Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Stáňa, Eliška07 + Ondrášek15 | 40277 |
29.6.2015 17:12:41
Sebíček i Hyneček jsou opravdu kouzelný....máme krásné kluky ženský
|
29.6.2015 17:11:13
Pěkná koláž......
Jinak očičko se zahojilo samo....dostal na to nějaké antibiotické kapky....mám je v lednici pro případ. Ani jsme je nepoužili. A ještě nějaké neutrální výplachové kapičky. To jsem mu stihla kápnout jen jednou. Hned to bylo ok. Podle mě se to samo zahojilo, takže asi nic vážného Jinak Eliška už dostala vysvědčení v pátek. Ukončila druhou třídu a zatím teda samé jedničky. Sisinko a kampak máte namířeno v Českém ráji? Pocházíme z Mladoboleslavska, a na Valdštejně jsme měli svatbu, takže český ráj máme opravdu projetý My na dovču asi takovou nepojedeme. Netroufnu si. Loni jsme byli na Korfu a to prozatím stačí. Máme baráček a velkou zahradu na vesnici...takže jsme na dovče pořád. Posílám taky aktuální fotky od nás. JJ je to super....když už píďata koukají a smějí se. Krásné prázdniny všem.... |
Sisinka +3 kluci | 10290 |
29.6.2015 10:13:23
|
29.6.2015 10:06:04
Ahojky,
Stáňo tak přeju ať je brzo očičko dobré, co mu na to dáváš? Hynečkovi taky teklo když jsme přišli z porodnice. Nejdřív jedno pak druhé, taky ho měl když se vzbudil úplně zalepené. Ťukám že ekzém už nám mizí, už zase vypadá jako hezké miminko, ne jako had co se loupe z kůže :o) Tak snad to nezačne nanovo. Našla jsem si prográmek kde se dají jednoduše dělat koláže z fotek tak sem pak zkusím něco hodit. Velký kluci mají ještě do zítřka školu, takže se už pomalu balíme a ve středu se stěhujeme na celé prázdniny na chatu. Jupíí já až se těším. Chystáte se někam na dovču? My máme naplánovaný všichni společně pouze týden v Českém ráji, tak jsem zvědavá jak to budem zvládat. Všem vám přejeme prima prázdniny! |
Pausa | 144269 |
24.6.2015 23:02:54
Jedna aktuální fotka od nás. Je to taková paráda, když už se smějí... Sebíček měl už také očka zalepená. Dostal atb kapičky. Pomohlo to. Jinak se nám oloupal jako had . Tohle u holek neznám. Je hodně po manželovi. Hladká čistá kůžička, ale zároveň suchá... |
24.6.2015 13:08:55
Ahojky holky,
Sisinko super fotka s těma tvejma chlapákama. Jinak Ondras má taky to novorozenecké akné, na tvářích...trochu na uších a za nima. Prý to zmizí. Hmm už to má asi měsíc no, ale pamatuju si, že Eliška to taky měla na 2 a 3 měsíci. Takže doufám, že to brzy zmizí..není to nic pěkného...ano i v hlavě...a loupe se to. Dnes jsme přijeli od mudry....teče mu jedno očičko...a pak po probuzení....to má celé zalepené a žluté. No hnus. To je furt něco... Krásný den děvčata.... |
24.6.2015 11:03:26
|
24.6.2015 11:00:33
Ahoj holky,
Pausíci to jsou moc krásné fotky a dětičky. Tobě to teda taky moc sluší. Booože jak já bych potřebovala ke kadeřnici.. Stáňo to je krásný macíček. Koukám že Hyneček je tu asi nejmenší a to teda není žádný hubeňour - faldíky už má pěkný :o) V 6ti týdnech 5kg a 56cm Jediná co nás trápí je ekzém, teď už je to teda o dost lepší (Ťuk ťuk), tak doufám že se toho zbaví. nejdřív se mu udělali pupínky po celém těle - nejvíc ale obličej, hlava, krk- pak to všechno zrudlo, takže měl červené fleky a kůži jak smirkl papír. A teď se to všechnoo loupe. Nejhorší to má v obočí a mezi očima a kolem uší, tak mu to furt mažu. Doktorka mi teď doporučila nějaký krém z lékárny - při placení se mi teda protočily oči - tak doufám že to pomůže. Jelikož oba starší kluci měli atopický ekzém tak o různých přípravcích, krémech a koupelích bych mohla napsat knihu Žádný zázračný přípravek stejně neexistuje, takže nakonec jsme skončili u toho že v zimě promašťujeme a pokud to není ve fázi že si to škrábou do krve tak to nijak neřeším. A to už naštěstí pár let není. V létě je to naštěstí dobré.. |
Pausa | 144269 |
22.6.2015 19:10:26
Tak to jsou parádní míry a váhy . Budeme na tom za týden asi dost podobně... Nějak se už pronese...
|
21.6.2015 21:12:34
Má 6 týdnů a váha 5315g a 56 cm. Dobře živené a plně kojené miminko
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.