| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nové snažilky na internetu

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 30600  [Dalších 30490 >>]
Jaruš0512 a Tomášek 08/09 85598
23.9.2014 9:10:55
A nehledě na to,že budou noční návozy materiálu a nikdo neví,jak to bude,páč já tu být nemůžu že?no a pokud to bude zapisovat jenom vrátný,tak to budu další den nahazovat zpětně a to bude f tom blázincu tady zajímavé...~8~
23.9.2014 8:46:40
no a k tomu nachlazení dívala jsem se včera Tomulovi na oči a říkám ojé budeš nemocný,tak uvidíme jinak ve školce od začátku nebyl jednou,takže slavíme úspěch ~g~~g~~:-D
no a mně taky začíná bolet f krku ~l~
23.9.2014 8:43:51
Já vím fšude je něco,ale fakt až tento rok mě to začíná nějak štvát a vím,že to tak nechci,ale jak píšeš Gree máme hypotéku,ale zase na druhou stranu P vydělává dost a nemusíme oba dva ~t~~t~~t~~t~

No šak to mu stačí co by ještě chtěl,jako O na narozky ~t~~k~~;)

Danielko,už se Ti to krátí co?~m~~m~
Gree
  • 
23.9.2014 8:35:47
Dani a jak to vubec udelate, kdyz ses ted sama doma? Kam das Danika?
Gree
  • 
23.9.2014 8:34:47
Danielko, kdy máš termín? Takže Nikolka nebude spát v krtečkovi? :D

S tou prací je to na pytel, já vím :(
Danielka258 + Danielek 07/10 91303
23.9.2014 8:20:50
ahojky holky....hlasím se ze záhrobí~2~

Simi vše nej opožděně k narozeninkám ~m~

Jinak holky s tou prací to je na prdlačku, vy že ji mate takovou a já zase nemohla najít a asi jen tak po druhém dítěti nenajdu, protože hlidačku nemam, michal je neurčitě pryč a školka od sedmi do 4 takže pracovní doba o hovně.....

Jinak Danda taky kucka a rymuje, a pořád dokola, i já jsem nachrmlaná unavená, protivná, žaha mě palí jak čert čehokoliv se najím nebo napiju, a už toho mam plnou prdelku....

postylka už nachystaná a čekam a čekam a furt nic,,,do terminu mam sice ještě par dní ale už bych klidně šla...nespím a spat už asi nebudu~t~~t~ jiak u mě nic nového...čekame na nějaky zazrak at se tu muže pokračovat v prací a to je tak vše
Gree
  • 
23.9.2014 7:55:36
Simčo, všechno nejlepší!

Jaru, vybral si boty, pak sem mu jeste koupila sluchatka k pc a kryt na tel a hotovo dvacet, boty byly pekelne drahy.

K tomu vstvani, vim co myslis, holky taky lamu kazdy rano v 6 z postele, honim je, pak uz utikam do prace, takze je honi O. a pak koncim v pul 4, nasazuju vrtuli a v 16:15 je vyzvedavam, doma jsme o 20min pozdeji. kdyz nejdem na nakup, rychle neco uvarit a je vecer a muzeme jit spat :( a to nemluvim o dobe kdy sem v praci do 18:45 :( Ale ucty se platit musi, co se da delat.. Ale jako ne ze by me nesralo, ze s tema detma vubec nejsem :(
23.9.2014 6:55:51
Zdarec!!!
Sssimčo nejedná se jenom o dva měsíce jedná se o celý rok,prostě s T jsem minimálně,pořád je u někoho a ranní vstávání v šest do školky no a co pak vypravování do školy,úkoly nechcu aby si s ním psal někdo jiný a tak celkově mě to tu prostě sere,jak nikdy!!!!
jo dr říkal,že jinak mě cyklus nesrovná mám ho 23-26 dní a z toho 10 krvácím tak to taky jako seru z vysoka

a vůbec dneska mám jakýsi den na pikaču,tak su taková pozitivní celá ~t~
sssima + Filípek 04/11 90293
22.9.2014 15:57:50
Jaru,děkuji~x~včera jsem je měla,ale v mém věku už není fakt co slavit~f~~k~
To s tím Tomínem je fakt na prdlačku~7~Spíše to vymýšlení,ale zase na druhou stranu,jsou to "jen"necelé dva měsíce a pak klídek...Horší by bylo,kdyby už chodil do školy a nemohla by ses s ním učit.
Hele a to Ti doporučil dr prášky na srovnání cyklu?Dle mé zkušenosti,když já jsem tenkrát vysadila prášky,tak se mi to hroznou dobu srovnávalo.Ono je to sice jakž takž srovnané,když je bereš,ale co pak dál?~d~
22.9.2014 13:45:59
Ahoj Sssimčo dodatečně Ti přeju jen to neeeej šak ani nevím,kdy je přesně máš ~f~~;((~;((~m~~m~budu je muset taky přijet oslavit,ale vidím to až na listopad nebo leden to je děs běs fakt toto~o~~o~normálně fakt uvažuju o změně zaměstnání,jako nejvíc mě drtí to,že s T vůbec nejsem a už to tak nějak nedávám tu věčnou organizaci,kdo ho povede,kdo ho vyzvedne,ráno ho budím f šest aby šel do školky...~d~a hlavně roky letí a na peníze seru jako~l~~l~už jsme se o tom bavili i doma,ale P nechce ani slyšet,že máme hypotéku a bla bla bla....
ve čtvrtek jdu na gyndu a nechávám si napsat prášky ať se mě srovná cyklus a pak se uvidí.....

jinak Sssimčo to je děs s tím Filípkem bobek malý~6~~6~a to že nepozře žádné léky je taky na prd~l~
přeju vám oběma brzké uzdravení~;((
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 30600  [Dalších 30490 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.