejlépe dnes nebo zítra, abys byla v klidu. Já zase věřím že ještě vydržíme (aspoň 12 dní), zatím nám nechtějí sekci naplánovat, že mám počkat, a já mám strach že začnu rodit a pak to bude sekce v hektice :-( chjo :-( |
Modřinka | 37246 |
4.2.2015 9:45:11
Tak mě chtěli posílat na vyvolávačku dneska, ukecala jsem to do pátku, tak držte palce, ať se mladý pán stačí vykulit sám. No a jde na mě strach, tolik zkušená rodička.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.