| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nové snažilky na internetu

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 30600  [Dalších 30370 >>]
Danielka258 + Danielek 07/10 91303
25.8.2014 17:31:44
ahoj holky...
gree budu rada i za peřinky bez povlečení...hlavně at něco...zase se zbytečně kvuli povlečení nehon....

Jinak tu mame krasne leto co..to je mazec....
jinak na školku se taky tešíme...Danda byl doma asi jen dvakrat loni a to tri dny...tak uvidíme letos...od zimy v podstatě nemocnej nebyl....nepočítam rymečku jako nemoc...nikdy ji neměl tak strašnou aby musel byt doma zavřenej..to do školky chodí horší experti..tak doufám že to bude v pohodě i letos....

jarušak co ty na fb opět? dneska sem tě tam viděla ~t~
Jaruš0512 a Tomášek 08/09 85598
25.8.2014 12:12:44
říkala jsem si,že si tam měla tu ségru a že nejsi zvědavá na Jarušáka rodinku~t~~t~
no musíme se nějak domluvit i mangel bych chtěl přijet a to je už co říct~t~
sssima + Filípek 04/11 90293
25.8.2014 10:26:56
Teda Jaruš~o~mohla jsi dát vědět a my za Vámi mohli přijet do bazénu,nebo do Kunovic.Tak příště~6~
To jako doufám,že se brzy ukážete~;)
25.8.2014 9:36:50
jo a Gree nechcu Tě strašit,ale pro nás byl druhý rok ve školce na nemoci katastrofální a o 50% horší,jak rok první~8~tak su docela zvědavá,jak dopadnem teď.....
25.8.2014 9:33:50
Ahoj Sssimčo ~;)nooo,tak to budete mít asi zajímavé,ale třeba budeš mile překvapena a bude to bez většího cirkusu budu držet palečky~;((
nehaž flintu do žita v září mají být ještě letní teploty~;)
hele a do školky nic nenosíš aspoň u nás to tak teda není~d~

no a víkend bol náročný v so ta velká oslava,pomáhalo se chystat no a ve finále od pěti slejvák,jak prase,takže f práci sedím a nahřívám si pecičkama vaječníky trošku jsem prochladla,ale ještě jsme byli fčera na bazénu v Hradišti Simčo měla jsem i nutkání,že napíšu a dojedem na kafe,ale přehlasovali mě a byli jsme v Kunovicích v leteckém muzeu no a pak domů tak snad se ještě stihnem dojet ukázat~v~~w~~t~
sssima + Filípek 04/11 90293
25.8.2014 9:20:35
Dobré ráno kočky:-)
Hlásím se po dlouhé době.Už jsme zůstali sami,tak bude víc času.Je to teda takový nezvyk.Pořád u nás někdo byl,nebo my někde.Teď už si užijeme poslední týden prázdnin a začne nám školička~e~Vůbec si to nedokážu představit.Já na nervy,F.řve,jen co začnu o školce mluvit,že tam nebude bez maminky,že se mu bude stýskat apod.~8~Ani bačkůrky mu nemůžu narvat na nohy,tož bude to hoooodně zajímavý~l~
Membri,o tom našem jmenovci už jsi mi psala loni~k~
Gree,pořádně dospi spánkový deficit~h~
Počasí stojí za prdlačku,že už to ani nevypadá na koupání v bazénu,ach jo~d~
Jinak u nás asi nic nového~d~
Jo a otázečka?Nosí se první den do školky nějaká kytka učitelce a bonbony,nebo né?~t~
25.8.2014 7:13:02
dobré ranko já su též hotovson,písnu až se proberu ~t~
Gree
  • 
25.8.2014 5:09:56
Cus kocky, za hodku mi konci maraton nocnich, tak odpocitavam minuty, za spanek bych momentalne polozila zivot!

Konecne je pred nami posledni prazdninovy tyden, tak jsem rada, ze uz to skonci a holky budou ve skolce, sice zase zacnou nemoci ale treba to v ty druhy tride uz nebude takovy..

Danielko, myslim na Tebe, dneska jedu za mamou, pokud budu mit aspon trochu silu, vytahnu Ti i to povleceni, jestli to nedam, tak ti poslu aspon ty perinky :)

Membri a co vubec Cherrinka? Ta zustala u Jirky? Ptam se protoze sem videla na FB, ze uvazujete o bieglovi pro Anicku. A co vubec ten novej pritel? Jak uz jste spolu dlouho? Podle fotky vypada fakt sympaticky :)

Mějte se, papa, ozvu se jestli se nekdy proberu z komatu :D
Danielka258 + Danielek 07/10 91303
22.8.2014 18:03:54
ahoj děvčatka...byla jsem nezvěstná u našich....

dneska kontrola, už je mala hlavou dole, tak snad už tak zustane bo mě šlehne asi ~y~
Michal dojede na vikend a v nedeli zase směr madarsko...nechapu na co tu vubec jezdí, jo vyprat ....snad se minou s dandou bo zase bude malej vykolejenej že ho vidi např. jen hodinu....to miluji....jinak v celku nic nového no.....
22.8.2014 12:46:04
tak jednou auto,pak směr obchod a domů tak hezký víkend~3~
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 30600  [Dalších 30370 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.