| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Krémy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 3628  [Dalších 3518 >>]
Beat 107867
13.2.2023 13:57:09
Inko, psala jsem tu, myslím, o Khiels. Jejich sera mi moc vyhovují. Cecko i to noční. Ale ten fialový já nemusím. Vyhovuje mi na noc víc to Synchro od Gernetic. Mam naprosto běžnou, nekomplikovanou pleť. I geneticky jsem to docela vyhrála. Chodím tedy i na kosmetiku.
Bára + 4 20280
13.2.2023 13:00:34
Apo-leno, ty máš toho tedy naloženo ~x~ Snad ta současné operace s tím nesouvisí.
Alraune 129596
13.2.2023 12:38:57
Mám dva tipy, z úplně opačných stran spektra. Jednak je to kosmetika Exuveliance, která je fakt super a druhý tip, jestli chceš fakt rychlé a viditelné zlepšení, tak ženšenová maska z Tamdy. Funguje to spíš jako chemický peeling, ale já mám citlivou pleť a neosypala jsem se po tom, ani nic jiného.
Jinak, pokud jsi doteď nijak důsledně nevyužívala nic, tak jakékoli sérum ti po týdenním užívání pleť zlepší. Pokud si doteď používala kde co, tak intenzivní používání nějaké komplexní péče ti zlepší pleť dočasně a o trochu a ještě k tomu musíš používat kvalitní dekorativní kosmetiku.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
13.2.2023 12:19:28
Na radu někoho odsud z Rodiny jsem si koupila Kiehl""s a jsem docela nadšená. Obzvlášť ten fialovej noční krém je báječnej.
Despi 158359
13.2.2023 10:36:55
Rigel a nejsi atopik? Nebo nemáte k tomu v rodině sklony? U atopiků se casto dělají ty vrasečky okolo očí. A atopici ke kosmetičce nechodí. Jsou rádi kdyz maji pleť jakš takš v pořádku. Takže tvrzení, že nikoho takového tvá kosmetička nevidela nic neznamená.~;)
Podivej se někdy na někoho s ekzemem. Má vrasky okolo očí i ve 20. ~d~

Jinak zase.. kruhy pod ocima bývají odrazem špatné stravy. Ne nutně špatné v obecném meritku. Ale pro tebe. Prostě všechno vychází zevnitř. Jak se mluví o tom mikrobiomu, tak něco tomu tvému nesedí. Často když se to vyřeší tak kruhy se zmírní. Někdo k tomu má sklony, že každá dietní chxba je na něm takto znát a nekdo hulí, chlastá a nic.. nespravedlivé. ~q~
Martina Bergerová 70170
13.2.2023 10:17:39
"o nějakém krému, který by "rozzářil " bledou pleť"

Rigel, krém nic nerozzáří, ale pomohl by dobrý make-up~d~ a korektor na ty kruhy pod očima. Když se zvolí fakt dobře - nikoli u stojanu v drogerii, pod zářivkami - ale na denním světle před prodejnou, s vyzkoušením více vzorků a měla by ti obsluha pomoci - tak to bude mít efekt určitě~d~
Federika 14090
13.2.2023 10:09:34
Já používám Medik8,už poměně dlouho. Zároveň jsem vyzkoušela fakt hodně přípravků od nejrůznějších firem, včetně těch nejdražších.
Všechno od Medik 8 není dobré, to ne. Je to tak trošku alchymie, je třeba dobře vybírat, najít si svou kombinaci.Dobré je tekuté céčko, mají ho v ampulích na den. a přes to krém, klidně ten jejich s vysokým UV faktorem. Skvělý je jejich noční krém. Na noc pod něj mají spoustu retinolů a tak,ale s tím já musím hodně opatrně, mám citlivou pleť. Peeling mi vůbec nevyhovoval. Krém na rty taky ne, i když je hodně chválen.
Martina Bergerová 70170
13.2.2023 10:07:53
"středně hnědošedé vlasy, světle zelené oči, teď už vlasy barvím. mám obavu, že kdybych vlasy nechala víc zesvětlit ( nebyly by tak vidět šedé ), tak už budu úplně neviditelná :-)"

počkej, Rigel, ty nejsi přirozená černovláska? Jestli ne, tak bych určitě uvažovala o změně barvy, černou v tomto věku ne~d~, se světlounkou pletí a zelenýma očima bych uvažovala třeba o světle hnědých tónech. To není o ne/viditelnosti, jak píšeš, to je o tom, aby ti profík pomohl určit, jaký typ jsi, a co bude fungovat. K tomu šátek odpovídajícího tónu, a budeš naopak nepřehlédnutelná:-)
apo-lena 159305
13.2.2023 9:49:14
Báro, já už si chtěla nechat svou přirozenou barvu. Kadeřnice mi to vždycky rozmluví.
Mám to bílé nahoře i všude kolem obličeje, vzadu jsem tmavohnědá. Když byla zavřená kadeřnictví, tak mi to pořádně odrostlo.
Teď nedokážu dlouho sedět, tak jsem návštěvu kadeřnictví zrušila. Místo pěšinky mám dvoucentimetrový bílý pruh.

Šedivá jsem chodila kolem 35, ale to bylo po onko léčbě a to mi to (proti plešce) slušelo. Vlasy mi pak znovu zhnědly, kromě koutů.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
13.2.2023 9:12:09
tohle má moje nejmladší, když se narodila, měla pleť jak čerstvá smetana, říkali jsme jí Madetka ~s~ ~:-D
a když jí bylo chladno, ta bledá pleť zmodrala, jednou jsme ji v namočili do bazénu s vodou a jí úplně zfialověly nohy, jak borůvky... málem jsem z toho měla infarkt ~t~ vždycky to vyděsilo i doktory, když jsme někam šli s ní na prohlídku, svlékli jsme ji a jak se chvíli čekalo, dítě nám začalo modrat - očividně jí to nevadilo, modrala dřív, než ten dyskomfort nějak ovlivnil její náladu - spokojený, modrý dítě ~t~
modrání teda ustoupilo, ten pigment asi postupně probarvil kůži, takže to není tak hrozné... ovšem třeba únava jí vykreslí kruhy pod očima taky hned...
ale na druhou stranu se výborně opaluje, první sluníčko jí tedy spolehlivě způsobí vyrážku, ale pak už v pohodě, opálí se do krásné bronzové barvy, vydrží to až do zimy... teď (v únoru) už je z ní zase Madetka ~:-D
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 3628  [Dalších 3518 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.