| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Podčárnice

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 18619  [Dalších 18559 >>]
Paz 28854
6.7.2012 8:58:20
Mirádo, máš mail. Za chvíli mizím z dosahu netu, budu spoléhat na tvoje číslo, snad ještě platí. Teď ještě věřit, že bouřky a kroupy nechly úrodu na stromech ~d~
Irena + 3 20466
3.7.2012 10:44:36
Meruňky závidím, škoda, že jsem tak daleko. :-(

K fotkám jsem se stále nedostala, po návratu z dovolené jsem ráda, že vůbec tak tak stíhám práci. Ale snad se polepším.
Miráda 31059
3.7.2012 6:49:06
Meruňky, jsem v pohotovostní poloze. :-)

My nemáme vůbec žádné fotky z Rakovce, i když foťák byl. Prostě se ho nikdo neujal. :-(
Paz 28854
2.7.2012 23:01:28
Irčo, fotky dodám hned jak Pazák uvede do provozu CD v PC ~2~ Naše nejsou nic moc a od profíka máme právě jen na CD, ještě jsme je neviděli. Proč má horší polovina lidstva nutkavou potřebu donekonečna přeinstalovávat a vylepšovat, když nemá čas doinstalovat a dolepšit to celé? ~q~

Mirádo, hlásím, že meruňky začínají oranžovět a že je nezvládneme sežrat ani uskladnit. Hádám, že během dlouhého volna budou k mání, když tak ještě písnu.
Irena + 3 20466
20.6.2012 11:48:46
Ahojky, pokusím se dnes stáhnout fotky a pár vydařených odešlu na e-maily. Ale Tulačka má pravdu a na všech jsou jen naše dcery a Simon (čti Sájmon, jinak o něm Irča ani nemluví. ~;)

A přidávám se k Paz - víkend fyzicky vyčerpávající, ale psychicky to byl balzám na nervy. A stále nemůžu uvěřit přeměně Miláčka-Netopýra v nadšeného turistu a abstinenta. ~b~

Jinak Paz - dál už se množit nehodlám. Naopak jsem zjistila, jak je super mít už děti velké. A neříkej, že si s velkou (a taky krásnou) Terezkou neužíváš jiných možností než s mrňousem. Třeba pařba na Paľovi. ~g~

Po takovémto víkendu se mi chce zvolat: Kéž by byl R. častěji! Ale zase můžu těšit na příští rok.

Paz - jaká byla nedělní akce? Pošli fotečky, Terka jako princezna musela být krásná...
Paz 28854
19.6.2012 23:14:27
Zdravím a omlouvám se za neposlání smsky o našem šťastném návratu. Doma jsme zaplula do pečení, vaření, chystání, přežehlování stužek na šatech a podobných lahůdek, v už tak vyhřátém bytě fakt "příjemných". Na to že mám poslat hlášení na Rakovec jsem si vzpomněla vždy v nevhodnou dobu, třeba po lokty zabořená v těstě. Každopádně moc děkuji za úžasný kus víkendu. Sice jsem díky oběma akcím získala slušný spánkový dluh, ale stálo to za to. Díky za možnost se vykecat a vůbec za všechno, ač nevyspalá, jsem nabitá energií na hodně dlouho. ~R^ ~s~ ~x~

Jo a že všichni rostou do krásy potvrzuji, Bětka, Anička, Irenka i Agátka jsou nádherné ženské, pořád jsem nevěřícně zírala a říkala si, že jednak strašně vyrostly a že ne Češky, ale Rakovečanky jsou nejkrásnější na světě, fakt že jo :-) Jejich matky by měly zvážit narození dalších dcer, když se jim tak pěkně daří ~y~
Tulačka(Bety 9/96+Anička 4/98) 12168
19.6.2012 19:47:26
Jani, obávám se, že jsme nefotili/y. Jedině na Slavnosti masek, tam bys na fotce viděla Tulačky, Irenku a Šimona Démona z Morávky, ovšem všechny pomalované :-). Všichni jsou velcí a rostou do krásy (kluci i holky), komadno náctiletých už se nerochnilo v popelu a byli čistí.

Jeden démon na mě vybafl za chatkou, málem jsem si cvrkla. Ale prcci byli odolní. Já snad konečně vítězím nad viry.
Toulal prezentuje náš návrat takto: Přišly, sežraly všechny řízka a odpadly. Tak jsem jel na zahradu, když jsem se vrátil, byly stále mrtvé. Vynechává ovšem, že jsem vyprala 4 pračky právdla, Anče v polospánku napsala jakousi úvahu do školy (její kvalita ale dle mého odpovídá jejímu stavu při sepisování) a Bětka nevytuhla vůbec. Jen oblíbeného Poirota jsem prospala.

Holky jsou nadšené, těší se na další. Já si chtěla s Tímdebilemcototenkrátzprasil promluvit na téma čerpadlo ve vodárně, ale švihák je na dovolené
JANA+3 11913
19.6.2012 13:02:59
Jsem ráda,že jste si to užily ~g~,počasí vyšlo super, pošlete prosím fotky i mi na mail ať kouknu jak všichni zase vyrostli ať děti příští rok poznám ~;) my dospělí jsme samozřejmě stále stejní ~;).
Irena + 3 20466
18.6.2012 10:30:00
Ano, přidávám se k pochvale. Rakovec byl super a už se těšíme na další.
Miráda 31059
17.6.2012 21:49:51
Prohlašuji devátý Rakovec za velmi zdařilý.
Jsem ráda, že jsem všechny k účasti přemluvila. Všichni jsou spokojení.

P.S. Ema nejvíce básnila o bojovce se zombíky, upíry a duchy...
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 18619  [Dalších 18559 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.