Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Jaruš0512 a Tomášek 08/09 | 85598 |
23.9.2014 9:10:55
A nehledě na to,že budou noční návozy materiálu a nikdo neví,jak to bude,páč já tu být nemůžu že?no a pokud to bude zapisovat jenom vrátný,tak to budu další den nahazovat zpětně a to bude f tom blázincu tady zajímavé...
|
23.9.2014 8:46:40
no a k tomu nachlazení dívala jsem se včera Tomulovi na oči a říkám ojé budeš nemocný,tak uvidíme jinak ve školce od začátku nebyl jednou,takže slavíme úspěch
no a mně taky začíná bolet f krku |
23.9.2014 8:43:51
Já vím fšude je něco,ale fakt až tento rok mě to začíná nějak štvát a vím,že to tak nechci,ale jak píšeš Gree máme hypotéku,ale zase na druhou stranu P vydělává dost a nemusíme oba dva
No šak to mu stačí co by ještě chtěl,jako O na narozky Danielko,už se Ti to krátí co? |
Gree |
• |
23.9.2014 8:35:47
Dani a jak to vubec udelate, kdyz ses ted sama doma? Kam das Danika?
|
Gree |
• |
23.9.2014 8:34:47
Danielko, kdy máš termín? Takže Nikolka nebude spát v krtečkovi? :D
S tou prací je to na pytel, já vím :( |
Danielka258 + Danielek 07/10 | 91303 |
23.9.2014 8:20:50
ahojky holky....hlasím se ze záhrobí
Simi vše nej opožděně k narozeninkám Jinak holky s tou prací to je na prdlačku, vy že ji mate takovou a já zase nemohla najít a asi jen tak po druhém dítěti nenajdu, protože hlidačku nemam, michal je neurčitě pryč a školka od sedmi do 4 takže pracovní doba o hovně..... Jinak Danda taky kucka a rymuje, a pořád dokola, i já jsem nachrmlaná unavená, protivná, žaha mě palí jak čert čehokoliv se najím nebo napiju, a už toho mam plnou prdelku.... postylka už nachystaná a čekam a čekam a furt nic,,,do terminu mam sice ještě par dní ale už bych klidně šla...nespím a spat už asi nebudu jiak u mě nic nového...čekame na nějaky zazrak at se tu muže pokračovat v prací a to je tak vše |
Gree |
• |
23.9.2014 7:55:36
Simčo, všechno nejlepší!
Jaru, vybral si boty, pak sem mu jeste koupila sluchatka k pc a kryt na tel a hotovo dvacet, boty byly pekelne drahy. K tomu vstvani, vim co myslis, holky taky lamu kazdy rano v 6 z postele, honim je, pak uz utikam do prace, takze je honi O. a pak koncim v pul 4, nasazuju vrtuli a v 16:15 je vyzvedavam, doma jsme o 20min pozdeji. kdyz nejdem na nakup, rychle neco uvarit a je vecer a muzeme jit spat :( a to nemluvim o dobe kdy sem v praci do 18:45 :( Ale ucty se platit musi, co se da delat.. Ale jako ne ze by me nesralo, ze s tema detma vubec nejsem :( |
23.9.2014 6:55:51
Zdarec!!!
Sssimčo nejedná se jenom o dva měsíce jedná se o celý rok,prostě s T jsem minimálně,pořád je u někoho a ranní vstávání v šest do školky no a co pak vypravování do školy,úkoly nechcu aby si s ním psal někdo jiný a tak celkově mě to tu prostě sere,jak nikdy!!!! jo dr říkal,že jinak mě cyklus nesrovná mám ho 23-26 dní a z toho 10 krvácím tak to taky jako seru z vysoka a vůbec dneska mám jakýsi den na pikaču,tak su taková pozitivní celá |
sssima + Filípek 04/11 | 90293 |
22.9.2014 15:57:50
Jaru,děkujivčera jsem je měla,ale v mém věku už není fakt co slavit
To s tím Tomínem je fakt na prdlačkuSpíše to vymýšlení,ale zase na druhou stranu,jsou to "jen"necelé dva měsíce a pak klídek...Horší by bylo,kdyby už chodil do školy a nemohla by ses s ním učit. Hele a to Ti doporučil dr prášky na srovnání cyklu?Dle mé zkušenosti,když já jsem tenkrát vysadila prášky,tak se mi to hroznou dobu srovnávalo.Ono je to sice jakž takž srovnané,když je bereš,ale co pak dál? |
22.9.2014 13:45:59
Ahoj Sssimčo dodatečně Ti přeju jen to neeeej šak ani nevím,kdy je přesně máš budu je muset taky přijet oslavit,ale vidím to až na listopad nebo leden to je děs běs fakt totonormálně fakt uvažuju o změně zaměstnání,jako nejvíc mě drtí to,že s T vůbec nejsem a už to tak nějak nedávám tu věčnou organizaci,kdo ho povede,kdo ho vyzvedne,ráno ho budím f šest aby šel do školky...a hlavně roky letí a na peníze seru jakouž jsme se o tom bavili i doma,ale P nechce ani slyšet,že máme hypotéku a bla bla bla....
ve čtvrtek jdu na gyndu a nechávám si napsat prášky ať se mě srovná cyklus a pak se uvidí..... jinak Sssimčo to je děs s tím Filípkem bobek malýa to že nepozře žádné léky je taky na prd přeju vám oběma brzké uzdravení |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.