Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Jaruš0512 a Tomášek 08/09 | 85598 |
18.9.2014 12:16:43
Gree zcela chápu páč já nevím čí su a možná budu chodit ještě na noční a můj dotaz,že jako od šesti do rána to potáhnu f kuse do kdy????no jebem jim řádně tady se mě zdájako fakt mě to hlava nebere ty starty a to tak budou mít každou středu
Maji díky snad mě to pomůže,páč to fakt bolí,jak prase A Váš úkol???kuva jsem si to musela přečíst 3x abych to trochu pochopila,ale radu ode mně fakt nečekej |
majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
18.9.2014 10:20:58
Já jsem tady dneska sama, tak to jde.
Jinak Jaru, zapomněla jsem reagovat. Je to síla, takhle ve školce dostávat úkoly. I děti ve škole mají první týden méně hodin, aby se naučili vnímat a být pozorní, učitelé k nim také tak přistupují, najíždí se pomalu, ještě se říká, že by se ve školce neměli nic moc učit, že je to pak ve škole nebude bavit. Je to hezké, že se jedná o start, ale nějak moc brzy, ne? Ať to s nimi trénují ve školce a doma je nechají dýchat, však úkolů ještě bude mít, až ho to bude mrzet. Dávám příklad ze včerejšího dne od Lucky - 5. třída: - výhody a nevýhody nepravidelného tvaru kontinentu Evropy - strávili jsme nad tím s manželem a okolím 2 dny, nikdo nic neví, nikdo nic nevymyslel, ani google a teď babo raď!!!!Kdyby to bylo jako Evropy takové, ale né tvaru |
majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
18.9.2014 10:16:38
Krásné ráno holky.
Jaru, ta ať Ti to pomůže moje drahá. Gree, já loni nechávala A. s každým prdem doma a teď už to taky nedělám, za prvé chodím do práce a za druhé, když vidím ráno některé ty děti, tak si říkám, že kolikrát jsme na tom ještě dobře, a proč zrovna já bych měla, dokud nemá teplotu....... Simi, plně tě chápu. Každý mi loni říkal, co mám času, jak si to užiju a jak se mám. Adélka nastoupila do školky, když jí bylo 2,5 roku, první dva měsíce chodila po obědě, takže co jsem asi tak mohla stihnout a do toho byla pořád na huntě. Jak píšou holky, takový je prostě první rok ve školce - fakt síla. A to mi holky také moc nemarodily, když jsem byla doma, tohle je kolektiv. Takže než jsem nastoupila do práce, tak stejně byla víc doma než ve školce a i když jsem chodila do práce, tak to přetrvávalo, řešila jsem to dovolenýma, tatínkem, babičkama a jednou pargrafem. Snad si Fífa brzy vybuduje imunitu a bude to lepší, ale ta zima asi bude ještě krušná a myslím si, že pro nás všechny tady :-( |
Gree |
• |
18.9.2014 10:12:07
My máme teď v práci takovej maglajz, já chci domů :(
|
Gree |
• |
18.9.2014 10:11:34
Jaru, prosim Tě, to se v té školce nějak spletli? :D
|
Gree |
• |
18.9.2014 10:08:49
Zdravím!
Sssimčo, minulý rok, to u nás bylo tak, že 1týden ve školce, 2 týdny doma. v podstatě pořád, ten první rok je masakr :( Né, že by to teda bylo tenhle rok jiný :D Nicméně tedy do školky chodí furt, zatim jsme bez teploty ale čekám to každou chvílí :D |
sssima + Filípek 04/11 | 90293 |
18.9.2014 10:08:06
s nebo z?ále,to je jedno,vždyť víte
|
18.9.2014 10:06:39
Pepo já se spletlane devět dní,ale dohromady 7
Jako ono to není špatný,když je chtějí takhle učit,ale ať si je učí ve školce,formou hry a nedávají jim proboha takovýhle úkoly a ještě k tomu domů To je ta sk.....á doba,vechno rychle,rychle... |
Jaruš0512 a Tomášek 08/09 | 85598 |
18.9.2014 9:18:25
Sssimčo to je ta školka přávě u T první rok děs,druhý ještě horší,teď byl doma od začátku září minulý pátek akorát,tak uvidíme
jako taky mě to přijde,že po nich chcou moc,dobře jako ať je motivujou k tomu,že mají sedět a pracovat a udržet pozornost,ale toto mně osobně přijde moc co budou dělat f první třídě??? tak ať je Fífa brzo fit |
18.9.2014 8:46:03
školku
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.