| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2015

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 27  [Dalších 7 >>]
Zubra 146454
27.2.2015 14:21:11
Díky.
Začátkem září.
Makalka,Adam05+Jakub08+David15 21485
27.2.2015 11:00:21
Ahojky, zdravím všechny příchozí :-)

Evčo, promiň, že jsem se neozvala, zablokovala jsem si krk, tak jsem k počítači ani nesedla :-(
Ještě to není ono, ale už je to lepší.
Mám těhotnou kamarádku, takže plánujem, že kočárkovat budeme trochu spolu, ale každopádně ne každý den... takže budu mít čas i na někoho jiného :-)

K tomu pohlaví - my si to chceme určitě nechat říct, bychom to nevydrželi :-) Ale uvažujeme o tom, že si to necháme pro sebe a nevypustíme to do světa.. no, ještě uvidíme...

Berka
  • 
27.2.2015 10:29:55
to víš, že jo :-). je nás tu jak šafránu.
Kdy čekáš? mě to vychází až koncem října.
Zubra 146454
27.2.2015 9:50:21
holky, můžu se přidat?
Berka
  • 
23.2.2015 10:22:02
holky, necháte si říct pohlaví?
my si u obou holek nechali říct, u druhé teda manžel nechtěl, já jo. tak jsme se domluvili, že si to nechám říct a nebudeme to říkat, no vytáhl to ze mě.
tak teď mu teda vyjdu vstříc a nenecháme si to říct :-/. Kdyby bylo na mě, tak chci :-), ať si taky užiju ty přípravy :-).

holky, kolik vám je? mě je 36.
Berka
  • 
23.2.2015 10:14:30
jak mě to popadlo? šla jsem spát výjimečně už v 22 hod. a ve tří jsem se vzbudila, že už jsem vyspaná. Testovat jsem chtěla, protože už týden zpoždění a chceme miminko. Tak jsem si říkala, teď na to budu mít klid, nikdo mi tam nevtrhne. a bylo to tam :-). Krásný pocit.

Jsem z Prahy - východ. Promiňte, upřesním, až se trošku poznáme. Přece jen je to otevřená diskuse. Když nám to pak sedne, můžeme se přestěhovat jinam do uzavřené. Takhle jsem se přestěhovali i s září 2007 :-).

Zatím mi není blbě a doufám, že nebude :-). U holek nebylo, jen děsná únava.
Evannnnn 146239
23.2.2015 9:30:53
Ahoj Berko,

vitej. No to je dobre. Coze te to vzalo zrovna v noci? Tuseni?A odkud jsi?

nene, u mne to bude druhé a poslední. Tim jsem si jista.Uz tohle druhé bylo pro mne tezke rozhodovani a tentokrát citim, ze jak bude prcek odrůstat, budu se vseho zbavovat. Po dceri jsem to nedokazala, porad si rikala, ze třeba ještě druhé bude. Ale jak sel cas bylo to cim dal tim tezsi se rozhoupat. Nakonec to dopadlo, jak mělo. Proste hned napoprvé, takze cas na hlubsi filozofovani vlastne ani moc nebyl.

Jinak mne je porad zle, ale uz je to aspoň snesitelne. Nemuzu jist zadna tezka jidla a kdyby to slo, nejradeji bych prezivala na bramborove kasi. Snazim se nepit zadny kofein, ale dnes rano jsem nasla v aute nedopitou manzelovu colu a musela si ji vzit do práce.Trochu mne to nakoplo a nausinam tu.

At uz je te první trimestr za nama. Brr.

Hezky den vam oběma preji.



Berka
  • 
20.2.2015 21:53:22
ahoj holky,
díky za pozvání.
Pokud vám to teda nevadí budu taky chodit k vám, abych tam nebyla sama samotinka.
V noci jsem nějak nemohla spát, tak jsem si šla udělat test :-). Bude to naše třetí :-). Máme dvě holčičky 5,5 a 7 let.

Evi, Ty taky čekáš třetí?
Evca 118599
20.2.2015 12:14:02
Parada.~g~ A kdy mas tedy TP? Ja jdu na kotrolu 4.3, ale bude to jen odber krve a moc. Dalsi UTZ mam 16.3

Ty mas deti starsi, ja jsem se de facto jeste niceho nezbavila, takze moc toho kupovat nebudu. Kocarek jsme pro dcerku kupovali novy a stal asi 12.000 (korba a sportak), takže jsem ho odmitla prodat. BYla jsem s nim spokojena a rikala jsem si, ze prodat to za 4000 mi nestoji, kdybychom chteli dalsi. Novy nebo i pouzity by stal vice.

Pokud to bude holcicka, tak ani obleceni moc resit nebudu. Mimco bude podzimni a dcerka je Silvestrovska.:-)

Ja jsem nezvracela, jen mi bylo silene zle. Od uterka je mi lepe, ale nejsem stejne schopna toho moc dat. Dnes jsem vyprala, zametla a udelal obed a jsem hotova.A to se mame za 14 dni stehovat.Ach jo. Sice mi prijde pomoci svagrova, ale mam hruzu, ze vlastne vubec nic nezvladnu.

Jinak manzel mi dost pomaha, ale resi rekonstrukci noveho bytu, takze toho ma taky dost. No nejak to patlame. Nastesti mam tatku a tento tyden mi vyzvedl malou 2x ve skolce a privedl mi ji az v 7. A to uz s pomoci manzela nejak malou ulozim.

nevim, zda to je vekem, ale tohle tehu mi fakt dava zabrat.~a~ Delam na zkraceny uvazek a musim ti rici, ze jsem za to vdecna. V praci to sotva ted davam.

Jee, Haje, to je bezva. Z naseho noveho bydliste mi na Haje jezdi bus 183. To bychom mohli vyrazit s kocarky bud do Milicovskehon haje nebo u nas do Hostivarskeho lesoparku.

Ja ac mam prakticky male dite, tak mi z predchozi materske nezsutanou zadne kamaradky doma. Po vetsinou chtely/mohly mit jen 1 dite a ty, co meli 2, tak uz to bylo to druhe. U tebe to bude asi podobne, kdyz uz mas vetsi kluky.
Makalka,Adam05+Jakub08+David15 21485
19.2.2015 19:25:52
Ahoj,
promiň, že píšu tak pozdě, nějak jsem se k tomu nedostala.
Jsem z Prahy 4, bydlím na Hájích.
Gratuluju k úspěšné kontrole. To je děs, když je ti tak špatně.. mně se točila hlava a každou chvíli mi nebylo dobře, ale naštěstí jsem nezvracela, i jídlo zvládám tak nějak jíst.. když nejím, tak je mi zase špatně... kamarádka to nazvala permanentní kocovinou a přijde mi to docela trefný :-)
Teď jsem byla hodně unavená, vlastně jsem s tou anginou poslední 2 týdny doslova proležela, ale dneska se sluníčkem jsem se trochu probrala. Zítra jdu na kontrolní odběry a výtěry na ORL, tak jsem zvědavá, jak mi to dopadne.
Včera jsem byla v poradně, tak mimčo roste, srdíčko ťuká, a měří od hlavičky k zadečku 16 mm. Příště tam jdu 5.3., no, už teď se těším.
Kdy se chystáš nakupovat pro miminko? Já mám ještě pár věcí schovaných po klukách, ale už máme nový dudlíčky :-) Zatím jenom plánuju, ale myslím, že po té příští poradně už to rozjedu ve velkým :-)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 27  [Dalších 7 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.